Festklar i en fei!

Festklar i en fei
Det lille ekstra.
Tilbehør julefest
Venstre: Manikyr med gellack fra Lakkbar. Hårbøyle fra De Fem Hjørner. Høyre: Øredobber med sløyfe fra The Vibe, kr 1800
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Venstre: Rød paljettveske fra The Vibe, kr 2200. Gullkjole fra The Vibe, kr 3200. Høyre: Øredobber i vifteform fra Olivias verden, kr 499 pr stk. Kr 149 for stud, kr 650 for øredobbben.
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Venstre: Julebrosje fra Olivias verden, kr 299. Høyre: Svart belte med gullspenne fra Freyja, kr 595. Sølvclutch fra Freyja, kr 895.
Tilbehør julefest
Gjennomsiktig strømpebukse fra Marinka, kr 370. Mønstret svart strømpebukse fra Marinka, kr 525.

Tilbehørsbonanza! Her er skoene, smykkene, veskene og ørevarmerne (!) du trenger for en magisk kveld i godt lag.

Tilbehør kan virkelig utgjøre en stor forskjell på helheten i et antrekk. Og det er tilbehøret vi nå vier plass og oppmerksomhet.

For sko, smykker, neglelakk, hårpynt, undertøy og strømpebukser hjelper til å poengtere stil og uttrykk, og nettopp dette elsker vi. Sølvfarget neglelakk oser fest og fyrverkeri, mørkerøde negler er sofistikert og elegant.

Lakket og klar

Negler understreker altså uttrykket ditt på en diskret måte. Nylakkerte negler gir antrekket den ultimate finpussen. Hos Lakkbar kan du velge blant regnbuens farger. Glitter, glazed effekt, knallrøde, nude eller mørkerød passer perfekt før den kommende festsesongen.

Aller først

Så, når neglene er klare er neste skritt undertøy. Her er smaken vidt forskjellig, noen elsker blonder, g-strenger og lårhøye strømper, andre er fan av enkle bh-er, hipstere og hold-in-strømpebukser. Uansett stil du liker slår vi et slag for komfort og kvalitet, undertøy som støtter og gjør det det skal, om det er å løfte litt på brystpartiet eller være et subtilt blondeinnslag under en gjennomsiktig topp. Komfort aller innerst er essensielt for at du kan nyte festen uanstrengt.

Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Venstre: Svart glitterhårbånd fra Litt snob, kr 299. Høyre: Halskjede i perler fra Maanesten, kr 1900.
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Venstre: Mobilveske fra Lindex, kr 179. Høyre: Svarte hæler med gullspenne fra Bekkestua sko, kr 2199.
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Venstre: Lilla pumps fra Shoe Gallery, kr 1299. Høyre: Lyseblåturkis perleveske fra Message, kr 1195.
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Venstre: Rosechoker fra Gina Tricot, kr 89,95. Høyre: Strasslips/skjerf fra Gina tricot, kr 199. Kjole Gina Tricot, kr. 499.
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Venstre: Lip gloss fra Fredrik & Louisa, kr 279. Høyre: Hvit veske fra Ganni, kr 3195.
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Venstre: Gullarmbånd fra Gina tricot, kr 129 pr stk. Høyre: Perleøredobber fra Sessa, kr 549.
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Venstre: Ring med stor stein fra Sessa, kr 3299.Høyre: Gullveske fra Sessa, kr 1049.

Noe i øret

Smått eller stort, bling i ørene hører uansett til på fest. Strass er en gjenganger på party, det samme er perler. Store skulpturelle former på øredobbene i sølv eller gull er prikken over i’en i et antrekk bestående av off shoulder-topp og oversizede dressbukser. øredobber i form av for eksempel sløyfer er iøynefallende og søtt.

Vi bøyler oss

Hårbøylen har virkelig blitt en favoritt når vi skal pynte oss. En hårbøyle er like fin til en søt fløyelskjole som til stramt sveis og androgyn dress. Med perler eller glitter på gir den samme effekt som smykker, så la gjerne hårbøylen skinne i ensom majestet. Klyper, hårkammer, scrunchies og spenner gir samme effekt. En enkel og nydelig måte å gi antrekket ekstra bling på.

Stramt i halsen

En fin effekt som både er røff og delikat er choker i halsen i roseform. Vi så den først i fjor, og elsker den fortsatt. En stilfull detalj, uten tvil. Et alternativ til dette er strasslipset. Dette kan du la henge på ryggen, eller knyte med enkel knute i front.

Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
BH fra Next to nothing, kr, 1700, truse, kr 1700.
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Venstre: Sort lakkveske fra Cala&Jade hos Kiman, kr 4400. Høyre: Sølvclutch fra Michael Kors hos Shoe Gallery, kr 2299.
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Venstre: Bling sko fra Steve Madden hos Swah, kr 1849. Høyre: Crystal Haze tennis smykke fra Swah, kr 2499. Crystal Haze hjertesmykke fra Swah, kr 1899.
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Rød lakkveske fra Glitter, kr 349. Røde skinnhansker fra Mango, kr 699.
Tilbehør julefest
Tilbehør julefest
Hårbøyle med steiner kr 599, Ørepynt og strass-spenne til sko, alt fra De Fem Hjørner.

Perler og paljetter

Perle og paljettvesken er en drøm i veskeform. Gå all in med glitterkjole og perleveske, la veska være fokus i et ellers nedtonet antrekk. La dagsformen og perlevesken bestemme, du ser uansett partyklar ut med denne over armen.

Smykkedilla

Armbånd, halskjeder og ringer hører med i festlige lag. Lagvise halskjeder og armbånd er et flott stylinggrep. Et enkelt perlekjede til et helhvitt antrekk er en isdronning verdig. Vi slår også et slag for at et belte er et smykke. Brosjen er også tilbake i motebildet, og vi falt pladask for denne retro måten å pynte opp antrekket på. Vi heier på brosjen, som et smykke inspirert av en blomst eller i skikkelig julestil. Belter er en gjeldende trend for tiden, og vi ser både brede belter, smale belter og beltesmykker i sølv. Sleng et belte over blazeren, style til et silkeskjørt og du er klar!

Til sist

Et par flotte sko gjør antrekket komplett. Noen begynner med skoene når de kler seg, andre avslutter med dem. Om du er først eller sist på denne fronten er det et par tendenser vi ser mye av for øyeblikket. Brosjer og bling på skoene holder stand. Vi ser også både tynne stiletthæler og mer chunky hæler. Tynne stiletter krever øvelse men er et statement i seg selv, mens de chunky hælene gir et skarpt og kult uttrykk. Sleng en kåpe over skuldrene, trekk på deg et par hansker (hva med røde?), gå for ørevarmere så sveisen holder seg ved like og plukk opp noe varmt å drikke på vei til festen

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal