Nyheter på nesetippen

Solbriller, sommer
Ingen sommer uten solbriller.
Solbriller, sommer
Solbriller fra Fortnite/Unofficial hos Brilleland, kr 699.
Solbriller, sommer
Solbriller fra Ray-ban hos Brilleland, kr 1699.
Solbriller, sommer
Solbriller fra Karun hos Brilleland, kr 999.
Solbriller, sommer
Solbriller fra Prada hos Krogh Optikk, kr 3735.
Solbriller, sommer
Solbriller, sommer
Solbriller, sommer
Solbriller fra Dior hos Krogh Optikk, kr 5175.
Solbriller, sommer
Solbriller fra Chanel hos Krogh Optikk, kr 5250.

Her er noen av sommerens nyeste solbriller. Dette er de kuleste, mest klassiske og iøynefallende solbrillene akkurat nå.

Tidligere i vår skrev vi om flere av sommerens kuleste solbriller, men dette er et tema vi ikke får nok av når gradestokken melder tjue grader eller mer. Gode solbriller på nesetippen er essensielt for en god sommer, faktisk hele året! Beskyttelse mot solens skarpe stråler er deilig året rundt.

Selv har vi funnet nye favoritter fra Saint Laurent og Chanel, merkevarer du selvsagt får tak i på Sandvika Storsenter. Når du skal investere i nye solbriller er det viktig å prøve ulike modeller. Ulike ansiktsformer kler naturligvis ulike briller. Hos en av de mange brillebutikkene her på senteret får du dyktig hjelp til å finne fram i jungelen av stilige alternativer.

Et par solbriller som passer til de fleste hendelser er fornuftig å ha, og disse kan gjerne ha et klassisk uttrykk i for eksempel svart eller brunt. Utover det er det et mangfold av solbriller vi for tiden ser i motebildet, så om du elsker farger, særegent design, kantete former, store eller små solbriller er jeg helt sikker på at du finner de som passer deg og ditt glade sommerfjes perfekt.

Her er favorittene for øyeblikket fra Brilleland, Krogh Optikk, Specsavers, Hanskeriet og Synsam.

Brilleland

Det populære spillet Fortnite har inspirert Unofficial til å lage en kolleksjon solbriller kalt Fortnite. Disse får du eksklusivt hos Brilleland, sammen med andre merkevarer som kule Karun og evig aktuelle Ray-ban.

Krogh Optikk

It-briller fra merkevarer som Chanel eller Prada får du hos Krogh optikk. En svart brille med Chanels logo i et hjerte, lyseblå kantete briller med tydelig Dior-logo eller Pradas trendy solbrille med massiv stang og firkantet form. Logoer er i vinden, det samme er kanter og særegne design og former på brillene.


Solbriller, sommer
Solbriller fra Le Specs hos Hanskeriet, kr 849.
Solbriller, sommer
Solbriller, sommer
Solbriller, sommer
Solbriller med brun ramme fra Le Specs hos Hanskeriet, kr 899.
Solbriller, sommer
Solbriller fra Tommy Hilfiger hos Specsavers, kr 1995.
Solbriller, sommer
Solbriller fra Levis hos Specsavers, kr 1595.
Solbriller, sommer
Solbriller, sommer
Solbriller fra Marc Jacobs hos Specsavers, kr 1995. Solbriller fra Specsavers, kr 795.

Le Specs

Dette merket ble etablert i 1979 og utviklet på stranden Bondi Beach i Australia. God kvalitet til gode priser kjennetegner merker, og utvalget er dessuten stort til både ham og henne. Dessuten er mange briller unisex. Her på Sandvika Storsenter får du tak i Le Specs hos Hanskeriet.

Specsavers

Vi ser for oss en preppy stil med brillene fra Tommy Hilfiger, perfekte for en runde golf i sola, eller kanskje en tur på tennisbanen. De passer også perfekt ved sjøen, og på båttur. De transparente brillene fra Levi’s er et stilig statement i seg selv, og er helt rå til et svart antrekk. Da får de nemlig virkelig skinne. Pilotbriller fra Marc Jacobs er en tidløs investering, og glamorøse briller i en spettet fargesjattering er det samme.


Solbriller, sommer
Solbriller, sommer
Solbriller fra Gucci hos Synsam, kr 3300.
Solbriller, sommer
Solbriller fra Prada hos Synsam, kr 2450.
Solbriller, sommer
Solbriller fra Saint Laurent hos Synsam, kr 2850.

Synsam

Saint Laurent lager stilrene solbriller, og disse får du tak i hos Synsam. Her er det mye å velge mellom, hva med oversizede solbriller med lyse glass fra Gucci? Pradas tilbakelente eleganse eller det tidløse og rocka uttrykket til Saint Laurent er blant merkevarene du får hos Synsam.