Unike konsepter på Sandvika Storsenter

Zara
Zara, Nytorget

På Sandvika Storsenter finnes det flere unike konsepter som tilbyr kjente merkevarer og som du ikke finner andre steder.

Særegne butikker og konsepter er noe av det som skaper en spennende destinasjon. Og vi kan skryte av mange! Les videre for å bli kjent med flere av våre unike konsepter.

Mark + Brandy

Hos Mark + Brandy finner du de mest trendy merkene til både ham og henne. Butikken er luftig og flott, og med en særegen internasjonal atmosfære.

Mark + Brandy har som ambisjon å være en destinasjon for moteinteresserte og kvalitetsbevisste kunder, og dette leverer de veldig godt på. Her finner du Acne Studios som holder koken år etter år, men også det nyeste tilskuddet Hotel.

Hotel er et unisex, premium lifestyle brand by Kasper Giraffe. Med fascinasjon for historiske trunk shows, smelter Hotel sammen kvalitet og kreativitet i en lekende symfoni. Hver sesong avduker Hotel en ny kolleksjon som forteller historien til en ny destinasjon. Hotels signatur "City-Series" hettegensere er ikke bare klesplagg, de er portaler til lekne historier fra verdens mest spennende steder. Velkommen til Hotel, hvor hvert plagg er en invitasjon til å utforske verden med stil og glede.

Mark + Brandy, Kjørbokollen

Mark + Brandy Hotel
Mark + Brandy hotels
Hotel hos Mark + Brandy

Nespresso

Oppdag en verden av eksepsjonell kaffe med Nespresso. Nyt en luksuriøs kaffeopplevelse hjemme med deres innovative kaffemaskiner og et bredt utvalg av førsteklasses kaffekapsler. Hver kopp er en perfekt balanse av smak og aroma, laget for å tilfredsstille selv de mest kresne kaffeelskere. Kom innom butikken, få en kopp kaffe eller kakao og snakk med ansatte som kan kaffe!

Opplev forskjellen med Nespresso i dag!

Nespresso, 2 etg Stortorget.

Nespresso
Nespresso
Nespresso
Nespresso på Sandvika Storsenter

Illums Bolighus

Illums Bolighus er en eksklusiv dansk interiørbutikk, grunnlagt i 1925, som tilbyr et bredt utvalg av møbler, belysning, interiørartikler og designobjekter. Butikken er kjent for sitt fokus på skandinavisk design, kvalitet og estetikk, og representerer både klassiske og moderne merker. Illums Bolighus har blitt et internasjonalt anerkjent navn innenfor interiør og design, med butikk nå på Sandvika Storsenter.

Illums Bolighus, 1 etg Stortorget

Illums Bolighus butikk
Illums Bolighus

Dyrego Zoo

Hos Dyrego finner du et stort utvalg av utstyr til katter, hunder, gnagere, fugler og fisk. De fører kjente merker av høy kvalitet, og du finner alt du trenger til din 4-bente venn, og er en norskeid dyrebutikk med lidenskap for dyr!

I tillegg til utstyr og mat har de et bredt utvalg av dyr som fugler, reptiler, gnagere og fisker. Visste du at Dyrego har et av landets største oppdrett av fugler? Fuglene klekkes og vokser opp i store volierer med mulighet til å fly både ute og inne!

Dyrego Zoo sitt hovedfokus er at dyrene skal ha det best mulig hele tiden, og har ansatte i butikk med kunnskapen de trenger om ditt dyr.

Dyrego, U. etg. ved Clas Ohlson Lilletorget

Unike konsepter og destinasjon shopping på Sandvika Storsenter
Dyrego Zoo
Unike konsepter og destinasjon shopping på Sandvika Storsenter
Dyrego Zoo

De Fem Hjørner

De Fem Hjørner er en butikk med historie skrevet i veggene. Helt fra Sandvika Storsenter sin begynnelse har de vært her med sin skreddersydde kunnskap og service. Tenk det! Her får du vennlig guiding til det perfekte antrekket – enten til hverdags eller fest. Klassikere som Busnel, Max Mara, Stenströms og Claire er blant de tidløse og tradisjonsrike merkene du finner her, men det stopper så klart ikke her.

Norske Ella & Il, Undorn og Close to My Heart, danske Pieszak og nederlandske Smashed Lemon utgjør en unik og flott merkesammensetning. De Fem Hjørner er selvutnevnte eksperter på bukser, og legger sin stolthet i å yte god service for å gi enhver som titter innom en ekstra hyggelig og personlig opplevelse.

De Fem Hjørner, 2 etg Lilletorget

De Fem Hjørner finner du i 2 etasje på Lilletorget.

