Clas Ohlson

Bestill på nett og hent etter 30 minutter. Klikk og hent utenfor butikken. Clas Ohlson

Midlertidig stengt

Åpent for Klikk & Hent kl. 10-21 (18)

Om Clas Ohlson

Clas Ohlson tilbyr smarte løsninger som gjør hverdagen enklere, med tusenvis av produkter til kjøkken, garderobe, bad og vaskerom. Vi tilbyr våre kunder en sømløs og inspirerende handel på tvers av alle kanaler.

Firmaet ble grunnlagt av den svenske gründeren Clas Ohlson allerede i 1918. Vår grunnlegger hadde en egen evne til å komme opp med smarte dingser og løsninger som raskt ble populære.

Selv om vi i dag er en moderne retailer, er vår grunnleggers syn på forretningsvirksomhet og lidenskap for smarte dingser en viktig del av vårt DNA og vår forretningsidé.

Vi brenner for å hjelpe og inspirere våre kunder til å forenkle sin hverdag. Dette gjør vi gjennom å tilby smarte produkter og løsninger til Clas Ohlson-priser. I tillegg har vi stort fokus på medarbeidertilfredshet og sosialt ansvar gjennom vårt CSR-arbeid.

Butikken er åpen for Klikk & Hent med levering utenfor butikk. Lørdager er Klikk & Hent åpent kl. 10-18.

Vi reduserer f.o.m fredag (19/3) åpningstiden til 10-18 alle dager. Frem til da har vi vanlige åpningstider med mulighet for Klikk & Hent. Vi møter deg for levering utenfor butikken.

  • Klikk & hent

Beliggenhet

Underetasje, Lilletorget - gammel del

Parkering

Gammel del, Brodtkorbsgate 7

På nett

Bilder

Mann som står inne på Clas Ohlson med en pakke. Clas Ohlson åpner kl 9 på torsdager i desember for kunder i risikogruppen
Torsdager åpner Clas Ohlson kl 9 for risikogruppen