Gjør hus og hjem påskeklart!

Slik pynter du til påske
Påskepynt gjør det selv hos Panduro Hobby
Påskepynt gjør det selv hos Panduro Hobby
Farg egg med bruk av tie-dye.
Påskepynt Panduro Hobby
Dekorer egg med tørkede blomster! Så vakkert og tidløst.
Påskepynt Panduro Hobby
Påskepynt Panduro Hobby
Fjær og bånd i skjønn forening i en deilig fargepalett // Eller hva med vakre perleblomster? Disse trenger ikke pakkes vekk etter påske, spør du oss.
Påskepynt Panduro Hobby
Påskepynt gjør det selv hos Panduro Hobby
Et satt mønster eller ren og skjær kreativitet – disse fine perlede påskeeggene gjør seg hengende i et vindu.
Påskepynt Panduro Hobby
Påskepynt gjør det selv hos Panduro Hobby
Brett vakre påskefugler eller hva med en søt påskekrans? Eller kjøp med et DIY - kit og lag pynten sammen barna i år.

Hos Panduro Hobby får du alt du trenger for å lage stemningsfull påskepynt - DIY for nybegynner og for de mer avanserte.

Straks påske

Det er straks påske! Vi håper sola skinner og at temperaturen viser seg fra sin beste side i både by og til fjells.

Påske er sportsfylt for mange, men også preget av både kos og krim i sofakroken. Påskepynten skaper ekstra stemning, og den stemningen kan du selv stå for hos Panduro Hobby. Vakre perlebesatte egg, fjær, søte kranser med herlig pynt og mye mer. Hos Panduro Hobby er det for tiden påske med store bokstaver!

En tur innom gir mengder av inspirasjon til et hyggelig påskeverksted, for her er alle hobbymaterialene du trenger. I tillegg har du muligheten til å kjøpe fine gjør det selv-kits. Dette er flotte aktiviteter for barn, søsken, venner og hele familien både før påsken og i påskeferien.

Dekorer egg

Hva med et pappegg du kan male eller tegne på? Å male egg til påske er en kjær tradisjon, og du kan for eksempel bruke tusjer, maling, stensiler, stempler, glitter og tie-dye. Husk at dersom små barn skal delta er det best å velge maling og tusjer fra Panduro Hobbys Barn og junior-sortiment. Disse er tilpasset for å være spesielt trygge for barn å bruke.

Farg egg med bruk av tie-dye. Spør en av de kunnskapsrike ansatte på Panduro Hobby om fremgangsmetode.


Ikonisk påskeris

Påskeris er en klassiker, og Panduro Hobby har vakre fjær til å lage noe utenom det vanlige. Med fjær og pynt blir påskeriset et skikkelig blikkfang. Dette kan stå inne eller ute, og hos Panduro har de alternativer som pomponger og bånd for dem som ønsker å pynte med noe annet enn fjær. Finn frem kunstneren i deg og sett i gang.

Pene perler

Om du elsker å perle er påsken en ypperlig anledning for nettopp dette. Legg perleplater med Hama-perler til flotte dekorasjoner og pynt til å henge opp, lag fine eggeglass av trekuler eller søte påskeegg av rocaillesperler.


Koselig og kreativt

Av diverse kreative prosjekter nevner vi i fleng: lag enkle påskekyllinger og søte kaniner, girlander, påskekrans, pastellfargede papirfugler, gyngende påskekort, snøklokker, påskefigurer av leire, 3D-figurer av perler, påskeegg, stilige egg med tape, rørperler i påskeriset og mye mer. Her er det ingen grenser for fantasien, og skapergleden er stor!

Hva med en nydelig påskegirlander?

Det er altså uendelig med muligheter for å gjøre hus og hjem påskeklart, og vi kjenner at kreativiteten bobler. Skaperglede gir glede, og det er hyggelig å samles rundt et bord med alt fra maling, limpistol, saks, papir, perler og pomponger. Om det ikke allerede er en tradisjon -hvorfor ikke skape en ny i år?


God påske!

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal og Panduro Hobby

Aktuelle tilbud

Mange ballonger i forskjellige farger

Panduro

-20% på alle ballonger*

* Gjelder ordinære priser, og kan ikke kombineres med andre tilbud.

Gjelder 2. april til 29. mai

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 19:00