Landets mest populære shopping destinasjon

Butikken Zara sett utenfra
Zara på Sandvika Storsenter
Junkyard
Junkyard

Slik har Sandvika Storsenter blitt landets mest populære destinasjon for shopping.

Fra urban gatemote og high-end-konsepter til hud- og kroppspleie og herlige matopplevelser.

Sandvika Storsenter er en destinasjon utenom det vanlige. Ta turen til oss for flotte matopplevelser, unike motekonsepter, verdens mest populære kjeder og høykvalitets hudpleie, for å nevne noen av de mange flotte tilbudene vi har.

Urban har blitt til Junkyard

Junkyard har siden oppstarten i 2002 hatt sine røtter i nordisk street- og skatekultur. Som en av de første e-forhandlerne innen skate og streetwear har de «gata i blodet» og dette gjenspeiles i sortimentet deres. Junkyard tilbyr et nøye kuratert utvalg av merker.

Her finner du giganter som Nike og Adidas, klassikere som Vans, Patagonia og The North Face sammen med flere nye it-merker. Junkyard ønsker å gjøre det enkelt for kundene sine å bli inspirert og finne sin egen stil.

Butikken finner du på Nytorget, i andre etasje ved siden av Footlocker.

Les mer om Junkyard her!

Zara

Sandvika Storsenter er eneste kjøpesenter i Norge med en egen Zara – den går over to etasjer og har alt av mote til dame, herre og barn. Den populære spanske kjeden byr på moteriktige designs, sesongens kuleste sko og mengder av tilbehør som vesker og smykker.

Hos oss får du dessuten en romslig avdeling med fantastisk fine klær til barn. Zara er lys og åpen med store vinduer ut mot Kadettangen, og her kan finner du garantert mange av sesongens største trender.

Butikken ligger på Nytorget og du kan lese mer om Zara her!

Klesbutikken Zara
Sandvika Storsenter er eneste kjøpesenter i Norge med egen Zara butikk.