Sommerens deiligste antrekk

Styling av sett toppbilde
sett
Todelt sett i lin
Dus oransje sett fra The Vibe 1199,- for overdel 799,- for shorts | Oransje sett fra Bik Bok 399,- for overdel 279,- for shorts.
Todelt sett i lin
Lysebeige sett fra Olivia’s Verden 549,- for overdel 649,- for bukse | Kakigrønt sett 4Women 1300,- for overdel 1000,- for bukse.
Todelt sett i lin
Todelt sett i lin
Stripete sett fra Julie Josephine hos Mark + Brandy 2100,- for skjorte og 2300,- for shorts | Stripete beige skjorte fra Iben hos Kiman Woman 1900,- for overdel 1599,- for shorts
Knallgrønt sett fra Message 750,- for overdel 500,- for shorts
Todelt sett i lin
Stripete lysegrønt sett fra De Fem Hjørner 1695,- for overdel 1195,- for shorts.
Todelt sett i lin
Todelt sett i lin
Rosa sett fra Apof 2900,- for overdel 2200,- for shorts | Mørkeblått mønstrete sett fra Isabel Marant Etoile 2900,- for overdel 2600,- for shorts. Alt fra Mark + Brandy

Dette er det mest komfortable du kan kle deg i nå. Et sett er trendy, stilig og avslappet. Her er våre favoritter.

Matchende sommer

Vi har lagt vår elsk på matchende sett i sommer, og argumenterer for at det er det perfekte sommerantrekket her: Et sett med skjorte og shorts er luftig og komfortabelt. Lin og bomull er pustende og gode materialer om sommeren. Det styles enkelt og nonsjalant med alt fra flip-flopper til hæler og røde lepper, og er perfekt med badedrakt eller bikini under og passer alle kroppsfasonger.

Vi går altså sommeren i møte med et behagelig sett! De aller mest gjeldende er fargerike varianter i lin, etterfulgt av bomull. Skjorten er gjerne et snev oversized, mens shortsen er luftig og komfortabel med en linning i strikk. Men vi ser også sett i materialer som viscose og silke, så her er det fullt mulig å finne en favoritt.

Farger som grønn, brunt, oransje og blått er et godt valg akkurat nå, og det samme er striper!

Våre stylingtips

  • Gladiatorsandaler til et sett i hvitt, beige eller svart er et statement. Bruk til en enkel svart bucket bag og solbriller.
  • Sett håret i en hestehale og plasser noen iøynefallende øredobber på øreflippene. Det pynter opp et avslappet sett.
  • Bruk en ribbestrikket singlet under skjorten, og la skjorta være åpen.
  • Et knallfarget sett til hvite solbriller er kult og friskt.

Oransje toner

En av sesongens store trendfarger. Gå «all in» med knalloransje, eller gå for en mer dus tone om du foretrekker det.

Lyse toner

Lys beige og kaki er farger som passer perfekt på for eksempel lin. Sett prikken over i’en med smykker i sølv og enkle sandaler.

Striper

Striper er tidløse og således alltid tilstede i motebildet, men nå er de mer gjeldende enn på lenge. Vi synes striper er friskt og fint hele året, men elsker de sort/hvite og blå/hvite, samt de i lyse pasteller.

Farger

Vi er i en periode der alle farger er en suksess på trendbarometeret, og det er meget bra – siden smaken tross alt er som baken. Knallgrønt, rosa, blått, gult? Hva er yndlingsfargen din? Et knallgrønt sett er nydelig til solkysset hud, og det blå settet er finfint til en caps og joggesko.

Annerledes design

Selv om flest sett er ganske uniforme i uttrykk, har vi selvfølgelig andre muligheter. Her er det en søt volangkant på shortsen, og en skjorte som gjør mer ut av seg.

Mønster

Et sett litt utenom det vanlige, med en bluse og ikke skjorte, samt en noe annerledes fasong på shortsen.

God sommer :-)

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal