Slik beskytter du huden din i påskesolen.

Er huden din klar for påskefjellet?
Hos Elite Klinikken har de flere særdeles gode hudpleiemerker. Og en av dem er ZO. C-vitamin, Brightalive dagkrem. Alt fra Elite Klinikken.
Øverst fra høyre: Serum fra Dr Brandt // Solfaktor 50 fra Rudolph Skincare // Nederst: Solfaktor 50 fra Shiseido og UV Color lip splash fra Shiseido. Alt fra Fredrik & Louisa

Beskytt huden før du lener deg tilbake i solveggen i påsken. Vi viser deg produktene huden din trenger nå.

Gusten vinterhud

En lang og kald vinter setter sitt preg på huden, og begrepet «gusten vinterhud» er vel noe de aller fleste kjenner til. Nå er det straks påske, og vår!

Gi huden en kickstart med pleiende, opp strammende, oppfriskende produkter som fukter, gir glød og en real boost, ut fra dine behov. Sist men ikke minst, velg og vrak i en rekke produkter som beskytter solen med høy solfaktor. Dette er et must (året rundt) for å ta vare på huden.

Serum fra Elite Klinikken

Hos Elite Klinikken har de flere særdeles gode hudpleiemerker. Og en av dem er ZO. Her får vi anbefalt en kombinasjon av vitamin C- vitamin serum, Brightalive serum og solfaktor. I hudpleieprodukter er C-vitamin en kraftig, naturlig antioksidant som styrker huden, og jobber effektivt og målrettet mot fine linjer og pigmentforandringer. I tillegg stimulerer denne ingrediensen produksjon av kollagen og øker cellefornyelsen, som betyr at fastheten i huden din vil forbedres på sikt. Fortsett deretter med Brightalive Serum. Dette serumet reduserer mørke flekker og jevner ut hudtonen. Solfaktor 50 beskytter huden, og det er viktig å alltid bruke høy faktor på fjellet.

Faktor fra Fredrik & Louisa

Fredrik & Louisa er klare både for vår og påske. Bruker du et rikt og pleiende serum holder det gjerne under solkrem. Høy beskyttelse er imidlertid et must, både på påskefjellet og for våren. Serumet fra Dr Brandt inneholder C-vitamin, og jevner ut hudtonen og gi frisk og fin glød.

Solkremer fra Sandvika Hud & Kroppssenter

Dette er et godt tips, Vita-complex super moisturizer fra Environ passer nemlig perfekt under solkremen, og fungerer dessuten som kuldekrem. Denne brukes som vanlig ansiktskrem, før du avslutter med høy solfaktor. Ikke glem leppene, en med solfaktor gir ekstra beskyttelse og dekker alle behovene leppene dine har. Sandvika Hud & Kroppssenter finner du i 3 etasje i Servicebygget.

Fra venstre: Sunscreen lotion fra Priori // Vita-complex Super moisturizer fra Environ // Leppebalm med SPF 20 fra Priori . Alt fra Sandvika Hud & Kroppssenter
Fra høyre: After Sun, Solspray med faktor 50, Solbeskyttelse til håret. Farget solkrem/dagkrem. Alt fra Vita // Serum fra L´Occitane.
Kuldekrem til baby fra Weleda hos Sunkost // Sebamed wind & cold cream & Solkrem til barn fra La Roche-Posay fra Apotek 1
Leppepomade fra Hawaiian Tropic // Leppepomade fra Piz Buin hos Vita

Næring fra L’Occitane

Et næringsrikt og rikt serum fra L´Occitane gir huden en skikkelig fuktighetsboost. Denne påføres om kvelden, og er en ren nytelse for huden i nattetimene. Et ekstra pluss er at den også fås som refill.

Must-haves fra Sunkost

Weleda har veldig gode produkter til baby og barn, og denne kuldekremen påføres en halvtimes tid før dere går ut. Den er pleiende og god for sensitiv hud.

For de små fra Apotek 1

En klassiker av en kuldekrem fra Sebamed, og viktig for barna for å beskytte mot kulde og ulike temperaturer. Fullfør med en solkrem tilpasset barn, og her er det viktig å ta i bruk solfaktor med lite vann i kulden, siden dette unngår mikro frostskader i huden. Apotek 1 finner du på Elvetorget og Nytorget.

Lepper og sol fra Vita

Piz Buin og Hawaiian Tropic er klassikere når det kommer til solfaktor, og du får tak i begge merker hos Vita. Med solfaktor 50 og 30 fra Sensilis er du VELDIG klar for solveggen.

God påske!

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal