Slik lager du sommersoverommet!

Sommer på soverommet fra Princess
Sommer på soverommet fra Princess
Sommer på soverommet fra Princess
Kreppsengesett fra Princess.
Sommer på soverommet fra Princess
Satengsengesett fra Princess.
Sommer på soverommet fra Princess
Sommerdyne fra Princess
Sommer på soverommet fra Princess
Puter hos Princess.

Vi elsker denne lyse tiden – sommer, sol og varmt vær. Perfekt for en deilig sommerdag ute i frisk luft.

Varme sommerdager gir ofte varme netter, og mange synes det er vanskelig å sove ordentlig godt. Et svalere og mørkere soverom gir bedre nattesøvn.

Hvordan får man til det? Hvilen dyne passer best om sommeren? Hva er forskjellen på de ulike kvalitetene på sengetøyet, og hva bør jeg velge eller unngå? Og hvordan kan jeg få det litt mørkere på soverommet? Princess gir deg tipsene og oppskriften for en sval og behagelig natt!

Sengetøy som sier sommer!

Et nyvasket sengesett som har hengt til tørk ute i frisk sommerluft – det er sommer det! Mange forbinder spesielt kreppsengesett med sommer, og dette er en av de kvalitetene som egner seg best for varme sommernetter. Den bølgete krepp-effekten i stoffet gjør at sengesettet føles luftig, lett og litt krispy.

En annen kvalitet som også er spesielt godt egnet når det er varmt er satengsengesett. Den fine og myke bomullskvaliteten føles behagelig mot huden og har en svalende effekt.

Sengetøy

  • Kreppsengesett - luftig, lett og kjølende
  • Satengsengesett – behagelig mykt og svalt
  • Satenglaken – har den samme svalende effekten

Flanell

Tviholder du på favorittsengetøyet ditt i flanell, samtidig som du synes det er altfor varmt om natten?

Da bør du vurdere å bytte til et annet sengesett. Flanell har en børstet overflate som gir en varmende effekt, perfekt på høsten og vinteren. Så ikke rart om du synes dette blir litt varmt nå midt på sommeren.


Deilige sommerdyner

Nå som det er varmere i været er det deilig å skifte til en lett og luftig sommerdyne. En sommerdyne i dun passer perfekt for varme sommernetter. I dun? – er ikke det varmt? Jo, dun kan være varmt – men det kan også være akkurat passe og litt svalende.

En dundyne kommer i mange tykkelser, og velger man en lett dundyne så er det helt perfekt på sommeren. Dun er et naturprodukt, og dunens egenskaper gjør at dynen «puster», transporterer bort fuktighet så man ikke føles klam og svett om natten, og holder deg passe varm de periodene det kan være litt kjølig.

Den perfekte hodeputen

- En god hodepute er minst like viktig som en god dyne. Når du skal velge dunpute er det lurt å ta stilling til hvordan du sover - liker du å ligge høyt eller lavt med hodet? Ligger du mest på ryggen, magen eller siden? Dette er gode indikasjoner på hvilken dunpute som passer deg best.

Av
Princess
Foto
Princess

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00