Gjør påsken ekstra koselig!

Påske
Påske er kos med familie og venner, enten på hytta eller hjemme.
Påske
Butikksjef hos Norli har mange gode tips til årets påskelektyre. Anna O 149,- hos Norli
Påske
Påske
Bernard Minier 429,- | Anne Holt 349,- hos Ark
Påske
Påske
Påsken er til for Quiz. 129,- og 99,- hos Norli

Påske og kos er to ord som uten tvil hører sammen. Vi håper påsken blir fin slik du feirer den, og gir her noen tips til bla lesestoff, matglede og påskegodis.

Se for deg følgende scenarioer: hytteveggen etter skitur, spillkveld med venner, en rolig lesestund foran peisen, kokkelering på kjøkkenet for familie eller kanskje et større selskap, et hjem fullt av gule blomster, små skåler med godteri og nøtter på spisebord og stuebord, kreativ lesestund med barna rundt bordet. Skikkelig idyll, og fine opplevelser å fylle påsken med.

Titt gjennom vår guide for bøker som begeistrer, søtsaker vi elsker og aktiviteter som gleder.

Les litt

Vi har vært innom Ark og Norli for deres tips til påskens lektyre. Og vi fikk en rekke anbefalinger, altså noe for enhver smak.

Hos Ark ble tipset "Tolv utemte hester" - en Hanne Wilhelmsen-roman.

Hanne Wilhelmsens liv er i ferd med å gå i oppløsning. Kona Nefis har forlatt henne og tatt deres felles datter Ida med seg. Da ett av de få menneskene Hanne bryr seg om her i verden i tillegg blir brutalt drept, må hun kjempe for både å redde familien og løse en drapssak viktigere enn noen hun tidligere har vært borti. I kamp med egne destruktive krefter og tanker blir hun ledet inn i et dystert landskap av hat, forakt og overgrep, der det også viser seg at en rekke uforklarlige graviditeter er en del av et større, skremmende hele. Søvnløs og desperat arbeider Hanne døgnet rundt, og finner til slutt en sannhet som ikke er til å leve med. For noen.

Butikksjef Heidi hos Norli plukker frem Anna O - boken alle snakker om! Thrilleren som vil vekke hele landet.

Hva om marerittene dine er ekte minner? Matthew Blakes verdenssensasjon Anna O er blitt kalt «Tornerose møter Den tause pasienten». Den psykologiske thrilleren er solgt til hele 30 land og er et mørkt, snedig, originalt og sjokkerende mysterium om en ung kvinne som begår et dobbeltdrap i søvne. Anna O er uhyre fengslende, skremmende og interessant – og med tidenes twist. Boka vil trolig endre dine oppfatninger om søvn og drømmer, for alltid.

Bernard Minier - Lucia.

I en fjellside utenfor Madrid finner etterforsker Lucia Guerrero sin nærmeste kollega drept og korsfestet, i en scene som ligner et renessansemaleri fra Golgata.

Samtidig komme en gruppe kriminologistudenter ved universitetet i Salamanca, Spania, på sporet av en seriemorder som har operert i det skjulte i flere tiår, når de avslører et grusomt mønster på åstedene.

Påskekos
Cupcakes fra Soulcake og limonade fra Kanael.
Påske
Påske
Te fra Kinsarvik Naturkost og påskekaffe fra Baker Hansen
Påskekos til påskeferie
Påskekos til påskeferie
Smågodt fra Yummy Heaven. Lakris fra Lakrids, kr 305.
Påskekos til påskeferie
Herlige nøtter fra Nøtteblanderen. Påskeegg fra Dropsen.
Sjokolade på pinne 49,- Kinderegg 39,- alt fra Sweets.
Påske
Sjampo og balsam 159,- pr stk. Rituals | Balsamico med ingefær, Olivenlunden 179,-
Påske
Påske
Håndkle fra Princess 129,- | Porselenkaniner Kremmerhuset 129,- | Egg fra Mester Grønn 50,- pr. stk

Fyll opp koppen

En kopp fylt med noe varmt hører påsken til, og det finnes flere påskevarianter med herlige smaker i både te og kaffedrakt. Kakao er selvsagt en vinner, men hva med å prøve en leskende limonade fra Kanel i solveggen? Friskt og godt!

Påskeegg

På Sandvika Storsenter finner du påskeegg til liten og stor, til de som bare ønsker søtsaker eller de som ønsker seg noe til egenpleie. Hos Baker Hansen får du supergod påskekaffe, og er du heller mer interessert i te har Kinsarvik Naturkost et kjempe utvalg og mange forskjellige merker. Fast Candy har godteriet du ikke finner alle andre steder og Lakrids har har ferdige egg i nydelig innpakning.

Det gode liv

Pynt huset med fargerike gule blomster, sett skåler med nøtter og gode ting på kjøkkenbenken og stuebordet, og la påsken være en tid for maks kos. Husk at her hos oss er det godis å finne hos blant andre Lakrids, Yummy Heaven og Sweets. Glem heller ikke de vakre vann-i-munnen-kakene fra Soulcake eller Baker Hansen (perfekt gave til vertskapet påskeaften)

Med gule blomster og litt påskepynt har du skapt den rette påskestemningen. Hos Mester Grønn kan du velge mellom koselige påskekyllinger, påskeharer, hengende påskeegg eller annen påskepynt.

Påskekos til påskeferie
Påskeegg fra Sprell, kr 159. Mini-ører fra Sprell, kr 49.
Påske
Påske
Spill hører påsken til. Escape room fra Norli 579,- | Super Mario spill fra Ark 579,-
Påske
Påske
Lag din egene påskepynt fra Panduro Hobby, eller mal ditt eget påskeegg fra Granit.

Lekende lett

Quiz og spill er moro for både store og små, og samler familie og venner rundt bordet. Du finner gode tilbud hos både Ark og Norli. Lag et lite påskeverksted for enhver kreativ sjel, lag påskebuketter eller påskepynt. Det er gøy og samlende, samtidig er det mye mestringsglede i slike aktiviteter for de aller minste. Leker du er med på å lage, slik som mini påskeører fra Sprell, gir barnet innsyn i hele prosessen til leken, og er et prosjekt dere kan løse og finne ut av sammen.

Hos Granit kan du kjøpe påskeegg som kan males og dekoreres etter eget ønske, og hos Panduro kan du lage din egen påskepynt, fra vanskelig til enkelt.

Vi ønsker deg og dine en riktig god påske!

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal