Stor guide til sommerens fineste sandaler!

Sandaler sommer
Flettede beige sandaler fra The Vibe 1200,-
Sandaler sommer
Sandaler sommer
Sandaler fra Inuikii hos Bekkestua sko 2299,- per par
Sandaler sommer
Sandaler sommer
Beige sandaler 550,- Stripete sandaler med hæl 600,- begge fra Din Sko
Sandaler sommer
Sandaler sommer
Hvite sandaler med chunky såle og remmer 999,- Brune flettede sandaler med hæl 2599,- Begge fra Nye Sko / Euro Sko / Shoe Gallery

Røffe såler og minimalistiske slip-ins. Trendene spiller på lag, slik at du enkelt kan finne din favoritt.

Endelig sommer

Sommeren er her! Denne uken stiger gradestokken og shorts, skjørt og mer til får endelig sin tid i solen! Noe av det beste med månedene vi har foran oss er muligheten til å gå med bare bein og lufte tærne i sandaler.

Til sommerens mange antrekk behøver vi selvsagt godt fottøy. Sandaler lar føttene få luft, noe de så absolutt fortjener etter en lang og kald vinter. Ulike såler og uttrykk gjør trendbildet variert. Nå kan sandalene ene og alene være antrekkets blikkfang, eller så kan de være diskrete og helle mot det anonyme.

Vi elsker begge deler! Grove såler og solide remmer sørger dessuten for sandaler du kan gå mil etter mil i på ferie, og er et must i feriegarderoben. Det er mye å velge mellom, så la oss inspirere deg!

Maritimt

De flettede beige sandalene fra The Vibe er råfine på seiltur! Vi ser for oss en stripete trøye, badedrakt eller lignende til disse. De er også flotte til neonfarger, denim, en hvit drømmekjole og mye, mye mer!

Chunky Inuikii

Sandalene fra Inuikii hos Bekkestua Sko har solid såle og et lekent design. Kle dem til en søt kjole eller til jeans eller denimshorts.

Beige flett

Alle typer flett er en stor trend for øyeblikket. Bruk disse beige sandalene med hvit såle til et helhvitt antrekk, lys dobbel denim eller en sommerkjole.

Striper

Slip-in sandalen fra Din Sko er i sjiktet mellom sporty og pent, og har dermed flust av bruksområder. Kle dem opp i en beige fotsid sommerkjole, eller til en bomullsshorts og t-skjorte.

Feriefavoritten

Åpne sandaler med remmer gjør nytten for seg på ferie, når vi gjerne går lange distanser. En god såle og remmer som festes gjør at disse sitter godt på foten. Mykt skinn er også et must for å unngå såre føtter og gnagsår.

Brun flett

En iøynefallende flett i mykt skinn og akkurat passe høy hæl. Det myke skinnet er godt for føttene, og sålen er myk og gir støtte. Slike slip-in sandaler med litt hel er herlige på sommerens hagefester!

Sandaler sommer
Blikkfang! Disse er himmelske å gå med og har et egenartet design. Knallrosa er it-fargen i år, og disse ser vi for oss ved bassengkanten, i parken, på uterestauranten og flyreisen! Rosa Uggs fra Ginny 795,-
Sandaler sommer
Grønne slip-in-sandaler fra Ganni 1795,-
Sandaler sommer
Sandaler sommer
Røde sandaler med hæl 995,- Flerfargede sandaler med espadrillesåle 1095,- begge fra Sapatos
Sandaler sommer
Sandaler sommer
Brune og sorte sandaler fra Shoe biz hos Sessa 799,- per par

Knall er kult

Knallfarger er overalt om dagen, også på fottøyet. Og hvorfor ikke matche den knallgrønne kjolen med knallgrønne sko? Alt er lov! Alt er gøy, så prøv deg fram. Sandalene i grønt med platåsåle fra Ganni er kule til den lille sorte kjolen, til sesongens cut-out-elementer på topper og kjoler og til en oversized skjorte.

Rødt er rått

Sapatos lager behagelige sko med myke såler. Sandalen med rem er en drøm å gå med, og vi styler de gjerne til et stilig mønstrete antrekk eller striper.

Fin og flott

Flerfargede sandaler fra Sapatos er som skapt for ferier, rusleturer i solen og lange dager på stranden. Vi digger at sandalene har flere farger.

Enkelt og greit

Et minimalistisk og tidløst design. Svarte sandaler passer til alt, og du kan like gjerne bruke de i selskap eller på fest, som ved stranden. Veldig fine til et helsvart antrekk bestående av en silkekjole og sølvøredobber, men også kult til en hvit sommerkjole og rosa jakke.

Brune sandaler i et minimalistisk design er kule å style til knallfarger. Den duse brune fargen funker overraskende bra til knallfarger, eller en mønstrete, flagrende kaftan.

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal