Landets mest populære shopping destinasjon

10 grunner til å besøke Sandvika Storsenter
Soulcake på Sandvika Storsenter
Unike butikker på Sandvika Storsenter
Soulcake

Slik har Sandvika Storsenter blitt landets mest populære destinasjon for shopping.

Fra urban gatemote og high-end-konsepter til hud- og kroppspleie og herlige matopplevelser.

Sandvika Storsenter er en destinasjon utenom det vanlige. Ta turen til oss for flotte matopplevelser, unike motekonsepter, verdens mest populære kjeder og høykvalitets hudpleie, for å nevne noen av de mange flotte tilbudene vi har.

Soulcake

Verdens beste cupcakes og cookies finner du hos Soulcake på Kjørbokollen. Soulcake er et premium kakeri, som spesialiserer seg på designkaker og cupcakes til alle anledninger! Alle produkter som forlater kjøkkenet lages fra bunn basert på deres egenutviklede oppskrifter. Disse små delikatessene må prøves!

Les mer om Soulcake her!

Zara

Sandvika Storsenter er eneste kjøpesenter i Norge med en egen Zara – den går over to etasjer og har alt av mote til dame, herre og barn. Den populære spanske kjeden byr på moteriktige designs, sesongens kuleste sko og mengder av tilbehør som vesker og smykker.

Hos oss får du dessuten en romslig avdeling med fantastisk fine klær til barn. Zara er lys og åpen med store vinduer ut mot Kadettangen, og her kan finner du garantert mange av sesongens største trender.

Butikken ligger på Nytorget og du kan lese mer om Zara her!

Klesbutikken Zara
Sandvika Storsenter er eneste kjøpesenter i Norge med egen Zara butikk.
Unike butikker på Sandvika Storsenter
Fast Candy
Olio

Bli med på trenden og prøv Fast Candy!

I underetasjen på Elvetorget finner du Norges råeste godteributikk! Her finner du et stort utvalg av smågodt, amerikansk godteri, lakris, surt og søtt godteri, sjokolade, chips, alt av det mest trendy godteriet.

Fast Candy har over 143 tusen følgere på Tiktok og har med det blitt en turistattraksjon. Store og små finner veien til Fast Candy for å prøve alt det spennende man finner av godteri fra det store utland.

Se mer om Fast Candy her!

Olio

Er du slukt av hverdagsstress og kunne trengt en liten pause? Slapp av – Olio hjelper deg. Olio er en medisinsk hudpleie- og skjønnhetssalong som fokuserer på kvalitet fra start til slutt. Olio forstår at det kan være vrient å vite hvor du skal starte om du ønsker å ta vare på huden din, og bistår med god veiledning for å sette sammen produktene som får deg til å stråle.

Vil du lese mer, se meny og bestille time gjør du det her!

Dressmann tar grep om mannen

Som den prefererte destinasjonen for den nordiske mannen har Dressmann siden sin oppstart i 1967 dominert norsk og skandinavisk mote for menn. Butikken på Sandvika Storsenter har pusset opp og er den første butikken med nytt konsept.

Ta turen innom for en opplevelse utenom det vanlig - med deg i fokus!

Dressmann ligger i 1 etg på Lilletorget.

Unike butikker på Sandvika Storsenter
Nyoppusset Dressmann på Sandvika Storsenter
Unike butikker på Sandvika Storsenter
The Vibe

The Vibe

The Vibe, en trendy motebutikk med kjente merkevarer for unge og voksne. Med fokus på god kundeservice og en oppdatert merkemiks er dette et godt tilskudd til mote som destinasjon på Sandvika Storsenter. Hos The Vibe får du merker som H2OFagerholt, 92 THE STUDIO, Afterlabel, American Vintage, BALL og Cathrine Hammel.

Les mer om The Vibe her!

El Camino

Du trenger ikke reise til Mexico for et skikkelig digg måltid. Hos El Camino får du sunn og god mexikansk mat i et raskt tempo, med en herlig Baja-stemning i lokalene. Tilpass din burrito, tacos eller bowl akkurat slik du ønsker den. Velg kjøtt eller kylling fra kvalitetsleverandørene Stange og Strøm-Larsen, grillet til mør perfeksjon i kullgrill fra Josper. Deretter er det bare å velge blant ferskt håndlagde salsaer, grønnsaker og toppinger.

Les mer om El Camino her!

Restaurant El Camino
El Camino på Sandvika Storsenter
Musti

Musti

Musti har markedets største utvalg av merkevarer innen fôr og utstyr til kjæledyr, og er spesielt gode på hund og katt. Vil du unne hunden din en deilig opplevelse? Hos Musti har de hundespa. Det blir altså bare kos og velstand for din firbeinte bestevenn med et besøk hit. Musti er særlig opptatt av tre ting: Det skal være enkelt å handle hos dem, du skal få gode råd og sist men ikke minst – det skal være gøy å komme dit.

Musti finner du i 1. etasje Nytorget i den nye delen av senteret, rett ved siden av Burger King. De har egen inngang fra gateplan ved siden av den vanlige kundeinngangen.

OBS: Egen inngang fra p-hus med trapp opp til Musti. Døren finner du innerst i p-hus Ny del, på U1 og U2.

Les mer om SPA for hunder her!

Strikkebutikken Rett og Vrang
Rett & Vrang
Unike butikker på Sandvika Storsenter
Embla Bunader

Rett & Vrang

Rett og Vrang har tatt et sprang – og nå finner du butikken i andre etasje på Stortorget, ved siden av nykommer Lush. Her får enhver strikkefantast vann i munnen, gode råd og nok å henge strikkepinnene i.

Mer informasjon om strikkebutikken og deres merker finner du her!

Embla Bunader

Embla Bunader er en spesialistforretning for bunader med tilbehør, og som syr bunader fra hele landet. Fra Nordlandsbunad, Sunnmørsbunad, Hardangerbunad og Rogalandsbunad i nord-vest, til Åmlibunad, Beltestakk , Romeriksbunad og Lundebybunad i sør-øst. Å kjøpe ny bunad skal være en flott opplevelse.

Embla bunader lover å gjøre sitt ytterste for å lage et fantastisk festplagg sammen med deg, som passer perfekt. Her får du livstidsgaranti på produktkvaliteten, og Embla bunader har også en seks måneders passformgaranti hvor vi justerer bunaden gratis. De har egne skreddere i flere av butikkene sine. Bunaden er for alle som føler seg norske, og Embla står for mangfold, inkludering og raushet.

Les mer om Embla bunader her!

Foot Locker

Siste stopp på reisen er Foot Locker – en av Sandvika Storsenters kuleste butikker. Det internasjonale konseptet er ledende innen sneakers, joggesko og løpesko. Du finner det siste innen sportsklær, sneakers og streetwear for hele familien. Foot Locker har det beste utvalget av premiumprodukter til et bredt spekter aktiviteter, som basketball, løping og trening.

Les mer om Foot Locker her!

Footlocker
Foot Locker
Grått, hvitt, sort og ferskenfarget duftlys som står på et bord
Granit

Granit

GRANIT er et livsstilskonsept som omfavner naturlige farger og materialer inspirert av naturen. Hos oss finner du smarte og funksjonelle produkter som forenkler hverdagen. Vi elsker tidløst svensk design med nyttige funksjoner.

Granit har et stort utvalg innen innredning; som belysning, tekstiler, møbler, kjøkkenartikler og baderomstilbehør.

Granit finner du i 2 etg på Elvetorget.

Listen stopper ikke her – Sandvika Storsenter er i konstant bevegelse og leter alltid etter de nyeste og mest attraktive butikkene – som Norges ledende kjøpesenter vil du alltid kunne oppleve ekte shoppingglede!

Velkommen til Sandvika Storsenter – destinasjon Shopping


Sandvika Storsenter ligger sentralt i Sandvika i Bærum, kort gangavstand til tog og buss, og gode parkeringsmuligheter med ladestasjoner for el-biler. Thon Hotel Oslofjord ligger også rett ved siden av senteret.

Sandvika Storsenter er Norges ledende kjøpesenter og har en god miks av butikker – både kjedebutikker og nisjebutikker.

Se alle våre butikker her!

Aktuelle merkevarer