Finn frem

Sandvika Storsenter ligger sentralt i Sandvika. Gode tog- og bussforbindelser, ladestasjoner og 2 timer gratis parkering.

Finn frem på senteret

Kart

Finn veien til senteret

Wayfinding - Kart og veibeskrivelse

Kart over butikkene finner du på Butikker. Klikk på kartet og få veibeskrivelse til butikkene du ønsker.

Reise med bil

Senteret ligger like ved E18/E16, men enkel av- og påkjøring. Det er 15 minutter med bil fra Oslo og ca. 20 minutter fra Drammen.

Fra Drammen

Kjør E18 i retning Oslo. Ta av til høyre i det du ser senteret på venstre hånd. Hold deretter til venstre under E18 og følg skiltene til parkeringshuset.

Fra Oslo

Kjør E18 i retning Drammen. Ta av til høyre i det du har kjørt over Sandviksbroen (samme vei som til Hønefoss). Følg skiltene til parkeringshuset.

Parkering

Det er godt med parkeringsplasser på senteret og gode lademuligheter. I senterets åpningstid er det 2 timer gratis billettløs parkering. Les mer om parkering og hvordan billettløs parkering fungerer.

Reise med buss

Bussen stopper ved Sandvika bussterminal, kun noen minutters gange fra senteret. Busser til områder i Bærum, Oslo og Asker går ofte. Ekspressbuss og flybuss går også fra Sandvika bussterminal.

Se rutetabell og reiseplanlegger på ruter.no.

Reise med tog

Sandvika stasjon ligger rett ved bussterminalen, noen minutter fra senteret. Lokaltog, regionstog og flytog går fra Sandvika.

Se rutetabell og reiseplanlegger på vy.no.

Reise med taxi

Ønsker du å ta taxi fra senteret kan det bestilles fra Kundeservice i 1. etasje ved Stortorget (gammel del). Eller du kan ringe Asker og Bærum Taxi på telefon 67100080. Taxier står også ofte utenfor senterets hovedinnganger.

Til fots eller på sykkel

Det er gangavstand til senteret for alle som bor og/eller jobber i nærheten av Sandvika. Det er også gode muligheter for sykkelparkering i nærheten av senteret.

Gode tilbud

Du får de beste mest aktuelle tilbudene ut fra hva du liker og butikkene du følger. 

Noe du ikke vil gå glipp av?

Du kan legge til dine favoritter av tilbud og arrangmenter. 

Når det passer deg

Du kan få varsel om det som er aktuelt for deg. 

Min Shopping-appen finner du i AppStore og Google Play.