Sesongens fineste badetøy!

Cubus badetøy
Overdel 199,- truse 179,- skjørt 279,- alt fra Cubus.
Marinka badetøy
Badedrakt med diagonal skjæring fra Seafolly hos Marinka 1399,-
Badetøy mote
Badetøy mote
Svart hvit bikini fra Seafolly overdel 999,- underdel 939,- 70-tallsinspirert bikini fra Prima Donna overdel 1269,- underdel 729,- fra Marinka.
Badetøy mote
Mørkeblå bikini med hvit/ gull kant, overdel 1300,- underdel 649,- fra Next to Nothing.
Next to nothing
Svart bikini med skjelldetaljer fra Next To Nothing, overdel 699,- underdel 479,-
V: Overdel 379,- underdel 199,- H: Badedrakt 569,- alt fra Hunkemøller.
Badetøy mote
Badetøy mote
V: Lavendelfarget bikini overdel 669,- underdel 379,- H: Oransje bikini overdel 669,- underdel 379,- fra Change.
Lindex
Grønn glitrende bikini i lurex fra Lindex, overdel 249,- underdel 179,-
Badetøy mote
Badetøy mote
Lavendelfarget bikini overdel 99,- underdel 99,- Sølvbadedrakt 279,- alt fra H&M.

Hurra, endelig badesesong! Kos deg på stranden i herlige farger eller stilrene svart-hvite kombinasjoner.

Senteret bugner av vakkert badetøy, og er virkelig destinasjonen for å bli strand- eller bassengklar. Og gjett om vi er klare for sommer!

Nyt late eller hektiske dager på stranden i sommer, iført en stilig bikini eller badedrakt. Aktuelle trender er å ikle seg farger på stranden, og helt spesifikt ser vi mye av knall oransje, herlig lavendel og grønt. Fargerikt badetøy bidrar til å gi en begynnende brunfarge ekstra boost, og det er gull verdt etter x antall måneder fanget i vinterens mørke.

Mange elsker svart badetøy. Ikke rart. Svart er og blir en klassisk tone som er sofistikert, mens den på samme tid ikke gjør så mye ut av seg. Diskret og elegant er alltid resultatet med svart badetøy. Men. Hva med å overraske med en badedrakt eller bikini i både svart og hvitt? Kontrastsømmer er en hit i sommer. Det er en stilig effekt for den monokrome elskeren.


TIPS! Kom inn med et åpent sinn, og prøv forskjellige modeller. Du kjenner det når du er komfortabel. Passform er alfa og omega! Marinka

Mønstre og det glade 70-tallet pryder mye badetøy. Paisley-mønster og blomster i flotte fargekombinasjoner er lekre og personlige. Style det gjerne med stråveske og en jeansshorts. I samme gate ser vi også søte detaljer som skjell, og dette gir også et hint av 70-tall. En trekant-bikini med skjellpynt er ungdommelig og kult.

Cut out-detaljer, høye skjæringer og diagonale designvrier som går over en skulder er topp tre trenddetaljer på badetøyet i år. Disse er kanskje ikke for alle, og heller ikke alltid mest praktisk, men det er kult å gå for disse ved bassengkanten eller på stranden. Det er iøynefallende, og du visker ut grensen mellom vanlige klær og badetøy. Velg et langt skjørt i sateng eller silke til cut-out-badedrakten, ei kurvene dine med høye skjæringer eller gå for en spennende diagonal bikinitopp til et omslagsskjørt når du skal spise lunsj.


TIPS: Trenger bysten støtte, velg bikini eller badedrakt med brede stropper. Hunkemöller

Bikinitruser kommer i mange ulike snitt. Underdeler med høy midje er fortsatt svært populært. Små underdeler med knyting er alternativet for dem som ønsker mest mulig sol, mest mulig steder på kroppen.

Metallisk badetøy i lurex er en annen stor trend. Og denne elsker vi! Badetøyet glitrer om kapp med solen, og er nydelig i pastelltoner som grønn, blå og rosa. Når vi snakker om skinnende ting er det også verdt å nevne at metallisk badetøy er i vinden. Badedrakt i sølv? Glir rett inn på beach club i syden, båttur i oslofjorden eller stranden.


TIPS: Change har flere truser man kan velge høyde på livet selv, og fire-fem ulike truser til hver overdel. Change

Når det kommer til passform har vi her på Sandvika Storsenter tre konsepter som spesialiserer seg på nettopp dette. Hos Next To Nothing, Change og Marinka tilbyr de som regel flere varianter av en farge eller mønster, både i overdel og underdel. Trenger du ekstra støtte eller ønsker du hjelp til å finne ut hva det er du ønsker å fremheve i badedrakten eller bikinien, er det bare å titte innom. Der får du blid og profesjonell hjelp til å lande det perfekte badetøyet for deg.

Husk også at en gjennomsiktig sarong eller et sjal er det ideelle tilbehøret til bikinien eller badedrakten, solbriller på nesetippen er et must og få skygge fra solen med en herlig hatt på hodet. Nyt sommeren.

TIPS: Match gjerne bikinien med en kaftan i samme farger eller likt mønster, det gir en gjennomført stil på stranden. Next to Nothing