Sommerens kuleste solbriller

Blå solskerm med logo fra Christian Dior
Solskjermen fra Christian Dior er sommerens høydepunkt! Solskjerm fra Dior hos Krogh Optikk 5175,-
Jente med lyst hår og sorte solbriller
Til venstre: Unisex-solbrille fra David Beckham hos Brilleland 1999,- Sportsbriller fra Oakley hos Krogh Optikk 3023,-
Jente med lyst hår og sorte solbriller
Hvite solbriller fra Celine hos Krogh Optikk 3425,-
Jente med lyst hår og sorte solbriller
Til venstre: Unisex-solbrille fra David Beckham hos Brilleland 1999,- Svarte klassiske solbriller fra Saint Laurent hos Synsam 3000,- Matte svarte solbriller fra Karün hos Brilleland 1099,- Unisex.
Jente med lyst hår og sorte solbriller
Fra venstre: Brunspettede solbriller fra Kenzo hos Specsavers 795,- Lys brune store solbriller fra Gucci hos Synsam 2950,- Beige solbrille fra Marc Jacobs hos Specsavers 1995,-
Jente med lyst hår og sorte solbriller
Svart kantet solbrille fra Bottega Veneta hos Krogh Optikk 2875,-
Solbriller sommer 2021
Solbriller sommer 2021
Klassiske pilotbriller fra Rayban hos Brilleland unisex 1999,- Sorte klassiske solbriller fra Tom Ford hos Krogh optikk 3663,-
Jente med lyst hår og solbriller med gullramme
Firkantet pilotsolbrille fra Saint Laurent hos Synsam 3900,-

Dette er de kuleste solbrillene for trendløven, klassikeren og maksimalisten.

På nesetippen

Sjelden har utvalget av ulike solbriller vært større enn nå. Det er masse å velge i, og dermed også masse å ønske seg. Moten er også svært variert. Vi har funnet solbriller for enhver smak og behag, så scroll nedover i saken og la deg bli inspirert!

Du trenger ikke reise lengre enn Sandvika Storsenter for den ekte storbyfølelsen. Møt alle våre eksperter på briller og optikk hos Brilleland, Krogh Optikk, Synsam og Specsavers.

Raske briller

Dette er vel de raskeste av raske briller. Oakley stiller med helt ny teknologi i disse sportsbrillene, og du må belage deg på å stå på venteliste for å slå kloa i dem.

Hvitt er hit

Hvite solbriller holder stand i motebildet, og blant de mest populære er Celines. Solbrillene har en myk form, kler mange ansiktsformer og er flotte til solbrun hud.

Svart og rått

En kommer ikke utenom svarte solbriller – det mest klassiske valget på solbrillefronten. Også her er det mye å velge i, som hotte kantete solbriller fra Bottega Veneta, store solbriller fra Tom Ford eller rektangulære fra Saint Laurent. Her er det bare å prøve i vei for å finne et par som passer ansiktet ditt best. Merket Karün produserer miljøvennlige briller laget av fiskegarn, og deres matte svarte solbriller passer de fleste ansiktsformer. Den er dessuten unisex.

Maksimal utnyttelse

Vil du ha et skikkelig statement til å gi deg skygge fra sola, er det bare å følge med nå. For hva med en solskjerm fra Dior? Eller et par glamorøse briller i lys beige? Eller store mørke, mønstrede briller? Disse solbrillene (og solskjermen) skiller seg fra mengden, og er flotte til både en helt enkel stil, eller dyriske mønstre, striper og farger.

Piloten og spettet

Den tidløse pilot-solbrillen fra Ray-ban er alltid et riktig valg, den kommer i flere størrelser og designs på glass og ramme. Men om du foretrekker en mer firkantet form finner du det hos blant andre Saint Laurent og Bottega Veneta. Disse brillene er lette i form og uttrykk, siden de har rammer i stål og ofte lyse glass. Style dem med chino-shorts, t-skjorte og chunky sandaler, eller med en florlett stroppekjole.

Solbriller med brunspettede rammer kalles ofte «tortoise» eller «havana». Vi elsker teksturen på disse brillene, og de gir et mykere uttrykk enn sorte varianter. Gå for en klassisk variant inspirert av Ray-bans Wayfarer, eller en trendy cat-eye.

Velkommen til Sandvika Storsenter - destinasjon shopping.

Elen

Sollyset inneholder UV-stråler som over tid er med på øke risikoen for grå stær. Desto oftere man er ute i sollyset uten solbriller, desto større er risikoen for å utvikle grå stær. Det er faktisk også sånn at også øynene kan bli solbrent. Når dette skjer blir man ”snøblind”, noe som kan føre til sterke smerter, lysfølsomhet og rennende øyne.

Det er derfor viktig å bruke solbriller med maksimal beskyttelseseffekt, minimum UVA/UVB-beskyttelse bør være på UV 400.

Kilde: Synsam

Jente med lyst hår og sorte solbriller
Pilotbriller fra Bottega Veneta hos Krogh Optikk 2980,-

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00