Dette kan du gjøre i Sandvika i sommer

Trenbenk på en strand
Sandvika Fjordpark. Foto Tove Lauluten
Utsiden av Bærum Kulturhus
Bærum Kulturhus Foto: Bærum Kulturhus
Kino Odeon Sandvika sett utenfra
Odeon Kino Sandvika. Foto: Trip Advisor
Butikken Zara sett utenfra
Zara på Sandvika Storsenter. Foto: Henrik Lindal
Jente med lyst hår og gul kjole på en strand
Kadettangen. Foto: Henrik Lindal
Bakgård med blomster
BAKgården Foto: Bakgården

Finn roen blant bøkene, fordyp deg i musikk, film, teater, nyt shopping, mat og hopp i havet.

Blir du hjemme i sommer? Ta turen til Sandvika, da vel. Vi har samlet flere ting du kan finne på her i løpet av de kommende månedene. Du kommer deg enkelt hit med offentlig transport eller bil, og det er bare å bli en stund!

Bærum Kulturhus

Et steinkast unna storsenteret finner du Bærum Kulturhus. Dette er et av Norges mest aktive og varierte kulturhus med fem scener midt i sentrum av Sandvika. Sjekk ut programmet på deres nettside for din neste store kulturopplevelse.

Her er det mangt for for både store og små. Navn som Stein Torleif Bjella, Kari Bremnes og den store klassiskstjernen Leif Ove Andsnes gjester kulturhuset de kommende månedene.

For program og mer informasjon se her.

Sandvika Kino

Odeon Sandvika er nabo med Bærum kulturhus. Det er herlig å synke ned i kinosetet etter en begivenhetsrik dag, og på Odeon Sandvika settes kvalitet i fokus. Her er nemlig alle salene bygget etter THX-standard som stiller de strengeste krav til kvalitet. Alle de åtte salene er utstyrt med toppmoderne teknisk med teleslynge, komfortable Skeie kinoseter med justerbar rygg og god benplass.

Kinoen tilbyr et stort utvalg filmer. Her kan du så klart få med deg den siste blockbusteren, men også smalere kvalitetsfilmer. I nærheten finner du flere spisesteder, blant dem Tuk-tuk, som serverer herlig thailandsk mat i kinoens inngangsparti om du ønsker en helaften med middag og kino.

Sandvika Kino

Sandvika Storsenter

Sandvika Storsenter ligger like utenfor Oslo og har nesten 200 butikker og spisesteder, og en egen etasje tilegnet helserelaterte tjenester. Senteret tilbyr gratis parkering i tre timer.

Sandvika Storsenter ligger sentralt i Sandvika i Bærum. Det er kort gangavstand til tog og buss, og gode parkeringsmuligheter med ladestasjoner for el-biler. Thon Hotel Oslofjord ligger også rett ved siden av senteret.

Sandvika Storsenter er Norges ledende kjøpesenter og har en god miks av butikker – både kjedebutikker og nisjebutikker.

Butikker som finnes på senteret

På Sandvika Storsenter finner du alt innen mote, sport, elektronikk, helse, livsstil, hus og hjem. Sandvika Storsenter huser blant annet en Zara med to etasjer for dame, herre og barn. Matbutikkene Meny og Extra finner du i hver sin ende av senteret med kort vei til parkeringshuset.

Kundeservice

Kundeservice finner du i 1. etasje Stortorget i Gammel del.

 • Turistinformasjonen for Asker og Bærum
 • Åpent fra kl. 9 hver dag og hele senterets åpningstid
 • Telefon: 67522300

Kundeservice og Hentepunkt tjenester

 • Hente og sende pakker ved Hentepunktet for Posten, PostNord og DHL
 • Prøve klær du har bestilt på nett, i et av våre prøverom
 • Returnere pakker
 • Gavekort (kun bankkort)
 • Taxi
 • Konvolutter og frimerker
 • Kopiering, scanning og utskrift av små dokumenter
 • Utlån av rullestoler
 • Hittegods

Les mer om Sandvika Storsenter her

Kadettangen

På Kadettangen er det både badestrand, park og aktivitetsanlegg, så her er det flust av ting å finne på for venner, kjærester og familier. Langs stranda slynger den asfalterte kyststien seg rundt området ut til Kalvøybrua. Kyststien er også områdets driftsvei, og langs denne finnes benker, nedgravde avfallsnedkast og sykkelstativer. Området er idyllisk og flott.

Det er sikret god tilgjengelighet til nesten alle anlegg, med unntak av stupetårnet. En badebinge gir gode bademuligheter for de med fysiske utfordringer, eller som kanskje ikke er helt trygge i vannet.

Det har vært lagt vekt på å skape aktiviteter som kan nytes av alle aldre og gjennom hele året.

Kadettangen

BAKgården

BAKgården er en oase i Sandvika sentrum. Her finner du også BAKgårdsscenen, en utendørsscene der unge og lovende, mer garvede amatørmusikere og profesjonelle byr på sin musikk og sitt talent for til stor glede for publikum.

I hovedsak er de som står på scenen fra Bærum. Arrangementene er dessuten gratis og åpne for alle. Det er ikke spiseplikt her, men heller ikke anledning til å nyte medbrakt mat og drikke.

Bakgården

Sandvika Bibliotek sett utenfra
Bærum bibliotek

Bærum bibliotek

Trenger du et sted å studere eller jobbe? På biblioteket kan du i tillegg til å låne bøker surfe på internett, låne pc, låne møterom og spille Playstation.

Bærum Bibliotek

Utsiden av folkebadet
Sandvika Folkebad
Kadettangen film/foto: Torbjørn Hundere

Sandvika Folkebad

Langs elvepromenaden byr Sandvika Folkebad på restaurant, innendørs petanque-baner og arkadespill - for å nevne noe. Arkadespillene er av original sort, og petanque-banen er åpen sommer som vinter. Utestedet har også kafé og scene, og stedet er et godt tilskudd til Sandvikas yrende folkeliv.

Sandvika Folkebad