Landets mest populære shopping destinasjon

The Vibe Ulla Johnson
The Vibe

Slik har Sandvika Storsenter blitt landets mest populære destinasjon for shopping.

Fra urban gatemote og high-end-konsepter til hud- og kroppspleie og herlige matopplevelser.

Sandvika Storsenter er en destinasjon utenom det vanlige. Ta turen til oss for flotte matopplevelser, unike motekonsepter, verdens mest populære kjeder og høykvalitets hudpleie, for å nevne noen av de mange flotte tilbudene vi har.

Hanskeriet

Hattefin i en fei! Velkommen til Hanskeriet på Sandvika Storsenter – stedet der stil og eleganse møtes! Her finner du et fantastisk utvalg av hatter og hansker som gjør enhver garderobe komplett. Enten du leter etter en klassisk stråhatt, et par solbriller, en fasjonabel lue, eller de perfekte hanskene til vinteren, har Hanskeriet noe for enhver smak. Butikken kombinerer tradisjon med moderne trender, og gir deg kvalitetsprodukter med et smil.

Nå har de fått større butikk, og du finner de på Elvetorget i 2 etg.

Hanskeriet
Drøm deg bort i hattenes univers hos Hanskeriet.

Lakrids

Tre inn i en verden av gode smaker!

Lakrids by Bülow er ikke bare en butikk – det er en magisk verden av luksuslakris. Johan Bülow, en ekte lakrisalkymist, har tryllet frem utsøkte kombinasjoner av lakris og sjokolade som vil få smaksløkene dine til å danse. Her finner du alt fra klassisk lakris til villere varianter dekket i sjokolade og spennende krydder.

Lakrids, 2 etg Stortorget.

Lakrids
Smakfulle biter hos Lakrids.

Illums Bolighus

Velkommen til Illums Bolighus på Sandvika Storsenter – et mekka for designelskere! Her finner du et bredt utvalg av eksklusiv skandinavisk interiørdesign, møbler, og tilbehør. Enten du er på jakt etter den perfekte vasen, et stilrent møbel, eller inspirerende gaveideer, har Illums noe som passer. Butikken byr på en inspirerende atmosfære og ekspertise som hjelper deg med å løfte hjemmet ditt til nye høyder. Kom innom og oppdag tidløst design og kvalitetsprodukter!

Illums Bolighus, 1 etg Stortorget.

Illums Bolighus butikk
Illums Bolighus

Follestad dame -og herre

Velkommen til Follestad Dame på Sandvika Storsenter – et paradis for moteentusiaster! Follestad har flyttet og åpnet stor ny butikk på Kjørbokollen. I 1 etg finner du herreavdelingen, og i 2 etasje finner du dameavdelingen. Her finner du klær og tilbehør fra eksklusive og trendy merker som Iro, Ixiah, Jeanerica og Moncler, perfekt for å løfte din garderobe til nye høyder. Fra elegante kjoler til stilige jakker og trendy jeans, tilbyr Follestad dameplagg med en touch av luksus og moderne stil.

Follestad, Kjørbokollen.

Damemodell med lang stripete kjole og blå jakke
Damemodell i prøverom med beige trenchcoat, skjerf og softe sko.
Follestad dame finner du i 2 etg i butikken på Kjørbokollen

Fly Chicken

Fly Chicken er stedet hvor kylling får vinger! Her serveres saftig og sprø kylling som vil få smaksløkene dine til å juble. Fra crispy fried chicken til smakfulle wings, deres meny er en fest for alle kyllingelskere. Med fokus på ferske råvarer og spennende smaker, tilbyr Fly Chicken en uformell og morsom matopplevelse. Perfekt for en kjapp lunsj eller en koselig middag med venner. Ta turen innom og la kyllingdrømmene dine fly!

Velkommen – Clucking Good!

Fly Chicken.

Zara

Sandvika Storsenter er eneste kjøpesenter i Norge med en egen Zara – den går over to etasjer og har alt av mote til dame, herre og barn. Den populære spanske kjeden byr på moteriktige designs, sesongens kuleste sko og mengder av tilbehør som vesker og smykker.

Hos oss får du dessuten en romslig avdeling med fantastisk fine klær til barn. Zara er lys og åpen med store vinduer ut mot Kadettangen, og her kan finner du garantert mange av sesongens største trender.

Butikken ligger på Nytorget og du kan lese mer om Zara her!

Butikken Zara sett utenfra
Zara

Eplehuset

Velkommen til Eplehuset Sandvika Storsenter – ditt ultimate Apple-univers! Her finner du alt du trenger fra Apple. Fra de nyeste iPhone-modellene til stilige MacBooks og tilbehør. Eplehuset er kjent for sin ekspertise og lidenskap for teknologi, og det vennlige personalet i butikken på senteret står klare til å hjelpe deg med alle dine tekniske spørsmål og behov. Opplev en verden av innovasjon og design, og bli inspirert til å gjøre mer med dine Apple-produkter. Besøk Eplehuset og la teknologimoroa begynne!

