Landets mest populære shopping destinasjon

Butikken Zara sett utenfra
Zara på Sandvika Storsenter
Junkyard
Junkyard

Slik har Sandvika Storsenter blitt landets mest populære destinasjon for shopping.

Fra urban gatemote og high-end-konsepter til hud- og kroppspleie og herlige matopplevelser.

Sandvika Storsenter er en destinasjon utenom det vanlige. Ta turen til oss for flotte matopplevelser, unike motekonsepter, verdens mest populære kjeder og høykvalitets hudpleie, for å nevne noen av de mange flotte tilbudene vi har.

Urban har blitt til Junkyard

Junkyard har siden oppstarten i 2002 hatt sine røtter i nordisk street- og skatekultur. Som en av de første e-forhandlerne innen skate og streetwear har de «gata i blodet» og dette gjenspeiles i sortimentet deres. Junkyard tilbyr et nøye kuratert utvalg av merker.

Her finner du giganter som Nike og Adidas, klassikere som Vans, Patagonia og The North Face sammen med flere nye it-merker. Junkyard ønsker å gjøre det enkelt for kundene sine å bli inspirert og finne sin egen stil.

Butikken finner du på Nytorget, i andre etasje ved siden av Footlocker.

Les mer om Junkyard her!

Zara

Sandvika Storsenter er eneste kjøpesenter i Norge med en egen Zara – den går over to etasjer og har alt av mote til dame, herre og barn. Den populære spanske kjeden byr på moteriktige designs, sesongens kuleste sko og mengder av tilbehør som vesker og smykker.

Hos oss får du dessuten en romslig avdeling med fantastisk fine klær til barn. Zara er lys og åpen med store vinduer ut mot Kadettangen, og her kan finner du garantert mange av sesongens største trender.

Butikken ligger på Nytorget og du kan lese mer om Zara her!

Klesbutikken Zara
Sandvika Storsenter er eneste kjøpesenter i Norge med egen Zara butikk.
Smykkebutikken Maanesten
Maanesten
Hudpleie Skintific
Skintific

Maanesten

Maanesten skaper smykker som komplementerer en individuell jente eller kvinne, og gir henne et sofistikert uttrykk som følger trendene. Maanesten sine smykker har et unikt uttrykk, tidløst, men helt med i tiden, også. Hvert enkelt smykke har nydelige detaljer, og her finner du også vakre hårklyper, strikker og sløyfer til å dekorere hårsveisen.

Mer informasjon om Maanesten finn er du her!

Skintific

Er du slukt av hverdagsstress og kunne trengt en liten pause? Slapp av – Skintific hjelper deg. Dette er et kjapt og enkelt hudepleiekonsept med et av verdens beste hudpleiemerker, Dermalogica. Skintific forstår at det kan være vrient å vite hvor du skal starte om du ønsker å ta vare på huden din, og bistår med god veiledning for å sette sammen produktene som får deg til å stråle.

Skintific gir deg og huden din en oppgradering - i ekspressfart!

Vil du lese mer, se meny og bestille time gjør du det her!

Korres

Når vi snakker om hudpleie: I august åpner Korres sin første butikk i Norge her på Sandvika Storsenter. Hvor stas er ikke det! Korres er et naturlig gresk merke med røtter i Athens første homeopatiske apotek. Korres’ enkle filosofi baserer seg på bruken av naturlige og/eller sertifiserte økologiske ingredienser av den høyeste kvalitet. Dette er hud- og miljøvennlige produkter med en klinisk bevist effekt. Produktene er rimelige for hverdagsbruk, men har et gjenkjennelig estetisk uttrykk som passer perfekt i baderomshyllen.

Butikken åpner medio august på Sandvika Storsenter.

Korres
Korres åpner sin første butikk på Sandvika Storsenter
Klesbutikken The Vibe
The Vibe

The Vibe

Det er flere grunner til å glede seg til august. Da åpner også The Vibe, en trendy motebutikk med kjente merkevarer for unge og voksne. Med fokus på god kundeservice og en oppdatert merkemiks blir dette et godt tilskudd til mote som destinasjon på Sandvika Storsenter. Hos The Vibe får du merker som H2OFagerholt, 92 THE STUDIO, Afterlabel, American Vintage, BALL og Cathrine Hammel.

The Vibe åpner medio august på Sandvika Storsenter.

El Camino

Du trenger ikke reise til Mexico for et skikkelig digg måltid. Til høsten åpner El Camino med sunn og god mexikansk mat i et raskt tempo, med en herlig Baja-stemning i lokalene. Tilpass din burrito, tacos eller bowl akkurat slik du ønsker den. Velg kjøtt eller kylling fra kvalitetsleverandørene Stange og Strøm-Larsen, grillet til mør perfeksjon i kullgrill fra Josper. Deretter er det bare å velge blant ferskt håndlagde salsaer, grønnsaker og toppinger.

El Camino åpner dørene medio september på Sandvika Storsenter.

Restaurant El Camino
Restaurantkjeden El Camino åpner snart på Sandvika Storsenter
Musti

Musti

Nyåpnede Musti har markedets største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr, og er spesielt gode på hund og katt. Vil du unne hunden din en deilig opplevelse? Hos Musti har de hundespa. Det blir altså bare kos og velstand for din firbeinte bestevenn med et besøk hit. Musti er særlig opptatt av tre ting: Det skal være enkelt å handle hos dem, du skal få gode råd og sist men ikke minst – det skal være gøy å komme dit.

Musti finner du i 1. etasje Nytorget i den nye delen av senteret, rett ved siden av Burger King. De har egen inngang fra gateplan ved siden av den vanlige kundeinngangen.

OBS: Egen inngang fra p-hus med trapp opp til Musti. Døren finner du innerst i p-hus Ny del, på U1 og U2.

Les mer om SPA for hunder her!

Lush

Har du vært innom butikken med mest duft og jentene med de største smilene? Hos LUSH finner du alt du trenger innen kosmetikk for hud, kropp og hår. Alle produktene er håndlaget av kolleger i England eller i et kjøkken i Oslo. Lush lager ferske produkter av økologiske frukter og grønnsaker.

De er proppfulle av høykvalitets eteriske oljer, ofte helt uten konserveringsmidler. Produktene er enten veganske eller vegetariske. Lush er kanskje mest kjent for sine fargerike badebomber, en hit blant både store og små. Disse er ikke bare flotte å se på, men de lager et fyrrig show i badevannet av farger og miljøvennlig glitter.

Butikken ligger i 2 etasje på Stortorget, ved siden av Rett & Vrang.

Mer informasjon om butikken og produktene finner du her!

Fargerike badebomber
Fargerike badebomber hos Lush.
Strikkebutikken Rett og Vrang
Rett & Vrang
Embla Bunader
Embla Bunader

Rett & Vrang

Rett og Vrang har tatt et sprang – og nå finner du butikken i andre etasje på Stortorget, ved siden av nykommer Lush. Her får enhver strikkefantast vann i munnen, gode råd og nok å henge strikkepinnene i.

Mer informasjon om strikkebutikken og deres merker finner du her!

Embla Bunader

Embla Bunader er en spesialistforretning for bunader med tilbehør, og som syr bunader fra hele landet. Fra Nordlandsbunad, Sunnmørsbunad, Hardangerbunad og Rogalandsbunad i nord-vest, til Åmlibunad, Beltestakk , Romeriksbunad og Lundebybunad i sør-øst. Å kjøpe ny bunad skal være en flott opplevelse.

Embla bunader lover å gjøre sitt ytterste for å lage et fantastisk festplagg sammen med deg, som passer perfekt. Her får du livstidsgaranti på produktkvaliteten, og Embla bunader har også en seks måneders passformgaranti hvor vi justerer bunaden gratis. De har egne skreddere i flere av butikkene sine. Bunaden er for alle som føler seg norske, og Embla står for mangfold, inkludering og raushet.

Embla Bunader åpner sine dører på Sandvika Storsenter medio august.

Foot Locker

Siste stopp på reisen er Foot Locker – en av Sandvika Storsenters kuleste butikker. Det internasjonale konseptet er ledende innen sneakers, joggesko og løpesko. Du finner det siste innen sportsklær, sneakers og streetwear for hele familien. Foot Locker har det beste utvalget av premiumprodukter til et bredt spekter aktiviteter, som basketball, løping og trening.

Les mer om Foot Locker her!

Footlocker butikken
Foot Locker
Grått, hvitt, sort og ferskenfarget duftlys som står på et bord
Granit

Granit

GRANIT er et livsstilskonsept som omfavner naturlige farger og materialer inspirert av naturen. Hos oss finner du smarte og funksjonelle produkter som forenkler hverdagen. Vi elsker tidløst svensk design med nyttige funksjoner.

Granit har et stort utvalg innen innredning; som belysning, tekstiler, møbler, kjøkkenartikler og baderomstilbehør.

Granit åpner på Sandvika Storsenter medio august.

Listen stopper ikke her – Sandvika Storsenter er i konstant bevegelse og leter alltid etter de nyeste og mest attraktive butikkene – som Norges ledende kjøpesenter vil du alltid kunne oppleve ekte shoppingglede!

Velkommen til Sandvika Storsenter – destinasjon Shopping


Sandvika Storsenter ligger sentralt i Sandvika i Bærum, kort gangavstand til tog og buss, og gode parkeringsmuligheter med ladestasjoner for el-biler. Thon Hotel Oslofjord ligger også rett ved siden av senteret.

Sandvika Storsenter er Norges ledende kjøpesenter og har en god miks av butikker – både kjedebutikker og nisjebutikker.

Se alle våre butikker her!

Aktuelle merkevarer