Våre favorittdestinasjoner for mat & drikke

Hawker
Hos Hawker får du de deiligste donuts.
Jente som helder kaffe i en kopp
Caffe latte hos Stockfleths
Sandvika Storsenter favoritt spisesteder
Hva med en Frappuccino® hos Starbucks?
Rekesmørbrød med sitronskive
Alltid hjemmebakt hos Kanel.
El Camino Sandvika Storsenter
Taco i alle former og varianter hos El Camino

Hvis du går rundt og lurer på hvor på Sandvika Storsenter du vil spise har vi laget en guide som kan hjelpe deg med akkurat dette!

Alltid i nærheten

Antall serveringssteder på Sandvika Storsenter gjør at du alltid er nær en kopp kaffe, noe kaldt å drikke eller en god matbit.

I denne guiden viser vi alle stedene for mat og drikke. Kanskje finner du en ny favoritt?

Stockfleths

Herlige Stockfleths er en spesialkaffebar med kaffe, te, mat og kaffeutstyr. Målet deres er å være verdens beste kaffebryggende kjede, og her settes kvalitet, service og bærekraftighet først. Du kan velge mellom nydelig bakst, wraps, sandwicher, energibarer, chiapudding og grøt over natten, i tillegg til veganske produkter. Om det er svart kaffe, te, iskaffe, cappucino, caffe latte eller chai latte som er favoritten – du får det her. Et ekstra pluss er hyllene med utstyret du trenger for å lage god kaffe hjemme.

Stortorget, 2. etg.

Starbucks

Hos Starbucks får du favorittkaffen, men også flere andre godsaker som førsteklasses Teavana™ -teer, frappucino, ferske bakverk og mye annet godt. Her kan du altså få deg en behagelig stund før du tar fatt på alt annet senteret har å by på.

Stortorget, 2. etg.


Kanel

Kanel Steinovnsbakeri innbyr til en trivelig tid, og atmosfæren er rolig, fin og glad her. Det er et moderne bakeri med fokus på nystekte bakervarer, smørbrød og sunne lunsjretter. I dag er det femte generasjon som sørger for å holde tradisjonen i hevd med rykende fersk gjærbakst. Du får også hjemmelagde supper og deilige salater, for å nevne noe. Det hyggelige serveringsstedet har masse fristelser bak disken, servert av et blidt personale ledet av daglig leder Heidi.

Elvetorget, 2. etg.

El Camino

Fersk taco, bowl eller burrito, tilpasset akkurat slik du ønsker den, med kjøtt fra de beste leverandørene, mørnet og grillet til perfeksjon. Endelig får du den tilbakelente taqueriastilen El Camino er kjent for, på Sandvika Storsenter.

Stortorget, 1. etg.

El Camino
Fantastisk Tex-mex hos El Camino
Sandvika Storsenter favoritt spisesteder
Drink your greens at Joe & The Juice
Grovt og godt hos Baker Hansen
En perons holder fre met beger med Yogurtis
Mange bokswer med smågodt sett ovenifra
Velg og vrak i flere nydelige toppinger hos Funky
Sandvika Storsenter favoritt spisesteder
Deilig italiensk hos Saporito
Donuts Hawker
Donuts Hawker
Sandvika Storsenter favoritt spisesteder
Donuts hos Hawker

Soulcake

Hos Soulcake bakes alle cupcakes og cookies fra bunn basert på egenutviklede oppskrifter. Tidlig hver morgen setter verdens beste cupcake-team i gang å bake, for å sikre at varene lever opp til Soulcake-standarden og sendes ut til Sandvika Storsenter. Vi vil si at dette er verdens beste cupcakes!

Kjørbokollen

Baker Hansen

Hos Baker Hansen bys det alltid på god service og de beste bakervarene, enten du skal ha ditt daglige brød, drikke eller du vil spise en deilig lunsj. Ferske og gode varer i et trivelig miljø - det får du her! Med salater, nysmurte smørbrød, smoothies og nydelig bakst er man nødt til å trives hos Baker Hansen.

Nytorget, 2. etg.

Funky

Funky er Nordens største yoghurtis-kjede, og den første yoghurtis-kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurtis. Yoghurtisen er dessuten også glutenfri og vegansk, og du kan velge mellom 8-10 ulike smaker. Valgets kval, der altså, for her er alt kjempegodt! Velg og vrak i flere nydelige toppinger, og slurp i deg yoghurtisen mens du rusler videre.

Lilletorget, 1. etg.

Johnny Rockets

Få deg et avbrekk med vaskeekte americana-stemning. Johnny Rockets er en diner-restaurant med klassiske båser og en bar som hentet ut av en amerikansk film. De serverer deg de beste burgerne, nydelige fries og deilige milkshakes. Du skal ikke se bort fra at du treffer på danse servitør eller to også. Kjøttet er det kvalitetsleverandør Strøm-Larsen som står for. Velg mellom norsk eller amerikansk øl, skål med selskapet ditt og spis med lyst.

Stortorget, 1. etg.

Saporito

Saporito er en innbydende og hyggelig italiensk restaurant hvor du kan spise autentiske italienske retter både til lunsj og til middag. Restaurantens navn betyr velsmakende, og her får du gode lunsjtilbud, dagens rett, egen cateringmeny, stor bordservering og attpåtil uteservering. De ansatte ønsker deg velkommen til sitt eget lille Italia her på Sandvika Storsenter. Fyll på energilageret med en pizza rett fra ovnen, al dente pasta eller en frisk salat!

Kjørbokollen

Hawker

Hos Hawker får du store, saftige, hjemmebakte donuts! Det er aldri en lik dag hos bakerne på Hawker, og her får du forskjellige toppinger og fyll hver dag. De bakes ferskt på stedet hver morgen.

Skal du feire bursdag eller noe annet gøy lager de kaker på bestilling! I tillegg bakes andre godsaker som cinnamonrolls, cookies, boller, vaniljesnurrer, makroner, terter og ostekaker. Her varierer det fra dag til så det er bare å følge med og ta turen innom Hawker.

Stortorget, 1. etg.

Salat med ost Saporito
Chevresalat hos Saporito
sushi på et fat
Innsiden av en baguett med kylling og grønnsaker
Fersk Sushi fra Bambus og ny smurt baguette fra Big Bite
En dam som holder frem en bolle med salat fra spisestedet BIT
Store tvinnede boller med melis på
Mange forskjellige boller i et glassmonter
Lag deg en skreddersydd salat hos BIT eller ta med en 4-pak rykende ferske boller!
En hamburger i et hamburgerbrød med salat
Cheese wopper hos Burger King.
Mother Idia Indisk mat
Mother India

Bambus Sushi

Bambus Sushi byr på en stor og spennende meny som inneholder retter fra det thailandske, kinesiske, vietnamesiske og japanske kjøkken. Alle rettene tilberedes på tradisjonelt vis på stedet, med friske råvarer, som hvitløk, ingefær, chili og asiatiske krydder for å gi fargerike, friske og eksotiske smaker.

Stortorget, 1. etg og Kjørbokollen

Big Bite

Big Bite tilbyr deg rask og rimelig mat i farta om det er det du trenger. Det er først og fremst subs du får her – ferske baguetter med myk konsistens og crispy overflate. Du velger om du vil ha fint eller grovt brød og selvsagt alt av pålegg. Så om du er minimalist eller maksimalist – du er garantert en baguett etter ditt ønske! Utover subs byr Big Bite på flere varianter av wraps og salat.

Kjørbokollen

BIT

BIT Union er bakeriet og kaféen som tilbyr skreddersydde baguetter og salater, ferske håndlagde bakevarer som bakes på stedet (smaker like himmelsk som det lukter!) og nybrygget kaffe laget av baristaer. Ta deg en pustepause her, for BIT elsker å lage vakre ting. Kvalitet og god smak er grunnsteinen i alt de gjør her.

Lilletorget, 1. etg.

Burger King

BURGER KING® er kjent for å grille burgerne så de blir ekstra saftige. De har spennende barnemenyer med hamburger/cheeseburger/ nuggets, kald drikke, nystekt pommes frites, samt en leke. Lekene varierer fra uke til uke til glede for både store og små barn.

Nytorget, 1. etg.

Mother India

Mother India er Norges eldste indiske restaurant og har helt siden åpningen i 1993 vært en møteplass der kjærlighet for mat dyrkes, vennskap bygges og du kjenner tilhørighet som om du er en del av familien. Velkommen til autentisk Indisk kulinarisk opplevelse!

Kjørbokollen

Egon

Stikker du innom Egon vil du oppleve en lun atmosfæren, hyggelig service og god mat. Egon finner du i Kinoveien 11, rett utenfor senteret.

Kinoveien 11

Sandvika Storsenter favoritt spisesteder
miljøbilde espresso house, kaffekopper med innhold
Aldri nok karamell hos Espresso House
Fantastisk Thaimat
Øverst til venstre: Fantastisk Thaimat. Høyre: lag din egen salt hos Lola & G. Under: Middag fra Mc Donalds.
Pizzabuffet hos Peppes er aldri feil
Sandvika Storsenter favoritt spisesteder
Et beger med gul kald te fra Bubble tea
Den beste bubbletea får du hos Teaology

Espresso House

Velkommen til Espresso House! Espresso House er et sted med varm og god atmosfære, hvor du alltid kan finne en sitteplass. Enten om du vil slappe av, studere, jobbe, møte venner eller sitte for deg selv. Her finner du et stort utvalg mat og drikke, som blir tilberedt og servert av våre dyktige baristaer.

Fantastisk thaimat, sushi og bubbletea

Fantastisk Thaimat er nettopp det. Autentisk og fersk, laget med kjærlighet og kunnskap fra det thailandske kjøkken. I tillegg får du sushi og bubbletea her. Her er det kun take-away, og dermed perfekt å ta med på vei hjem etter shoppingturen, treningsøkten eller når du kjører forbi en ettermiddag. Fantastisk thaimat holder åpent alle dager hele uken.

Lola & G

Lola & G er et italienskinspirert spisested med godt miljø og hyggelig personale. Kom innom og nyt et måltid av blant annet pasta, pizza og grillet sandwich, eller så kan du plukke selv fra en deilig salatdisk. Som avslutning bør du prøve husets selvlagde fantastiske italiensk iskrem og aromakaffe.

McDonald’s

McDonald's er brennende opptatt av maten. Når du som kunde kommer inn dørene til McDonald’s skal du være trygg på å få mat av høyeste kvalitet. På menyen finner du et utvalg av hamburgere, pommes frites, salater, deres kjente McFlurry og mye mer.

Peppes Pizza

Hos Peppes Pizza får du servert ekte og rykende varm amerikansk pizza i hyggelige og uformelle omgivelser. I tillegg til deres klassiske pizzalinje Classic Chicago, tilbyr de også den herlige serien Freestyle California, med spennende toppinger på en tynn bunn.

SmoothieXchange (Lilletorg og Nytorget)

Smoothie-himmelen! Her består smoothiene av naturlige ingredienser og har en fyldig konsistens. Alle smoothier lages på bestilling, og det er et bredt utvalg å velge mellom. Her får du klassiske smoothier, til versjoner med protein, grønnsaker eller superfoods. De har flere økologiske produkter, og mange av smoothiene er dessuten veganske. Du kan også velge i et bredt utvalg av sunn snacks, drikke og energibarer, samt en helt egen serie med økologisk Berry Granola, Coconut Shavings og Goji Berries.

TeaOlogy

Hos TeaOlogy finner du den sanne skjønnheten fra naturen. Her er drikkene en kombinasjon av nykokt te, plantebasert melk og stor lidenskap. Lysten på den fineste og mest velsmakende bubble tea får du den her!

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal