Pynt et koselig påskebord!

Pynt til påske med Kremmerhuset.
Kakefat, Granit kr 399,- Kakespade, Granit kr 99,- Tallerken, Kid kr 249,90 Kubbelys, Granit kr 69,- og kr 79,- Påskepynt, Granit 6 pk kr 99,- Blomsterstrøssel fra Granit
Olivenolje & fresh lemon 500ml kr 339,- Limoncchino balsamico 250ml kr 249,- fra Olivenlunden 1830
Tekopp, Kid kr 199,90 Asjett, Kid kr 249,90 Twinings Grønn Te med sitron, Meny

Påsken er både kul og gul – vi trenger litt vår og farger nå!

Jeg, Kathrine Oggi - interiørdesigner, synes det er gøy å pynte litt til påske og har egentlig slått ett slag for en naturlig påskepynt med jordfarger. Men nå synes jeg det er fint med en touch av gult til påske, det er så forfriskende med litt farger. Litt gult og grønt er et fresht innslag og skaper liv å glede til påskefrokosten enten hjemme eller på hytta.

Skal du overraske med en kake til kaffen etter en dag ute i frisk luft kan jeg anbefale en deilig formkake. Her brukte jeg en silikon form med mønster som gjør det litt mer imponerende. Denne gangen brukte jeg to poser med Toro Lyse muffins mix, presset en hel sitron i røren og vips så ble det en saftig kake. På toppen tok jeg glasur med sitronsaft – så frisk og digg. Også er denne miksen glutenfri! På toppen ble det pyntet jeg med spiselige blomster, lekkert og veldig enkelt!

God påske, hilsen Kathrine

Interiørdesigner

Instagram: kathrine_oggi

Tulipaner fra Mester Grønn
Ingen ting er som gule krispe tulipaner på påskebordet, fra MEster Grønn
Pynt bordet med små vaser og gule blomster for den ultimate påske-stemningen
Koselig påskepynt hos Kremmerhuset

Pynt et vakkert påskebord

For å skape et koselig påskebord med gule blomster og påskepynt, kan du følge disse enkle tipsene fra Mester Grønn:

  1. Gule påskeblomster: Velg friske gule blomster som tulipaner, påskeliljer, krysantemum eller alstroemeria. Fyll små vaser med disse blomstene og fordel dem rundt på bordet. Kombiner gjerne ulike gule påskeblomster i vasene for variasjon.
  2. Påskepynt: Legg til litt påskepynt som gir bordet en ekstra touch. Du kan bruke små påskekyllinger, påskeegg, fjær, eller andre dekorative elementer. Husk å ikke overdrive – enkelhet er ofte det vakreste.
  3. Naturlige elementer: Legg til noen vårlige greiner eller kvister for å gi bordet en naturlig følelse. Dette kan være gåsunger, bjørkegreiner eller andre grener fra hagen.
  4. Matchende vase og telysholder: Velg en vase og telysholder i gult for å matche temaet. Dette gir en fin helhet til bordet.
  5. Enkelt og elegant: Husk at det enkle ofte er det vakreste. Ikke overless bordet med for mye pynt – la blomstene og de naturlige elementene få skinne.

Så nå kan du pynte et koselig påskebord og skape en lun atmosfære for familie og venner.


Hos Kremmerhuset får du koselig dekketøy og deilig påskegodt!

God påske!

Dekk bordet med pynt fra Kremmerhuset
Av
Kathrine Oggi
Bilder
Kathrine
Tekst og bilder
Mester Grønn og Kremmerhuset