Unike konsepter på Sandvika Storsenter

Zarabutikken
2 etasjer med Zara. Dame, herre og barn
Butikkmiks Sandvika Storsenter
Mark + Brandy, Kjørbokollen.

På Sandvika Storsenter finnes det flere unike konsepter som tilbyr kjente merkevarer og som du ikke finner andre steder.

Særegne butikker og konsepter er noe av det som skaper en spennende destinasjon. Og vi kan skryte av mange! Les videre for å bli kjent med flere av våre unike konsepter.

Mark + Brandy

Hos Mark + Brandy finner du de mest trendy merkene til både ham og henne. Butikken er luftig og flott, og med en særegen internasjonal atmosfære.

Mark + Brandy har som ambisjon å være en destinasjon for moteinteresserte og kvalitetsbevisste kunder, og dette leverer de veldig godt på. Her finner du Acne Studios som holder koken år etter år. Svenske Byredo skaper de herligste duftlys, det samme gjør også Amoln, som du også finner her. Er du på jakt etter sesongens råeste sko? Sjekk ut Diemme, Havaianas og Sleepers med sine kule designs. Brennheite C.P Company, Juicy Couture, Sea NY og Aries er merker som stilbevisste kunder kommer nettopp hit for.

Saporito

Lysten på pizza eller pasta? Det er vi, cirka hele tiden. Hos Saporito får du autentiske italienske retter til både lunsj og middag. Her kan du nyte et glass vin til maten og kose deg på den hyggelige uteserveringen. Trivelig og imøtekommende personale tar dere imot, og ønsker deg velkommen til deres eget lille Italia.

Butikkmiks Sandvika Storsenter
Saporito, Kjørbollen.