Sommershopping i København eller Sandvika!

Marianne Personal Shopper
Marianne - Personal Shopper på Sandvika Storsenter.

Du trenger ikke reise til København for shopping - det holder å dra til Sandvika Storsenter!

Sandvika Storsenter er Norges ledende kjøpesenter og har en enestående miks av butikker – både kjedebutikker og unike nisjebutikker.

På Sandvika Storsenter finner du alt innen mote, sport, elektronikk, helse, livsstil, hus og hjem, du trenger med andre ord ikke reise lengre enn til Sandvika Storsenter – en destinasjon for shopping i toppklasse.

Vi har tatt en prat med vår Personal Shopper Marianne, som viser at Sandvika Storsenter har alt du ønsker deg til shopping-turen.

En god start på dagen

Jeg starter dagen min hos Stockfleths på Sandvika Storsenter med godt brygget kaffe. Ser på folk og henter inspirasjon.

Jente som helder melk oppi en kafekopp
Stockfleths, 2.etg. Stortorget
Personal Shopper Marianne Stene
Personal Shopper Marianne Stene
Anine Bing hos Kiman Woman, 2.etg. Lilletorget.
Kiman Woman
Lisa, butikksjef hos Kiman Woman i kjole fra By Timo.

Kiman Woman

Kiman Woman er en av mine personlige motefavoritter. Her finner jeg kvalitetsplagg og merker jeg føler meg hjemme i. Jeg er en skikkelig jeans-jente, og mange av mine jeans har jeg kjøpt nettopp her. Anine Bing og Tom Wood er store favoritter for øyeblikket.

Kiman Woman satser på norske og skandinaviske merker - som blant annet Envelope 1976, og jeg kjenner at jeg heier litt ekstra på Kiman Woman sine konsepter. De var tidlig ute med å tilby merket Sea NY. Jeg vet at det er veldig mye bra som kommer inn til høsten også, så dette merket er det verdt å merke seg.

Lisa Restad, butikksjef Kiman Woman. Sommerfavoritt: «Det må helt klart bli en sommerkjole. Jeg liker å style den med sokker og sneakers for en avslappet look, eller med heels når jeg skal pynte meg. En av mine favoritt butikk her på senteret er H&M! De er så flinke på trender, jeg digger H&M!

Personal Shopper Marianne Stene
Hos Embla Bunader får du skjorter og silkeskjerf som kan brukes til mer enn bare stakken din.
Change
Butikksjef og silkesinglet fra Change, Kjørbokollen.

Undertøy som sitter perfekt

Min neste anbefaling er undertøysbutikken Change. Altså, her får du kundeservice på høyt nivå. Kompetente ansatte måler deg, slik at du finner undertøyet som passer deg perfekt. Riktig undertøy skal du ikke kimse av. Det er utrolig viktig for velværefølelsen og ikke minst for at klærne sitter pent. Selv er min favoritt-bh «Lissi Balconette». Passer perfekt, har myke bøyler og er pen å se på.

Personal Shopper Marianne Stene
Mark + Brandy har en gjemt perle innerst i butikken sin.
Strandvesker sommer og bading
Mark + Brandy
State of Escape-veske og kjole fra Horror Vacui hos Mark + Brandy, Kjørbokollen.
Personal Shopper Marianne Stene
Dress fra Lindex, 1.etg. Elvetorget.

Mark + Brandy

Jeg har en forkjærlighet for god kvalitet og unike merker, og går derfor videre til Mark + Brandy. Har du hørt om merket Horror Vacui? Bak det München-baserte merket finner vi designeren Anna Heinrichs og hennes beundring for naturen, vintagetrykk og Tracht-håndverk. Heinrichs lager de vakreste kreasjoner inspirert av kjoler fra 1400- og 1500-tallet, håndsydd i Ukraina med vilt fine mønstre og utsøkte detaljer – romantiske plagg med det lille ekstra på detaljer og søm. Jeg må også nevne de kule State of Escape-veskene,de får du i flere størrelser og farger.

