Gavetips og moro for de minste

Bilde Le Toy Van/Sprell
Harry Potter – et magisk år Ark 399,- Rød mini postkasse Sprell 239,- Gaverosett Norli 19,- Juletrepynt fra Accessorize, 95,- pr stk. Spill «Gulvet er lava» Ark 269,- Lego fra Kozmos 60,- Småbiler fra Sprell 85,- til 149,-

Gjør dine elskede småtroll glade med disse fine gaveforslagene.

Barnas jul

Julen er virkelig barnas feiring. De har mange fantastiske egenskaper, og en av de aller beste – de klarer å gjøre alt til lek. I denne saken har vi samlet sammen både klassiske brettspill, trappetroll, rosetter å dandere på innpakkede gaver og juletrepynt.

Bli med

Inkluder dem i stort og smått i høytiden som nærmer seg. La barna ta del i pakking av gaver, og ha klart fargerike rosetter, gavepapir og glitrende pyntebånd. Kanskje kan barna stå for utformingen av kortene som pryder gavene, dette er en fin og hyggelig førjulsaktivitet.

Finn fram litt sjokolade og pepperkake, og stell i stand et juleverksted.

Trespill Nille 300,- Bamse Ringo 160,- Julerosett Norli 50,- Myke tøfler Nye Sko, Mumi magnet Norli 129,- Vanter Accesorize 159,- Småbiler Sprell fra 159,-
Fantastisk dukkehus fra Le Toy Van hos Sprell.

Leselyst

Når juletreet er i hus, DA er det jul! En kalendergave kan for eksempel bestå av juletrepynt, små magneter til å pynte kjøleskapet med eller små julenisser til å pynte barnerommet med.

Leker som utfordrer grov- og finmotorikk er flott for de minste, mens brettspill er populært blant de litt større barna. Bøker er med på å innby til leselyst og språkutvikling, og det å gi barna en god og nær relasjon til bøker er blant de beste gavene en kan gi.


Klassiker eller overraskelse

Morsomme vanter, fargerike sokker, kule capser, tøfler og varmende luer er klassikere under juletreet, det samme er lego, kosebamser, lekebiler, klosser og byggepussel.

Om du er på jakt etter overraskende leker – hva med en drone eller postkasse? Garantert suksess!


God jul til store og små!

Brettspill labyrint Kosmoz 399,- Småbiler Sprell fra 159,- Lue WoolLand 649,- Julepynt Accesorize 95,- Julegrisen Norli 339,- Drone Clas Ohlson 799,-

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

Av
Elen Kristvik
Foto
Le Toy Van/Sprell

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00