Eplehuset finner du i 1 etg. på Elvetorget.

eplehuset
Eplehuset

WoolLand

Velkommen til WoolLand – der ull møter stil! WoolLand tilbyr et bredt utvalg av luksuriøse ullplagg som holder deg varm og fasjonabel gjennom alle sesonger. Fra myke gensere til elegante kjoler og funksjonelt undertøy, kombinerer WoolLand komfort med skandinavisk design. Perfekt for både hverdagsbruk og eventyr i naturen, er deres klær laget av den fineste merinoull som både puster og er slitesterk.

Ulla som brukes i plaggne har en lav mikron-verdi, som vil si at fibrene er lenger og skaper finere krusninger, som gjør at plagget er mykt, slitesterkt og ikke stikker mot huden.

Så lenge mikron-verdien er under 21,5 kan det kalles merinoull, og derfor ligger mange ullplagg på akkurat det nivået. WoolLands produkter har en mikron som er helt nede på 18. Det betyr at selv de som sliter med for eksempel atopisk eksem ofte kan bruke ullklær herfra uten at det klør. Ulla som brukes har også ekstra god hold og er forhåndskrympet, slik at den ikke krymper i vask.

WoolLand finner du i 1 etg på Elvetorget.

Woolland
Woolland
Sommerull hos WoolLand'.

Bli med på trenden og prøv Fast Candy!

I underetasjen på Elvetorget finner du Norges råeste godteributikk! Her finner du et stort utvalg av smågodt, amerikansk godteri, lakris, surt og søtt godteri, sjokolade, chips, alt av det mest trendy godteriet.

Fast Candy har over 143 tusen følgere på Tiktok og har med det blitt en turistattraksjon. Store og små finner veien til Fast Candy for å prøve alt det spennende man finner av godteri fra det store utland.

Se mer om Fast Candy her!

Fast Candy
Fast Candy

The Vibe

The Vibe, en trendy motebutikk med kjente merkevarer for unge og voksne. Med fokus på god kundeservice og en oppdatert merkemiks er dette et godt tilskudd til mote som destinasjon på Sandvika Storsenter. Hos The Vibe får du merker som Camilla Pihl, Isabel Marant, Afterlabel, og Cathrine Hammel.

Les mer om The Vibe her!

The Vibe
The Vibe

El Camino

Du trenger ikke reise til Mexico for et skikkelig digg måltid. Hos El Camino får du sunn og god mexikansk mat i et raskt tempo, med en herlig Baja-stemning i lokalene. Tilpass din burrito, tacos eller bowl akkurat slik du ønsker den. Velg kjøtt eller kylling fra kvalitetsleverandørene Stange og Strøm-Larsen, grillet til mør perfeksjon i kullgrill fra Josper. Deretter er det bare å velge blant ferskt håndlagde salsaer, grønnsaker og toppinger.

Les mer om El Camino her!

Sommersalg og gode tilbud 16 - 18 juni
El Camino på Sandvika Storsenter

Musti

Musti har markedets største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr, og er spesielt gode på hund og katt. Vil du unne hunden din en deilig opplevelse? Hos Musti har de hundespa. Det blir altså bare kos og velstand for din firbeinte bestevenn med et besøk hit. Musti er særlig opptatt av tre ting: Det skal være enkelt å handle hos dem, du skal få gode råd og sist men ikke minst – det skal være gøy å komme dit.

Musti finner du i 1. etasje Nytorget i den nye delen av senteret, rett ved siden av Burger King. De har egen inngang fra gateplan ved siden av den vanlige kundeinngangen.

OBS: Egen inngang fra p-hus med trapp opp til Musti. Døren finner du innerst i p-hus Ny del, på U1 og U2.

Les mer om SPA for hunder her!

Smilende kar i gul hettegenser og som med lukkede øyne koser med en smilende golden retriver hund ute i naturen
Musti

Rett & Vrang

Rett og Vrang har tatt et sprang – og nå finner du butikken i andre etasje på Stortorget, ved siden av nykommer Lush. Her får enhver strikkefantast vann i munnen, gode råd og nok å henge strikkepinnene i.

Mer informasjon om strikkebutikken og deres merker finner du her!

Rett & Vrang

Foot Locker

Siste stopp på reisen er Foot Locker – en av Sandvika Storsenters kuleste butikker. Det internasjonale konseptet er ledende innen sneakers, joggesko og løpesko. Du finner det siste innen sportsklær, sneakers og streetwear for hele familien. Foot Locker har det beste utvalget av premiumprodukter til et bredt spekter aktiviteter, som basketball, løping og trening.

Les mer om Foot Locker her!

Footlocker
Footlocker
Foot Locker

Listen stopper ikke her – Sandvika Storsenter er i konstant bevegelse og leter alltid etter de nyeste og mest attraktive butikkene – som Norges ledende kjøpesenter vil du alltid kunne oppleve ekte shoppingglede!

Velkommen til Sandvika Storsenter – destinasjon Shopping

Sandvika Storsenter ligger sentralt i Sandvika i Bærum, kort gangavstand til tog og buss, og gode parkeringsmuligheter med ladestasjoner for el-biler. Thon Hotel Oslofjord ligger også rett ved siden av senteret.

Sandvika Storsenter er Norges ledende kjøpesenter og har en god miks av butikker – både kjedebutikker og nisjebutikker.

Se alle våre butikker her!

Aktuelle merkevarer