Parkering

Sandvika Storsenter har 2 timer gratis parkering i senterets åpningstid og mer enn 2000 p-plasser med kameraparkering i p-husene.

Billettløs 2 timer gratis parkering i senterets åpningstid

Registreringsnummeret blir automatisk lest ved inn- og utkjøring i p-husene og du trenger ikke trekke p-billett. Parkerer du innenfor gratistiden trenger du ikke foreta deg noe.

Betalingsløsninger for parkering utover gratistiden i p-hus

  • P-automat - Tast registreringsnummeret og betal med kort før utkjøring
  • EasyPark appen - Har du kun EasyPark og ikke Park Link vil betaling utover gratistid skje automatisk
  • Timepark.no - Betal for parkering innen 48 timer etter utkjøring
  • ParkLink appen - Har du reg.nr. i din profil i ParkLink-appen blir denne automatisk valgt som betalingsløsning, men du må aktivere parkeringen din for å få betalt med *ParkLink eller betale i p-automat

Har du både ParkLink og EasyPark-appen?

Har du registreringsnummeret på kjøretøyet i begge parkeringsappene, vil parkeringen automatisk bli registrert i ParkLink, selv om du også har EasyPark.

For å benytte EasyPark må du først slette registreringsnummeret fra ParkLink-appen før du kjører inn.

P-Hus åpningstid og priser

Sandvika Storsenter har ca. 2100 p-plasser fordelt på 2 parkeringshus, P-hus Gammel del Brodtkorbsgate 7 og P-hus Ny del Sandviksveien 176, 1338 Sandvika med kameraparkering.

Høyde i P-hus: Max 2,10 meter. P5 Gammelt Del har fri høyde

Alle dager: 2t gratis kl. 06.15–22.30. Utenom dette kr 32,-/t.

Takst beregnes pr. påbegynte 30 minutter, kr 16.

Maks takst pr. døgn kr. 307,-

Ved bruk av parkerings-app (EasyPark eller ev. ParkLink) betaler du vanlig takst + tjenesteavgift*

Parkeringstiden starter og slutter fra tidspunktet du passerer kameraet som leser registreringsnummeret på vei inn og ut av p-huset. Står du utover gratistiden vil du som har *ParkLink få varsel om å aktivere parkeringen din for at du skal få betalt. Dersom du ikke bekrefter parkeringen vil du i stedet få faktura. Slik fungerer ikke EasyPark, der belastes du automatisk det du skylder om du har parkert utover gratistiden.

Glemt å betale? Unngå faktura med adm.gebyr slik:

Dersom du har stått utover gratistiden og glemt å betale, har du mulighet til å betale innen 48 timer på timepark.no eller i app dersom du har registrert din profil og registreringsnummer på kjøretøyet i en av parkerings-appene før du ankom senteret. Har du registreringsnummeret i både ParkLink og EasyPark appen, blir det ParkLink som er betalingsalternativet eller timepark.no. Har du ingen app som betalingsløsning og har glemt å betale i p-automat ved avreise, får du faktura i posten av Timepark med adm.gebyr.

Dersom du har registrert kjøretøyet ditt i ParkLink-appen og ikke aktiverer parkering utover gratistiden innen 48 timer etter du har kjørt ut, vil du motta faktura for p-avgiften utover gratistiden, samt et adm. gebyr.

Det koster litt ekstra å betale i app

*Ved bruk av Parkerings-apper betaler du vanlig takst + en tjenesteavgift. Les mer om tjenesteavgift hos ParkLink og hos EasyPark.

38 ladestasjoner:

  • Gammel Del-P5 Brodtkorbsgate 7: 8 hurtigladere og 16 Flexiladere.
  • Ny Del-U1 Sandviksveien 182: 10 Flexiladere
  • Utenfor Elkjøp i Sandviksveien 184: 4 hurtigladere.

Ladestasjonene driftes av Mer og du kan lade via ladebrikke eller Mer sin mobilapp. Se her for mer informasjon om Mer og hvordan bli Mer ladekunde

Husk å registrere din profil i parkeringsapp for å bruke den som betalingsløsning

Du kan ikke benytte parkeringsapp som betalingsløsning om du ikke har registrert ditt kjøretøy i en parkeringsapp før ankomst. Det er ikke tilstrekkelig å laste ned appen på telefonen, du må sette opp din profil og registrere ditt betalingskort ved å følge anvisningene i appen før du ankommer. Registrerer du kjøretøyet ditt for første gang i en parkeringsapp, anbefaler vi EasyPark appen.


Parkering sone 434 Sandviksveien 176-18 Under Motorvei - ingen kameraparkering, men 2 timer gratis

Start din parkering når du kommer og avslutt og betal når du drar på p-automat eller i parkeringsapp. Du kan bruke EasyPark appen eller ParkLink appen for å starte, avslutte og betale for parkering.

Sone 434 Sandviksveien 176-18 Åpningstid og priser

Alle dager: 2t gratis kl. 06.15–22.30. Utenom dette kr 32,-/t. Takst beregnes pr. 30 minutter. Maks takst pr. døgn kr. 307,-

Glemt å betale sone 434 Sandviksveien 176-18

Dersom du glemmer å starte parkeringen din kan du få kontrollsanksjon. Du må passe på parkeringstiden du har valgt enten på automat eller i app. Du kan regulere p-tiden i appen etter behov og enkelt i EasyPark appen.


Kontakt Timepark kundeservice:

Åpningstider: Hverdager 08-22 | Lørdag 09-21

Tlf. 23 08 01 99 | E-post: post@timepark.no

Parkeringsanlegget driftes av Timepark og drives i henhold til Forskrift om vilkårsparkering for allmennheten og håndheving av private parkeringsreguleringer (parkeringsforskriften).

Gode tilbud

Du får de beste mest aktuelle tilbudene ut fra hva du liker og butikkene du følger. 

Noe du ikke vil gå glipp av?

Du kan legge til dine favoritter av tilbud og arrangmenter. 

Når det passer deg

Du kan få varsel om det som er aktuelt for deg. 

Min Shopping-appen finner du i AppStore og Google Play.