Sommerens hotteste strandvesker

Modell i hvit blondekjole med grønn mønstret strandveske
Finn din favoritt blant sommerens kuleste strandvesker.
Modell i sort kjole og med mønstret skulderveske
Stilig og kan like gjerne brukes til hverdags. Veske fra Guess hos Bagorama, kr 1949.
Modell i hvit blondekjole holder stråveske med brune håndtak
Et ikon! Tidløs klassiker, laget for hånd. Stråveske fra Olivenlunden, kr 350. Skinn håndlagd.
Modell på strand i blå kjole og sort og beige strandveske
Nærbilde av hånd som holder strandveske i strå med lilla frynser.
Bilde 1: Solid og stillig. Stråveske fra Camilla Pihl hos 4 Women, kr 400. Bilde 2: Et ikon med en nydelig tvist! Stråveske med lilla frynser fra Hanskeriet, kr 799. Hatt fra Hanskeriet, kr 1499.
Dame i sort kjole og sjal har en beige strandveske på armen
Moderne minimalisme, og kan like gjerne brukes på jobb. Beige nettingveske fra Holzweiler hos the Vibe, kr 2000. Blå kjole fra Cathrine Hammel hos The Vibe, kr 2999.
Modell foran trapp til stupetårn i hvit blondekjole med heklet veske over skulderen
Hippieinspirert, kul og søt. Heklet veske fra Sessa, kr 899.
Pasellfarget strandveske
Modell i hvit blondekjole holder strandveske med krokodillemønster
Bilde 1: Nydelig mønster og mykt stoff. Veske med måne og stjerner fra Maanesten, kr 650. Bilde 2: La vår elsk på krokodillemønsteret. Krokodilleveske fra Mark and Brandy, kr 1500.
Hender holder flettet strandveske med sorte remmer.
Denne er så fin, og detaljen med de lange remmene gir det lille ekstra. Stråveske med svart lang rem fra VIC, kr 499.

Gjør deg klar for strand og bassengsesongen med disse kule strandveskene.

Våren og sommerens strandvesker venter på å få sin tid i solen. Det er virkelig vel unt. Være seg myke tøyvesker, heklede vesker, bohemske varianter, tidløse stråvesker eller vesker med nettingdetaljer. Romslige vesker som tar deg gjennom en herlig dag ved sjøen eller bassenget, i ulike stiler slik at du kan finne den som passer deg best. Vår ambassadør Elen elsker sommer og sol, og har derfor selvfølgelig funnet fram de fineste strandveskene akkurat nå.

Hva slags strandvesker ser vi mye av, Elen?

-Stråveskene er tilbake for fullt, og raffiaveskene holder også stand. Jeg syns de er like fine til en tunika på stranden, som til en tubetopp og gulvlangt jerseyskjørt på bytur. Alle som er glade i mønstre kan glede seg, fordi print, broderinger og farger preger også disse trendveskene i år. Jeg syns en canvasveske fra Accessorize med broderinger i grønt og blått var et friskt pust, og de litt tykke tøyveskene ser vi i morsomme mønstre. Enda bedre - de funker kjempefint som pute på stranden, sier Elen.

Hva er essensielt ved en strandveske?

-Det er størrelsen. En strandveske skal så klart romme det du trenger å ha med deg. Men, det er ikke til forkleinelse for de mindre og å så søte variantene, for det er selvfølgelig innafor å ha med seg to vesker på stranden, for eksempel en liten stråveske og et nett. Men generelt bør strandvesken din romme badedrakt, en bok, solkrem, håndkle, vannflaske og ellers det du ønsker å ha med deg, sier Elen.

Hun legger til:

-Stilmessig syns jeg du skal gå for det du liker best. Noen elsker canvasvesker med maritime striper, andre elsker en klassisk stråveske med skinnrem. Mens andre igjen har lagt sin elsk på tøyvesker, heklete vesker eller innslag av farger. You do you, altså!

Selv er hun fan av den tidløse stråvesken, eller moderne varianter med for eksempel nettingdetaljer, som den vi viser fram her fra Holzweiler.

Modell i hvit blondekjole med grønn mønstret strandveske
Modell i hvit blondekjole, solhatt og beige brodert strandveske
Bilde 1: Dette er et fint og anvendelig design. Grønn strandveske med mønster fra De Fem Hjørner, kr 2799. Bilde 2: Et nydelig mønster! Beige strandveske med mønster fra De Fem Hjørner, kr 2799.
Modell i kort sommerkjole holder en liten stråveske med grønne håndtak.
Ikke så stor, men veldig kul. Stråveske med grønn rem fra Mango, kr 599.
Modell står i trapp til stupetårn i sort kjole, stråhatt og Anine Bing strandveske
typete klassiker. Strandveske fra Anine Bing hos Kiman, kr 4500.
Nærbilde av hånd som holder Arnie Says strandveske
Romslig, funksjonell og god kvalitet. Strandveske fra Arnie Says hos Kiman, kr 500.
Modell i blå sommerkjole med mønstret strandveske over skulderen
Veske fra Accessorice med grønn og blå brodering, kr 560.
Modell på strandveske med blå kjole og flettet strandveske
Stråveske med sebrastriper fra Accessorize, kr 515

Hvordan style en strandveske på stranden? Og på bytur?

-Her er det uendelig med muligheter. Denimshortsen til strandveske og enkel singlet er en klassiker, jeg ville stylet en oversized åpen skjorte til, og enten enkle flip flops eller en av sesongens sølvsandaler. Style gjerne en tidløs stråveske til hårbånd og tubekjole, eller en av sesongens mange sett i lin, eller en linkjole. Spagettistroppkjolen er både fin og praktisk på stranden, og kan pyntes både opp og ned, forteller Elen.

For Elen synes så absolutt en strandveske kan brukes til langt mer enn bare en tur på stranden.

-En stråveske på fest er et stilsikkert valg som oser av sommer. En canvasveske kan like gjerne romme pc som håndkle. Og variantene fra for eksempel norske Camilla Pihl og Arnie says kan du ha med på weekendtur, ferie eller shopping med venner. De er i god kvalitet med et design som passer til så mangt, sier hun.