Jeg ønsker meg...

Ullgenser fra WoolLand 1500,- Nett Anine Bing fra Kiman Woman 2350,- Høyt opp på ønskelisten er diamantøredobber fra Maanesten 7350,- Joggedress FRA H2O Fagerholt The Vibe 1399,- Lysestake fra Bolia 499,-
Ark Linn Ullmann Jente
Bok NOrli
Klara og solen av Kazuo Ishiguro hos Norli eller Jente, 1983 av Linn Ullmann hos Ark 399,-
Flotte stetteglass fra Granit. Perfekte til et pent dekket bord! Glass fra Granit 69,- pr stk.Et gavesett med gode oljer til kokkelering på kjøkkenet sikrer gode romjulsmåltider, ergo er dette en perfekt gave. Gavesett fra Olivenlunden 859,-
Julegavetips
Earphones fra Bang & Olufsen 3750,- Kniv fra Zenmai hos Jernia 2509,-

Sandvika Storsenter sin ambassadør Elen deler gavetipsene som er en sikker vinner under juletreet.

22 tips til årets julegaver

Julestemningen har truffet meg i kropp og sjel, og jeg gleder meg stort til å feire jul med min nærmeste familie. Jeg har selvfølgelig også vært på Sandvika og sett etter julegaver, og det er så mye fint (i alle prisklasser) å både ønske seg selv, og gi til noen du er glad i.

Jeg har samlet noe av det fineste jeg fant, og her er det tidløse gaver som luer, tøfler, bøker og sengetøy og gaver som blir en hit på kjøkkenet, nydelige glass til dekket bord, deilig kroppspleie og mye mye mer.

Joggedress og bøker

Selv om vi har gått i joggedressen veldig lenge er det fortsatt et favorittplagg. H20 Julie Fagerholt hos The Vibe er god i kvaliteten og har en fantastisk farge.

Denne julen ønsker jeg å krype opp i godstolen med en bok. Jeg har flere bøker på ønskelisten, bla Klara og solen av Kazuo Ishiguro hos Norli eller Jente, 1983 av Linn Ullmann hos Ark.

GRANIT

Sandvika Storsenter har en god miks av kjede og -nisjebutikker, og utvidet i september med et nytt livsstilskonsept da GRANIT åpnet dørene.

GRANIT tilbyr et stort utvalg innen interiørdesign, som belysning, tekstiler, møbler, kjøkkenartikler og baderomsutstyr. Nå bugner butikken av smarte små ting som blir den perfekte julegave.

Hus & hjem

Mitt liv ble betraktelig bedre (på kjøkkenet) da jeg oppdaget hva en råbra kniv bidrar med til matlagingen. Så en god kniv er en fornuftig og finfin gave til svigers, bror eller søster, bestevenn, besteforeldre, foreldre eller kjæreste.

Når det ellers gjelder hus og hjem er jeg meget bestemt på at man aldri får nok vaser og lysestaker. Hos Bolia har de et godt utvalg, i alt fra minimalistisk til pompøst og fint.

En god gaveidé til de aller fleste er trådløse øretelefoner. Det finnes i alle prisklasser og i mange butikker på Sandvika Storsenter. Min samboer er opptatt av god lyd og jeg fant noen ekstra fine hos Bang & Olufsen.


Gleden er stor når barna får prøve å spise selv, så dette er en herlig gave. Bestikk og skål fra Done by Deer hos Barnas hus 149,- og 59,- Deilig duft fra Korres 399,- Nyt natten i nytt sengetøy. Sengetøy fra GRANIT 749,- Armbånd som er like fine å få som å gi bort, fra Kiman Woman. Med gull 1200,- uten 700,- Tøfler er en klassiker under juletreet. Disse er så fine og trendy at de like godt kan brukes til hverdags som hjemme. Tøfler fra Birkenstock Mark + Brandy 2200,- Sittebil fra Sprell 1599,- Ullbody til baby fra WoolLand 299,-
AeroPress fra Stockfleths 99,- Lys grå lue fra Le Bonnet hos Mark + Brandy 800,-
Ikke glem godsakene til de firbente. Hundehamburger og hundeøl hos Dyrego og donuts til hunden din hos Musti.

Ull er gull

Også til voksne. I tillegg til at WoolLand har mange fantastiske ullprodukter fant jeg en utrolig deilig ull god kvalitet fra skotske Le Bonnet hos Mark + Brandy - du får den i mange forskjellige farger.

Om du har en kaffeelsker i din nære omkrets er det bare å ta turen innom Stockfleths, der har de alt fra presskanner til AeroPress - og nykvernet kaffe da selvfølgelig.


Ikke glem de firbente

Hos Musti og Dyrego finner du den perfekte gave til pelsklingen din. Om du skulle trenger julegavetips til katten din har de selvfølgelig det og. Som Nordens største dyrebutikk finner du alt til kjæledyret ditt hos Musti - ønsker poden seg et marsvin eller en reptil har Dyrego utvalget.

Vi har alt du trenger - velkommen til destinasjon juleshopping Sandvika Storsenter.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal/ Produsentene