Det siste fra tech’ens verden

Philips Hue Play HDMI sync box hos Clas Ohlson 2149,- Garmin Approach S12 goflklokke hos Kjell & Company 1990,- Jabra Elite 7 Pro trådløse hodetelefoner fra Kjell & Company 2190,- Luftrenser Blueair Blue 3410, 36-90 m2 fra Clas Ohlson 3290,-
LG Ultragear 27GP850 27” gamingskjerm fra Elkjøp 3995,- Gioteck VX-4 trådløs håndkontroll PS4 hvit hos TeknikMagasinet 499,- Elsparkesykkel fra Veio hos Teknikmagasinet 5990,- iPad 10.2” Wi-fi + Cellular 256 GB Sølv fra Eplehuset 7290,- Apple pencil (2. gen) hos Eplehuset 1499,-
TV Samsung 65 tommer QN900A 8K Neo QLED fra Elkjøp 44 900,- Belkin 10W trådløs billader fra Eplehuset 599,-

Her er tech-produktene som gjør livet morsommere, enklere og kulere.

Teknologiens verden

Verden har kommet langt, og innen tech myldrer det av innovative produkter. Hva med en boks som gjør at lampene i huset bidrar til å høyne filmkvelden? Eller en TV så klar at du føler du kan ta og føle på det du ser? Mulighetene er uendelige, og det er veldig enkelt å la seg rive med. Her finner du både klassikere som hodetelefoner og rariteter som nevnte lampeboks.

Sync box

Denne gir deg en opplevelse du sannsynligvis ikke har hatt tidligere. Sync box i følge med en Hue Bridge V2 eller nyere samt Philips Hue-pærer koblet sammen vil gjøre at sync box'en registrerer når belysningen hjemme er på. Om du ser film, serie, lytter til musikk eller spiller spill reagerer lyskildene og gjør rommet levende! Kort fortalt kan den få pærene dine til å danse, blitse, dimme og lyse sterkere, helt synkronisert med innholdet på skjermen.

Philips Hue Play HDMI sync box hos Clas Ohlson.

Garmin Golf

Glad i golf? Garmin Golf har GPS og bluetooth-tilkobling, og med denne kan du konkurrere mot andre, delta i topplister og ta i bruk over 42000 forhåndsinnlastede baner fra hele verden. Den holder også styr på slagene dine med en køllesporingssensor.

Garmin Approach S12 goflklokke hos Kjell & Company.

Trådløse hodetelefoner

Krystallklar lyd i disse trådløse hodetelefonene fra Jabra. De har også støydemping, og opptil 35 timer batteritid. De ser også stilige ut og har et fint design.

Jabra Elite 7 Pro trådløse hodetelefoner fra Kjell & Company.

Luftrenser

Luftrenseren kan brukes i rom fra 36 til 90 kvadratmeter, og filtrerer all luft i rommet hvert 12. minutt. Den fjerner mer enn 99 prosent av partikler fra støv, mugg, pollen og dyreallergener. Denne varianten har et minimalistisk design og er enkel i bruk!

Luftrenser Blueair Blue 3410, 36-90 m2 fra Clas Ohlson.

El sparkesykkel

Denne har en 250W motor, cruise control (!) og en makshastighet på 20 kilometer i timen. Dekkene er slitesterke, og både fotbrems, skivebrems og elektrisk EBS-brems gir en behagelig opplevelse når du bremser. Husk hjelm!

Elsparkesykkel fra Veio hos Teknikmagasinet.

Håndkontroll

Ergonomisk utformet håndkontroll, slik at det bare er å game natten lang. Selvfølgelig trådløs og den støtter bevegelse og vibrasjon fra spillet.

Gioteck VX-4 trådløs håndkontroll PS4 hvit hos TeknikMagasinet.

Gamingskjerm

Alle gamere – se denne vei! Denne skjermen lover å puste nytt liv i spillgrafikk, takket være et QHD Nano IPS-panel med 98% DCI-P3 fargespekter og HDR400-standard. De som vet, de vet. Denne skjermen gir spillkvelden jevne bevegelser og total innlevelse.

LG Ultragear 27GP850 27” gamingskjerm fra Elkjøp.

iPad

Enkel i bruk og allsidig. Den nye iPad’en har en flott 10,2-tommers Retina-skjerm, frontkamera med ultravidvinkel og i fokus og den fungerer med Apple Pencil og Smart keyboard. Din nye følgesvenn for stort og smått.

iPad 10.2” Wi-fi + Cellular 256 GB Sølv fra Eplehuset.

Apple pencil

Behold et snev av det analoge med Apple pencil. Den gjør det mulig å ta notater, skrive og tegne – bedre enn noen gang. Den lades trådløst, og er generelt en genial liten duppeditt.

Apple pencil (2. gen) hos Eplehuset.

Samsung TV

Nyt 8K-oppløsning til det fulle. TV’en fra Samsung har superfokuserte lys og en helt rå intensitet. Den går helt kant i kant, ser stilig ut, og finnes i følgende tommer: 65, 75 og 85. Ja, takk!

TV Samsung 65 tommer QN900A 8K Neo QLED fra Elkjøp.

Trådløs billader

En praktisk liten gadget som gjør livet litt enklere? Ja, det vil vi absolutt si. Denne trådløse billaderen har en automatisk sensor som justerer festet rundt telefonen din. Uten å avbryte ladingen kan du se telefonen i liggende eller stående modus, den festes enkelt i luftventilen i bilen og tar strøm fra 12V-uttaket.

Belkin 10W trådløs billader fra Eplehuset.

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00