Unike konsepter på Sandvika Storsenter

Zarabutikken
2 etasjer med Zara. Dame, herre og barn
Butikkmiks Sandvika Storsenter
Mark + Brandy, Kjørbokollen.

På Sandvika Storsenter finnes det flere unike konsepter som tilbyr kjente merkevarer og som du ikke finner andre steder.

Særegne butikker og konsepter er noe av det som skaper en spennende destinasjon. Og vi kan skryte av mange! Les videre for å bli kjent med flere av våre unike konsepter.

Mark + Brandy

Hos Mark + Brandy finner du de mest trendy merkene til både ham og henne. Butikken er luftig og flott, og med en særegen internasjonal atmosfære.

Mark + Brandy har som ambisjon å være en destinasjon for moteinteresserte og kvalitetsbevisste kunder, og dette leverer de veldig godt på. Her finner du Acne Studios som holder koken år etter år. Svenske Byredo skaper de herligste duftlys, det samme gjør også Amoln, som du også finner her. Er du på jakt etter sesongens råeste sko? Sjekk ut Diemme, Havaianas og Sleepers med sine kule designs. Brennheite C.P Company, Juicy Couture, Sea NY og Aries er merker som stilbevisste kunder kommer nettopp hit for.

Saporito

Lysten på pizza eller pasta? Det er vi, cirka hele tiden. Hos Saporito får du autentiske italienske retter til både lunsj og middag. Her kan du nyte et glass vin til maten og kose deg på den hyggelige uteserveringen. Trivelig og imøtekommende personale tar dere imot, og ønsker deg velkommen til deres eget lille Italia.

Butikkmiks Sandvika Storsenter
Saporito, Kjørbollen.
De Fem Hjørner butikken
De Fem Hjørner ligger i 2 etasje på Lilletorget.
jente som har på seg sommerkjole og rosa strikket jakke
littSNOB finner du i 2 etasje på Lilletorget.

De Fem Hjørner

De Fem Hjørner er en butikk med historie skrevet i veggene. Helt fra Sandvika Storsenter sin begynnelse har de vært her med sin skreddersydde kunnskap og service. Tenk det! Her får du vennlig guiding til det perfekte antrekket – enten til hverdags eller fest. Klassikere som Busnel, Max Mara, Stenströms og Claire er blant de tidløse og tradisjonsrike merkene du finner her, men det stopper så klart ikke her.

Norske Ella & Il, Undorn og Close to My Heart, danske Pieszak og nederlandske Smashed Lemon utgjør en unik og flott merkesammensetning. De Fem Hjørner er selvutnevnte eksperter på bukser, og legger sin stolthet i å yte god service for å gi enhver som titter innom en ekstra hyggelig og personlig opplevelse.

littSNOB

Hos littSNOB finner du klær, sko og tilbehør til dame fra både rimelige og dyrere merker. Vi nevner i fleng: Co´Couture, Gai + Lisva, Ilse Jacobsen, Saint Tropez, Barbour og Camilla Øhrling får du her.

Dette er butikken for deg med klassisk stil, men som samtidig ønsker å leke litt med sesongens trender. Fokus er på skandinavisk design, og du finner klær for både hverdag, og festlige sammenkomster.

Zara

Sandvika Storsenter er det eneste kjøpesenteret i Norge hvor du finner den populære spanske kjeden Zara. Butikken går over to etasjer, har alt av mote til dame, herre og barn og byr på moteriktige designs, sesongens kuleste sko og mengder av tilbehør som vesker og smykker. Her finner du garantert mange av sesongens største trender.

Zara finner du på Nytorget, 2 & 3 etasje.

Klesbutikken Zara
Zara, Nytorget.
jente som bretter klær inne i en klesbutikk
heltCOCO ligger i 2 etasje på Elvetorget.
JEnte i rosa kjole som sitter oppå en kassedisk
Freyja har et stort utvalg av Miss June kjoler.

heltCOCO

Hos heltCOCO finner spreke jenter og damer både hverdags- og selskapsklær i alle prisklasser. Feminint og røft er stikkord for utvalget, og merker som Fransa, Baum und Pferdgarten, Bessie, Hippie Grace, Mos Mosh, Katrin Uri og Save The Duck bidrar til nettopp det.

heltCoco er alltid på utkikk etter nye spennende merker, og butikken bugner av blant annet vakre kjoler og jakker – året rundt.

Freyja

Freyja tilbyr sporty og elegante kvalitetsmerker for alle anledninger. De fikk nylig inn merket Miss June, som er kjent for å designe de vakreste kjoler. Her legges det vekt på komfortable, praktiske klær med et godt snitt og høy kvalitet.

Freyja er dessuten ordentlig stolte av å ha alle klær i størrelsene 34-46. Velkommen til Freyja!

Freyja finner du midt på Kjørbokollen.

Gutt som står utenfor butikken Piteraq
Piteraq, 1 etasje Nytorget.
Jente med forskjellig sommer antrekk
Sessa Store, 2 etasje Nytorget.

Piteraq

Piteraq på Sandvika Storsenter jobber med verdensledende produsenter av turutstyr og bekledning, og er ekspertleverandør av klatring, høyfjell og ekspedisjonsutstyr. Her får du kunnskapsrike tips og råd, og naturligvis god hjelp for å finne utstyr til turen din - enten du skal på en hyggelig skogs- eller fjelltur, eller en større ekspedisjon.

Sessa Store

Sessa er en klesbutikk med hovedvekt på skandinaviske merker. Her spiller alder ingen rolle – det er din personlige stil teamet hos Sessa er ute etter å tilfredsstille.

Er du opptatt av kvalitet og komfort, er dette butikken for deg. Det vakre smykkemerket Orelia London, Part Two, Adoore, Shoe Biz, Denim Hunter, HaleBob og Becksöndergaard er blant merkene du får her.

Velkommen til Sandvika Storsenter - destinasjon shopping.

Jente med forskjellig sommer antrekk
Sessa Store, 2 etasje Nytorget.