Se Annabel Rosendahl sine favoritter

Influenser Annabel Rpsendahl - BlogStyle The PArty Edition
Influenser Annabel Rosendahl
Influenser Annabel Rpsendahl - BlogStyle The PArty Edition
Freshe sneakers hos Foot Locker.
Influenser Annabel Rpsendahl - BlogStyle The PArty Edition
Hos Gant fanget denne fantastiske fuskepelsjakken Annabels blikk. Med hvit t-skjorte og mørke bukser får jakken stå i fokus, men den kan godt piffes opp med et tørkle i halsen og en fargerik veske.
Influenser Annabel Rpsendahl - BlogStyle The PArty Edition
Jakke fra Freyja.

Endelig tid for BlogStyle igjen, og influencer Annabel Rosendahl har plukket sine favoritter på Sandvika Storsenter. La deg inspirere til fest og god stemning!

Annabel Rosendahl

Annabel er alltid tett på de siste trendene , og er ikke redd for å style sterke farger med tidløse elementer. Hun har bakgrunn som innkjøper, og har virkelig teft for å spotte kommende trender.

På mesterlig vis piffer hun opp hverdagsstilen med innslag av tørklær, deilig denim og statement-plagg. Hun har internasjonal appell og samarbeider med flere av verdens største motehus.

Favorittene Annabel har plukket på Sandvika Storsenter kan du enkelt finne i butikkene, de er merket med en egen tagg. Les videre, og la deg inspirere! Tar du turen til Sandvika kan du kjenne på materialene, prøve plaggene og se om det også blir din favoritt.

Stockfleths

Annabel begynner alltid en shopping tur på Sandvika Storsenter med en kaffe fra Stockfleths. Bestillingen er den samme - dobbel cappuccino med havre – hennes absolutte kaffefavoritt.

Foot Locker

For siste nytt innen sko svinger Annabel innom Foot Locker, her la hun sin elsk på kultklassikeren Nike Air Force 1. Hvite sneakers styler hun til både hverdags og fest.

Freyja

Komfortable og praktiske klær med godt snitt og høy kvalitet kjennetegner utvalget hos Freyja. Denne jakken er et skikkelig blikkfang, med svart base og broderte blomster.

David-Andersen

Oooh la la! Annabel med fantastiske ringer på hånden. David-Andersen har et unikt utvalg av egne og internasjonale merkevarer, og deres lidenskap for design og smykker kommer godt til syne gjennom deres egenutviklede kolleksjoner.

David-Andersen ringer
Diamanter hos David-Andersen