Lindex

Vi har selvfølgelig de store kleskjedene representert på senteret, og denne sesongen vil jeg trekke fram Lindex. Utrolig flott kolleksjon, bare se på denne lindressen.

Det som er ekstra bra med Lindex er at de har mange ulike størrelser. Jeg har kunder i alle aldre og alle slags kroppsfasonger, og er så fornøyd med Lindex som tilbyr fine klær i størrelsene 54-56. Min misjon som Personlig Shopper er at mine kunder, uansett størrelse, skal gå ut av døren hos meg og føle seg som sitt beste jeg.

Slik styler du sommerens fineste antrekk
Cargo - en av våren og sommerens store trender. Her som skjørt hos The Vibe, 2 etg. Nytorget.
Sandaler sommer sommersandaler
Sandaler fra heltCOCO, 2 etg. Elvetorget

Sesong & dansk kvalitet

Jeg er ofte innom heltCOCO, en spennende butikk på Sandvika Storsenter, hvor jenter og damer kan finne både hverdags- og selskapsklær i alle prisklasser. Stilen er feminin og tøff, og de henger hele tiden med på de nye trendene.

Sandaler sommer sommersandaler
Veske og sandaler fra Mango (12.etg. Stortorget).
Slik styler du sommerens fineste antrekk
Slik styler du sommerens fineste antrekk
Fra venstre: beige sandaler fra The Vibe | Sorte sandaler fra Sessa.
Personal Shopper Marianne Stene
Hatt fra Hanskeriet. 1 etg. Stortorget

Godt skodd

Når det kommer til sko i sommerhalvåret, består min skogarderobe av freshe sneakers, flip flops, samt litt edgy sandaler.

Husk håret i solen

Hår og hud trenger litt ektra beskyttelse i den sterke sommersolen. På Sandvika Storsenter finner du en helt egen hattebutikk - Hanskeriet, som har alt du trenger + litt til for en solfylt ferie!

Personal Shopper

Bestill time hos Personal Shopper på Sandvika Storsenter.

Unike konsepter og destinasjon shopping på Sandvika Storsenter
Kroppen pleies med Rituals (Kjørbokollen) kroppsskrubb og kroppskrem.
Personal Shopper Maarianne sine sommerfavoritter
Personal Shopper Maarianne sine sommerfavoritter
Dame som får ansiktsbehandling
Fenty Beauty hos Fredrik & Louisa, Solfaktor og behandling hos Elite Klinikken.

Ta vare på huden i sommer

Solen er sterk på sommeren, og jeg er alltid nøye med gode produkter som beskytter huden min. Her ser du produktene jeg foretrekker. Denne kremen for ansiktet har solfaktor 50 og gir en lett foundation-følelse i tillegg til en delikat glød. Jeg går jevnlig til Elite Klinikken (4.etg. Helsetorget), hvor de flinke hudpleierne sørger for at jeg passer godt på huden min.

På sminkefronten har jeg funnet nye favoritter hos Fredrik & Louisa (2.etg. Stortorget) fra merket til superstjernen Rihanna, «Fenty Beauty». Jeg har investert i både concealer og kremblush. Dette merket må du teste!

Etter denne lille rundturen på senteret smakte det himmelsk med en lun chèvresalat hos Saporito. Dersom været tillater det, nyter jeg gjerne maten på Saporito sin uteservering.

Jeg håper du legger turen til destinasjonen Sandvika Storsenter, senteret har virkelig alt en kan ønske seg. Om det er high end-konsepter eller kjedebutikker, deilige velværesteder og hyggelige spisesteder. En enestående miks!

Jeg ønsker deg en super opplevelse hos oss.

God tur og velkommen til destinasjon shopping.

Marianne.

Saporito chevre salat
Av
Marianne Stene
Foto
Henrik Lindal

Aktuelle merkevarer