Våre fem favorittdestinasjoner for mat & drikke

Foccatia med pommesfrittes
Lunsj fra Saporito, Kjørbokollen.
Butikkmiks Sandvika Storsenter
Starbucks.
Butikkmiks Sandvika Storsenter
Butikkmiks Sandvika Storsenter
Kanel ligger i 2 etasje på Elvetorget.

Fra morgen til kveld, og alt innimellom, her er stedene for leskende juice og kaffe, god lunsj, nydelige mellommåltid og saftig burger.

Når du kommer til oss håper vi du blir en stund. Her tar vi deg med på en reise – fra morgen til kveld – i det kulinariske univers. Kaffe for den trengende om morgenen, lunsj, herlige mellommåltid og til slutt – middagstid.

Vel bekomme!

Frokost på Starbucks

Er du avhengig av en kopp kaffe om morgenen? Hos Starbucks får du favorittkaffen, men også flere andre godsaker som førsteklasses Teavana-teer, frappucino, ferske bakverk og mye annet godt. Her kan du nyte en behagelig frokoststund før du tar fatt på alt annet vi har å by på.

Starbucks finner du sentralt plassert på Stortorget, 2 etasje.

Lunsj Kanel

Etter en stund er det på tide med lunsj. Da er Kanel Steinovnsbakeri stedet å gå. Dette er et moderne bakeri med fokus på nystekte bakervarer, smørbrød og sunne lunsjretter. Deres historie går tilbake til 1882, og i dag er det femte generasjon som sørger for å holde tradisjonen i hevd med rykende fersk gjærbakst.

Kanel tilbyr også hjemmelagde supper og deilige salater, for å nevne noe. Dette hyggelige serveringsstedet har masse fristelser bak disken, og attpåtil er atmosfæren en helt egen. Mye av den er det butikksjef Heidi og de andre blide ansatte som står for – smittende humør, store smil og god service er tre stikkord om senterreisen din fører deg hit.


Butikkmiks Sandvika Storsenter
Joe & The Juice ligger i 1 etasje på Stortorget.