10 måter å style skjørtet på

Todelt sett i lin
Todelt sett i lin
Styling av skjørt
Denimjakke fra littSNOB 499,- Sandaler fra Din Sko 539,- | T-skjorte med smileyfjes 825,- Sko 2795,- alt fra Ganni
Styling skjørtet
Caps fra H20 Fagerholt 599,- T-skjorte fra Rohé 1299,- Beige sandaler 2999,- alt fra The Vibe | Lyseblå bluse fra Sessa 1000,- Skjørt Mango 499,-
Todelt sett i lin
Todelt sett i lin
Småblomstrete bluse fra 4 Women1800,- Syregrønn veske fra Mango 299,- Sandaler fra Din sko 539,-| Lyseblå topp fra Bik Bok 299,- Rød veske 299,- Røde sko 299,- begge fra Mango
Todelt sett i lin
Todelt sett i lin
Rosa skjorte fra De Fem Hjørner 1295,- Grønne hæler fra Shoe Gallery 999,- | Genser fra Anine Bing hos Kiman 1850,- Skjørt Mango 499,-
Todelt sett i lin
Todelt sett i lin
Grønn blazer fra Mango 899,- Grønne hæler fra Shoe Gallery 999,- | Hvit stripete blazer 999,- stripete trøye 249,- begge fra Mango. Flettede sandaler fra Shoe Gallery 1499,-

Sommerens linskjørt er stilig og behagelig. Her er ti forskjellige måter å style skjørtet på.

Sommer & lin

Skjørt er en favoritt sommerstid, og kommer i en mengde ulike design. Blant sommerens hotteste er både miniskjørtet og omslagsskjørtet i lin. Med utgangspunkt i et omslagsskjørt i en knallblå tone fra Mango har vi satt sammen ulike stylinger. Slik at du forhåpentligvis får inspirasjon til hvordan du kan bruke skjørtet på forskjellige måter. Skjørt er overraskende bruksvennlige, og kan styles opp og ned alt ettersom.

Her viser vi deg ti forskjellige antrekk med samme skjørt.

Til denim

Denimjakken er en favoritt gjennom hele sommeren. Allsidig, praktisk og kul. Den kommer både i oversized og mer ettersittende varianter. I dette antrekket har vi valgt en mer ettersittende jakke fra littSNOB til det blå skjørtet. Du får en fin ton-i-ton-vri i helheten, og antrekket passer på litt kaldere sommerdager og på kveldstid. Under kan du ha en enkel spagettistropptopp.

Trendelementer

Gå for en moteriktig stil med t-skjorte med print, og skru opp tøffheten med naglesko. Bare se på disse sorte fra Ganni! Med god såle kan disse være din bestevenn i sommer. Fullfør gjerne looken med et par solbriller på nesetippen og en fargerik veske.

Avslappet

Capsen er en flott følgesvenn fremover, og her har vi valgt sporty tilbehør til linskjørtet, med capsen og en romslig t-skjorte fra The Vibe. Bruk til sandaler eller sneakers, alt ettersom. Dette passer både til en tur på stranda og venninnelunsj.

Blå toner

En enkel, feminin og effektfull styling. Ulike blåtoner er nydelig sammen, og her mikser vi lyst blått og knallblått. Her er stylingen søt og feminin. Gjør antrekket klar for festligheter med et par beige hæler og en clutch-veske. Toppen er fra Sessa.

Blomstrete

Småblomstrete bluser behøver ikke å bli altfor sukkersøtt, det kommer an på hva du bruker til. En syregrønn veske er kanskje et overraskende valg til, men det er gøy å overraske! Synes du det blir et hakk for mye, bytter du ut vesken med en hvit eller beige veske. Det bidrar til det feminine uttrykket i antrekket.

Puffermer

En søt topp med puffermer er helt perfekt til et fint skjørt. Fargerike antrekk er i vinden, og blått mot rødt er stilig som bare det. Slip-in sko er enkle i uttrykk og med en lav og solid hæl er de overraskende holdbare gjennom dagen og natten.

Oversized skjorte

Er du glad i romslige silhuetter? Da er dette for deg! En oversized skjorte henger løst over skjørtet. Dette funker selvfølgelig like bra i helhvitt, svart eller andre farger, men det rosa mot det blå er en herlig fargekombinasjon, synes vi. Grønne hæler gjør deg festklar i en fei.

Komfortabel i genser

Som nevnt tidligere er det ikke alltid 25 grader og sol her til lands, så en behagelig collegegenser er en kul og fornuftig kompanjong til det blå skjørtet. Beige og blått funker som bare rakkeren sammen.

Pent

En blazer uten noe under er et stilsikkert valg på fest. Nok en gang mikser vi glade farger, og vi gjør det med glede! Grønt er skjønt, og en av sommerens store trendfarger.

Et maritimt hint

Et minimalistisk antrekk med en liten dose maritim kulhet. De lette stripene i blazeren fremheves av den stripete trøyen, og de flettede sandalene blir en fin kontrast.

God sommer!

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal