Unike konsepter på Sandvika Storsenter

Unike konsepter og destinasjon shopping på Sandvika Storsenter
2 etasjer med Zara. Dame, herre og barn
Unike konsepter og destinasjon shopping på Sandvika Storsenter
Mark + Brandy, Kjørbokollen.
Donuts Hawker
Donuts Hawker
Deilige donuts hos Hawker

På Sandvika Storsenter finnes det flere unike konsepter som tilbyr kjente merkevarer og som du ikke finner andre steder.

Særegne butikker og konsepter er noe av det som skaper en spennende destinasjon. Og vi kan skryte av mange! Les videre for å bli kjent med flere av våre unike konsepter.

Mark + Brandy

Hos Mark + Brandy finner du de mest trendy merkene til både ham og henne. Butikken er luftig og flott, og med en særegen internasjonal atmosfære.

Mark + Brandy har som ambisjon å være en destinasjon for moteinteresserte og kvalitetsbevisste kunder, og dette leverer de veldig godt på. Her finner du Acne Studios som holder koken år etter år. Svenske Byredo skaper de herligste duftlys, det samme gjør også Amoln, som du også finner her. Er du på jakt etter sesongens råeste sko? Sjekk ut Diemme, Havaianas og Sleepers med sine kule designs. Brennheite C.P Company, Juicy Couture, Sea NY og Aries er merker som stilbevisste kunder kommer nettopp hit for.

Hawker

KAKER, DONUTS OG BAKERVARER!

Hos Hawker får du store, saftige, hjemmebakte donuts! Det er aldri en lik dag hos bakerne på Hawker, og her får du forskjellige toppinger og fyll hver dag. De bakes ferskt på stedet hver morgen.

Skal du feire bursdag eller noe annet gøy lager de kaker på bestilling! I tillegg bakes andre godsaker som cinnamonrolls, cookies, boller, vaniljesnurrer, makroner, terter og ostekaker. Her varierer det fra dag til så det er bare å følge med og ta turen innom Sandvika Storsenter sitt nyeste spisested Hawker.

Unike konsepter og destinasjon shopping på Sandvika Storsenter
Deilige donuts og andre søtsaker hos Hawker, 1 etg Lilletorg.
Unike konsepter og destinasjon shopping på Sandvika Storsenter
De Fem Hjørner finner du i 2 etasje på Lilletorget.
Unike konsepter og destinasjon shopping på Sandvika Storsenter

De Fem Hjørner

De Fem Hjørner er en butikk med historie skrevet i veggene. Helt fra Sandvika Storsenter sin begynnelse har de vært her med sin skreddersydde kunnskap og service. Tenk det! Her får du vennlig guiding til det perfekte antrekket – enten til hverdags eller fest. Klassikere som Busnel, Max Mara, Stenströms og Claire er blant de tidløse og tradisjonsrike merkene du finner her, men det stopper så klart ikke her.

Norske Ella & Il, Undorn og Close to My Heart, danske Pieszak og nederlandske Smashed Lemon utgjør en unik og flott merkesammensetning. De Fem Hjørner er selvutnevnte eksperter på bukser, og legger sin stolthet i å yte god service for å gi enhver som titter innom en ekstra hyggelig og personlig opplevelse.

Swah

Etisk. Ansvarlig. Transparent. Vi stiller spørsmålene for deg før du handler. Vi lover å inspirere og gi deg muligheten for en bærekraftig og etisk garderobe.

Hos Swah ønsker Sunniva og jentene deg velkommen til en hyggelig handleopplevelse fylt med god stemning og ypperlig service. Du finner merker som Cras Copenhagen, Ravn, Stine Goya, Baum Und Pferdgarten, Mads Nørgaard, Untold Stories, Designers Remix + mange flere. Velkommen innom.

Zara

Sandvika Storsenter er det eneste kjøpesenteret i Norge hvor du finner den populære spanske kjeden Zara. Butikken går over to etasjer, har alt av mote til dame, herre og barn og byr på moteriktige designs, sesongens kuleste sko og mengder av tilbehør som vesker og smykker. Her finner du garantert mange av sesongens største trender.

Zara finner du på Nytorget, 2 & 3 etasje.

Unike konsepter og destinasjon shopping på Sandvika Storsenter
Zara, Nytorget.
Unike konsepter og destinasjon shopping på Sandvika Storsenter
heltCOCO ligger i 2 etasje på Elvetorget.
Freyja har et stort utvalg av Miss June kjoler.

The Vibe

The Vibe er en trendy motebutikk med kjente merkevarer for unge og voksne. De har stort fokus på på god kundeservice og du finner hele tiden en oppdatert og spennende varepakke.

The Vibe fører bla merker som H2OFagerholt, afterlabel, BALL, Crystal Haze Jewelry, Rodebjer, Ulla Johnson og Juicy Couture.

The Vibe finner du i 2 etg på Nytorget.

Freyja

Freyja tilbyr sporty og elegante kvalitetsmerker for alle anledninger. De fikk nylig inn merket Miss June, som er kjent for å designe de vakreste kjoler. Her legges det vekt på komfortable, praktiske klær med et godt snitt og høy kvalitet.

Freyja er dessuten ordentlig stolte av å ha alle klær i størrelsene 34-46. Velkommen til Freyja!

Freyja finner du midt på Kjørbokollen.

Gutt som står utenfor butikken Piteraq
Piteraq, 1 etasje Nytorget.
Sommersalg og gode tilbud 16 - 18 juni
Sessa Store, 2 etasje Nytorget.

Piteraq

Piteraq på Sandvika Storsenter jobber med verdensledende produsenter av turutstyr og bekledning, og er ekspertleverandør av klatring, høyfjell og ekspedisjonsutstyr. Her får du kunnskapsrike tips og råd, og naturligvis god hjelp for å finne utstyr til turen din - enten du skal på en hyggelig skogs- eller fjelltur, eller en større ekspedisjon.

Sessa Store

Sessa er en klesbutikk med hovedvekt på skandinaviske merker. Her spiller alder ingen rolle – det er din personlige stil teamet hos Sessa er ute etter å tilfredsstille.

Er du opptatt av kvalitet og komfort, er dette butikken for deg. Det vakre smykkemerket Orelia London, Part Two, Adoore, Shoe Biz, Denim Hunter, HaleBob og Becksöndergaard er blant merkene du får her.

Velkommen til Sandvika Storsenter - destinasjon shopping.