Julegavetipsene til Personal Shopper

Personal Shopper Marianne Stene
Pakket og klart med PErsonal Shopper
Personal Shopper Marianne Stene kan handle julegavene dine.
Julegavetips Personal Shopper Marianne Stene
Julegavetips Personal Shopper Marianne Stene
Julegavetips Personal Shopper Marianne Stene
Hudpleieprodukter eller gavekort fra en av hudpleiesalongene på senteret vil garantert bli godt mottatt. Alle har behov for avslapning og egenpleie. ZO skin peel sett fra EliteKlinikken 1590,- Jeg vil også anbefale denne nattkjolen fra Change Lingerie, som jeg selv har. Den har en myk blondekant over bysten, som gjør at den sitter veldig fint på. Nattkjole fra Change Lingerie 899,- •Deilige håndsåpe og håndkremsett fra Elite Klinikken 349,-
Julegavetips Marianne Stene
Julegavetips Marianne Stene
Julegavetips Marianne Stene
Disse prisvinnende highlighter-produktene fra Jane Iredale får du hos Skintific. Highlighter 625,- pr stk. «Samlede Verker» av debutant Lydia Sandgren Norli 399,- C soap vidunderkrem med svamp får en hver flate skinnende ren Home & Cottage 159,-

Stylist og personlig shopper Marianne vet godt hvilke gaver som vil falle i smak under juletreet.

Pakket og klart

I år kan du booke Personal Shopper Marianne til å hjelpe deg med dine egne julegaver.

– Vi vet at mange føler på stress i forbindelse med julegaveshoppingen, og spesielt når vi fortsatt har en pandemi som preger vårt samfunn. På Sandvika Storsenter har du muligheten til å booke inn meg som Personal Shopper, som handler inn julegavene for deg, forteller Marianne Stene, stylist og Personal Shopper på Sandvika Storsenter.

Hun kan fortelle at hun har lang erfaring med dette, og i forkant snakker med gavegiver om budsjett og mottakerens personlige preferanser, interesser, størrelser, alder og mye mer.

– Det er fremdeles en personlig gave fra deg til mottakeren. Jeg ordner alt det praktiske for deg og leverer presangen ferdig innpakket til Kundeservice, der du kan plukke den opp og skrive kortet, sier hun.

– Vipps, så er du ferdig med den gaven, pakket og klar!

Planlegg i god tid

Hvis du ønsker å gjennomføre julegavehandelen selv, er det ikke dermed sagt at det trenger å bli stressende. Hemmeligheten ligger ifølge eksperten i god planlegging.

– Det viktigste er å lytte til hva den enkelte ønsker seg. Hvis det er en person som ikke ønsker seg noe spesielt, gjelder det å følge med og notere seg det som vedkommende har snakket om i løpet av året, forteller Stene.

Et godt alternativ hvis du er usikker, er gavekort.

- På Dittgavekort.no kan du enkelt kjøpe et gavekort på ønsket beløp. Dette gavekortet kan også brukes til en avtale med personal shopper, som jeg selvsagt synes er en utrolig fin gave å gi til noen du er glad i!

Sett det på ønskelisten

Personlig shopper på Sandvika Storsenter. Konsultasjonen starter med kartlegging av dine ønsker, før Marianne velger et utvalg av antrekk. I mellomtiden kan du slappe av på en av kafeene på senteret med en kopp kaffe og et magasin. Når antrekkene er på plass, prøver du disse i et tilrettelagt prøverom.

Første konsultasjon koster 900,- og inkluderer tre timer med veiledning og konkrete forslag.

Bestill time her!

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

Coffetable book fra The Vibe
Fine og inspirerende kaffebordbøker er alltid gøy, og disse finner du på The Vibe
Endelig får du sjokolade vaffelhjerte til Sverre Sætre, norsk kokk og konditor hos Stockfleths ❤️ Dette er den perfekte gaven til en sjokolade-elsker. Du får de hos Stockfleths. Produktene fra Drit Forbanna er ikke bare morsomme - de smaker godt også. Lys gløgg fra Home & Cottage
Ski-outfit fra Wolland, bukse 3000,- jakke 3300,- genser 1600,-lue 799,- Solbriller fra Oakley Sutro Lite hos Synsam 1900,-

Smak av jul

I juletiden er det lov til å kose seg litt ekstra og la seg friste av alle de gode smakene som hører julen til. Hva med en smakfull julegave til den som har alt?

Marianne sin ønskeliste

Som Personal Shopper går Marianne mye rundt på senteret, og får sin daglig dose med inspirasjon. Hun får med seg alle nyheter, nye merker og er godt kjent med varepakken i butikkene på senteret. Det gjør også at ønskelisten blir lang, her er noen av hennes personlige ønsker.

Julegavetips MArianne Stene Personal Shopper
Deilige olivenoljer fra Olivenlunden1830
Highlighter fra Jane Iredale hos Skintific 695,- Ørepynt fra 7 Days hos heltCOCO 399,- pr par.
Deilige tøfler fra Birkenstock hos Mark + Brandy. Liten veske fra Ganni 1995,-

Jane Iredale

Skintific har fått inn makeup merket Jane Iredale -hudpleiende makeup som er lett å påføre.

Produktene er basert på de reneste og beste ingrediensene, med mineraler og planteekstrakter som er nøye utvalgt på grunn av sin gode produktkvalitet og hudpleiende egenskaper. Deres mineralpudder gjør livet enklere fordi du får både concealer, foundation, UV-beskyttelse og pudder i ett og samme produkt. The Power of Three – kombinasjonen av primer, pudder og fuktspray tilpasset din hud – sikrer deg en naturlig finish og en holdbar makeup hele dagen.

Med ønske om en god og fredfull julestemning - god jul!

Marianne

Av
Marianne Stene / Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal

Aktuelle merkevarer