Swah

Etisk. Ansvarlig. Transparent. Vi stiller spørsmålene for deg før du handler. Vi lover å inspirere og gi deg muligheten for en bærekraftig og etisk garderobe.

Hos Swah ønsker Sunniva og jentene deg velkommen til en hyggelig handleopplevelse fylt med god stemning og ypperlig service. Du finner merker som Gestuz, Iben, Ravn Ravn, Cras Copenhagen, Stine Goya, Mads Nørgaard, Designers Remix + mange flere. Velkommen innom.

Swah, 2 etg Lilletorget.

Iben hos Swah, etisk mote i alle ledd. 2 etasje Lilletorget.

Zara

Sandvika Storsenter er det eneste kjøpesenteret i Norge hvor du finner den populære spanske kjeden Zara. Butikken går over to etasjer, har alt av mote til dame, herre og barn og byr på moteriktige designs, sesongens kuleste sko og mengder av tilbehør som vesker og smykker. Her finner du garantert mange av sesongens største trender.

Zara , 2 & 3 etg Nytorget

Unike konsepter og destinasjon shopping på Sandvika Storsenter
Zara, Nytorget.

The Vibe

The Vibe er en trendy motebutikk med kjente merkevarer for unge og voksne. De har stort fokus på på god kundeservice og du finner hele tiden en oppdatert og spennende varepakke.

The Vibe fører en rekke merker som Holzweiler, Isabel Marant, Ulla Johnson, Camilla Pihl, Day et, Ugg, Lovelolita, Cathrine Hammel, Dagmar, Jeanerica, Tomorrow Denim, Inukii, Meotine, Cedricoa After Label, Maria Black og Juicy Couture.

The Vibe , 2 etg på Nytorget

Ulla Johnson hos The Vibe
Ulla Johnson hos The Vibe

Freyja

Freyja tilbyr sporty og elegante kvalitetsmerker for alle anledninger. De har et stort utvalg av merket Miss June, som er kjent for å designe de vakreste kjoler. Her legges det vekt på komfortable, praktiske klær med et godt snitt og høy kvalitet.

Freyja er dessuten ordentlig stolte av å ha alle klær i størrelsene 34-46. Velkommen til Freyja!

Freyja, Kjørbokollen

Freyja Miss June kjole
Miss June hos Freyja.

Hanskeriet

Hanskeriet er en nisjebutikk med eksklusive varer i nydelige kvaliteter. To av hovedvaregruppene er kvalitetsskinnhansker og hatter/hodeplagg. De fører også et spennende utvalg av plagg i original Harris Tweed, samt et stort utvalg av klassiske reisevesker og kofferter fra det anerkjente merket Brics Milano. Hanskeriet er også kjente for sin store cashmerekolleksjon - Lekre plagg, skjerf, luer, vanter etc. i et hav av farger. Her er det med andre ord noe som kan friste enhver.

Hanskeriet, 2 etg Elvetorget

Hanskeriet
Hanskeriet
Hanskeriet
Hanskeriet som ligger i 2. etasje Elvetorget, rett etter HM og Kanel.

Piteraq

Piteraq på Sandvika Storsenter jobber med verdensledende produsenter av turutstyr og bekledning, og er ekspertleverandør av klatring, høyfjell og ekspedisjonsutstyr. Her får du kunnskapsrike tips og råd, og naturligvis god hjelp for å finne utstyr til turen din - enten du skal på en hyggelig skogs- eller fjelltur, eller en større ekspedisjon.

Piteraq, 1 etg Nytorget

Piteraq
Piteraq.

Sessa Store

Sessa er en klesbutikk med hovedvekt på skandinaviske merker. Her spiller alder ingen rolle – det er din personlige stil teamet hos Sessa er ute etter å tilfredsstille.

Er du opptatt av kvalitet og komfort, er dette butikken for deg. Det vakre smykkemerket Orelia London, Part Two, Adoore, Shoe Biz, Denim Hunter, HaleBob og Becksöndergaard er blant merkene du får her.

Sessa, 2 etg Nytorget

Sessa
Sessa

Feminint og tøft hos heltCOCO

heltCOCO er en spennende butikk på Sandvika Storsenter, hvor spreke jenter og damer kan finne både hverdags- og selskapsklær i alle prisklasser. Stilen er feminin og tøff, og de henger hele tiden med på de nye trendene.

Velkommen innom til en hyggelig handel hos heltCOCO i 2 etg på Elvetorget.

Søsteren littSNOB

Det er lite snobberi i butikken, her finner du sko og tilbehør i alle prisklasser. De har fokus på skandinavisk design, og har klær for både hverdag og fest.

littSNOB finner du på Kjørbokollen

Strandvesker sommer og bading
littSNOB