10 grunner til å dra til Sandvika Storsenter

10 grunner til å besøke Sandvika Storsenter
Sommershopping på Sandvika Storsenter.
Zara
Norges eneste kjøpesenter med Zara butikk.

Shoppingkonsepter, velvære, sport, servering og bier (!) ønsker deg velkommen.

Ti gode grunner til hvorfor du bør ta turen til Sandvika Storsenter i ferien.

Kule konsepter og kjente merker, mat og butikker enestående i sitt slag her til lands er noe av det vi har å by på.

Zara

Sandvika Storsenter er det eneste kjøpesenteret i Norge hvor du finner den populære spanske kjeden Zara. Butikken går over to etasjer, har alt av mote til dame, herre og barn og byr på moteriktige designs, sesongens kuleste sko og mengder av tilbehør som vesker og smykker. Her finner du garantert mange av sesongens største trender.

Zara finner du på Nytorget, 2 & 3 etasje.

10 grunner til å besøke Sandvika Storsenter
Hudpleie i en fart hos Skintific.
10 grunner til å besøke Sandvika Storsenter
10 grunner til å besøke Sandvika Storsenter
Få skreddersydd din egen bunad hos Embla bunader.

Olio

Er du slukt av hverdagsstress og kunne trengt en liten pause? Slapp av – Olio hjelper deg. Her skjønner de ansatte at det kan være vrient å vite hvor du skal starte hvis du vil ta vare på huden din. Og nettopp derfor har Skintific utviklet et kjapt og enkelt hudpleiekonsept for deg.

Olio gir deg og huden din en oppgradering - i ekspressfart!

Har du ekstra tid til egenpleie har vi flere velværetilbud på lager. Både Sandvika Hud og Kroppssenter ( 3 etasje i Servicebygget) og Elite Klinikken (4 etasje Helsetorget) har en mengde deilige og effektive behandlinger for hud, kropp og sjel!

Olio ligger på Kjørbokollen, ved siden av Saporito.

Hawker

Kaker, donuts og bakevarer!

Hos Hawker får du store, saftige, hjemmebakte donuts! Det er aldri en lik dag hos bakerne på Hawker, og her får du forskjellige toppinger og fyll hver dag. De bakes ferskt på stedet hver morgen.

Skal du feire bursdag eller noe annet gøy lager de kaker på bestilling! I tillegg bakes andre godsaker som cinnamonrolls, cookies, boller, vaniljesnurrer, makroner, terter og ostekaker. Her varierer det fra dag til så det er bare å følge med og ta turen innom Sandvika Storsenter og Hawker.

Embla Bunader

Få skreddersydd din egen bunad hos Embla bunader. Bunad kan brukes til alle høytidelige anledninger, går aldri av moten og kan gå i arv og glede mange generasjoner.

Det finnes rundt 450 ulike bunader i Norge og vi har en lang tradisjon for å bruke dette vakre plagget til høytider som bryllup, nasjonaldagen og konfirmasjon. Det er mange som har arvet sin bunad og bærer et plagg som har blitt brukt i flere generasjoner. Hvis du ikke er så heldig, er det mulig å få sydd en ny bunad, og da får du være med på å velge hvordan din festdrakt skal se ut. Embla har lang erfaring med å skreddersy bunader og hjelper deg hele veien mot en ferdig festdrakt. De benytter kun de beste materialene i markedet med ullstoffer fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik, lin fra Norge og Østerrike og brokade fra Paris og Norge.

Ta turen innom, du finner de i 1 etg på Elvetorget.

10 grunner til å besøke Sandvika Storsenter
Apoff hos Mark + Brandy
Mark + Brandy.
XXL butikken
Norges største XXL.

Soulcake

Vi fortsetter i det søte hjørnet, med Cupcakes spesialisten Soulcake! Verdens beste cupcakes og cookies finner du her. Soulcake er et premium kakeri, som spesialiserer seg på designkaker og cupcakes til alle anledninger! Alle produkter som forlater kjøkkenet lages fra bunn basert på deres egenutviklede oppskrifter. Disse små delikatessene må prøves!

Apof hos Mark + Brandy

Apof – kort for a piece of favorite – henger som perler på en snor hos Mark + Brandy. Merket har en bærekraftig filosofi, og skaper klær du ikke ser overalt. Det danske merkets fokus er høy kvalitet, sofistikert og tidløst design, men plaggene har likevel det lille ekstra, med flotte detaljer og særpregede mønstre.

Mark + Brandy ligger på Kjørbokollen, vis-a-vis Backstage Musikk.

XXL - i ordets forstand

Trenger du utstyr til fjelltur, skitur, telttur eller andre aktiviteter – da er det bare å vende snuta mot XXL. Butikken er en av Norges største og har et sportsinteressert og kompetent personale som guider deg vei, være seg det er ny sykkel du skal ha, tursko eller skalljakke- og bukse. Ekstra fokus her er nettopp sykkel, og butikken har også en romslig villmarks- og tekstilavdeling.

XXL ligger i 2 etasje på Nytorget.

10 grunner til å besøke Sandvika Storsenter
Norrøna

Norrøna

Om du skal ut på ski, sykkel, i fjellveggen eller bare ut på tur så har Norrøna klær med lekent design, farger, høy kvalitet og gode tekniske og brukervennlige løsninger. I butikken på Sandvika Storsenter finner du ansatte med god produkt kunnskap. Sammen finner dere utstyret som dekker dine behov for turen.

Norrøna ligger i 1 etasje på Nytorget - vis-a-vis Anton Sport

10 grunner til å besøke Sandvika Storsenter
Fast Candy
10 grunner til å besøke Sandvika Storsenter
10 grunner til å besøke Sandvika Storsenter
Fast Candy finner du i underetasjen på Elvetorget
Kortreist honning fra egne bikuber

Fast Candy

I underetasjen på Elvetorget finner du Norges råeste godteributikk, Fast Candy! Her finner du et stort utvalg av smågodt, amerikansk godteri, lakris, surt og søtt godteri, sjokolade, chips, alt av det mest trendy godteriet.

Sandvika Storsenter Honning

På toppen av Sandvika Storsenters tak bor det tusentalls flittige bier. De "buzzende" biene er helt sentrale for økosystemet vårt, og dette er et lite, men nyttig, initiativ for å bevare bienes liv. Fire bikuber som produserer om lag 160 kilo honning årlig har fått sitt hjem her. Honningen fra biene blir solgt i Kundeservice og hos Meny på senteret.

Velkommen til Sandvika Storsenter - destinasjon shopping.

Sandvika Honning
Kortreist honning fra eget tak.

Aktuelle merkevarer