Fan av lange lengder

Damemodell i grønn lang kjole og stråveske

Maxi-lengden på skjørt og kjoler er sommerens favoritt.

En av sommerens store favoritter er maxiskjørtet og maxikjolen. Lengden er lang, men uttrykket spenner fra feminine blonder til sporty og elegant. Materialet varierer også, fra bomull og lin til sateng, silke og teksturer som blonder.

Her byr vi på elleve ulike antrekk, for inspirasjon til hvordan du gjør de lange lengdene din egen. Nyt sommeren i maxisjørt eller maxikjole, helheten blir elegant og følelsen er stilig komfort.

Bomullsjersey

Det ettersittende skjørtet i tykk bomull eller jersey er like kult til en oversized t-skjorte som til en pen strikkegenser eller stroppesinglet. Kle det sporty med collegegenser og caps, preppy til stripete strikk eller minimalistisk med en singlet, enten løs eller stram.

Med en liten splitt får du naturlig nok mer bevegelighet i skjørtet, og dette er blant sommerens store trendplagg. Behagelig er det også, og du tar det enkelt med deg inn i høsten med ull eller blazer.

Damemodell med sort langt skjørt og hvit og sort stripet genser
Damemodell med sort langt skjørt og hvite sandaler
Genser, kr 4000 (-40% salg nå), skjørt, kr 2700, Julie Josephine.

Blonder

Blonder er tidløst og dukker opp i motebildet hver eneste vår og sommer. Blondene er delikate og feminine, og dette skjørtet har strikk i linningen og en pen passform med splitt foran. Bruk til matchende singlet og en heklet cardigan for en stil som oser sommer, hytte og grilling i hagen. Det er flere måter å style dette skjørtet på - stramt til en hvit eller svart blazer og hæler, stilrent til en tubetopp eller kontrastfullt mot en stripete singlet med båthals.

Grønn eleganse

Fotside lengder er vakkert. Denne kjolen er perfekt til sommerbryllup, men vi kler oss gjerne i den på hagefest eller middag med venninner. Utringningen med off shoulder og rysjer i kombinasjon med den herlige grønne fargen gjør at dette er et antrekk der du garantert gjør deg bemerket. Et sikkert, kult og annerledes valg.

Style med en liten stråveske for å gi prikken over i’en til sommerstilen.

damemodell med hvit topp, hvitt skjørt, beige jakke og hvite sko.
Cardigan, kr 499, topp, kr 399, skjørt, kr 499, KappAhl
Damemodell i grønn lang kjole og stråveske
Damemodell i grønn lang kjole og stråveske
Grønn kjole, kr 2399, Olivias verden

Hverdagsstriper

Striper er alltid en hit om sommeren, og sender tankene til båttur og svaberg. Men hei, vi kan da bruke striper til enhver anledning. Vi er fan av å style striper med denim, og resultatet er en enkel, tilbakelent, men feminin stil.

Den lille sorte

Svart er elsket blant mange, og det med god grunn. Med spennende snitt og en stilig silhuett får du en skarp og kul stil. Toppens snitt oser eleganse og skjørtet kan brukes året rundt. Style det med mesh-sandaler, leopardsandaler eller hæler i sølv eller gull.

Sateng/silke

Sateng og silkeskjørt kler de lange lengdene veldig godt. Og her er det en lek å leke med styling. Skinnjakke eller blazer, oversized skjorte eller enkel singlet - alt ser stilig ut til dette skjørtet, som du hovedsakelig finner i dempede toner som grått, beige, hvitt og svart. Style det gjerne med en collegegenser for en miks mellom pyntet og avslappet, kjør en ermeløs høyhalser til skjørtet på fest eller bruk en tynn merinoullgenser til på kjølige sommerkvelder.

Damemodell med rød og hvit stripet lang kjole, hvit veske
Damemodell med rød og hvit stripet lang kjole, hvit veske og olajakke
Kjole, kr 359, jakke, kr 599, veske, kr 399, Gina Tricot
Damemodell med sort topp og sort langt skjørt og rosa veske.
Skjørt, kr 3299, topp, kr 3299, veske, kr 2500, The Vibe
Damemodell i langt grått skjørt, skinnjakke og lyseblå veske.
Jakke, kr 1500, skjørt, kr 799, veske, kr 995, Message

Rosa og rå

Knallfarger, v-hals, volanger og fluffy ermer - det er oppskriften på suksess til sommerfest og sommerbryllup. Denne fargen kler så å si alle, og det samme gjør passformen. Beltet er justerbart, kan sløyfes hvis du ikke vil bruke det og tilbehøret holder du enkelt, for her må da naturligvis kjolen få skinne!

Nedtonede striper

Det Bali-baserte merket Faithfull the brand har perfeksjonert vakre, enkle sommerkjoler. Denne er intet unntak, nydelig i seg selv, men også kul til en røffere partner - som denne jakken.

Tidløs lin

Lin er et selvsagt valg om sommeren, og denne kjolen med v-hals og ermer fra Line of Oslo er i solid lin og blir et naturlig valg, sommer etter sommer. Bruk til for eksempel sandaler med chunky såle, eller til sesongens it-leopardsandaler. En veske i raffia er stilig til, eller gå for en minimalistisk vri på stylingen med hårbånd og en liten bucket bag.

Damemodell med rosa lang kjole og liten hvit veske.
Kjole, kr 3200, veske, kr 1499, Sessa
Damemodell med lang stripete kjole og blå jakke
Kjole, kr 4599, jakke, kr 4799, Follestad
Damemodell med hvit lang kjole og hvite sko.
Linkjole, kr 2999, Line of Oslo

It-skjørtet

Det hvite bomullsskjørtet er en regelrett hit i sommer! Vi elsker det til en tubetopp på de varmeste sommerdagene, til en løs t-skjorte og belte som her, eller med en ribbestrikket singlet. Understrek det elegante og enkle, og la skjørtet være fokus.

Shades of grey

Ton i ton med grått. Sporty og sensuelt, men også behagelig. Kjolen i tykk jersey er et nikk til 90-tallets nedtonede estetikk, og vi digger det.

Damemodell med sort topp og hvitt langt skjørt
Belte, kr 299, t-skjorte, kr 299, skjørt, kr 399, Bik Bok
Damemodell med lysegrå lang kjole og hvit genser
Genser, kr 399, kjole, kr 399, Bik Bok