Nye klær til ny hverdag.

Mote skolestart høst
Klar for en passende start på høsten.
Mote skolestart høst
Maanesten skaper smykker og hårpynt som komplementerer den individuelle jente. Maanesten ligger på Kjørbokollen.

Ferdig med barneskolen? Det blir ekstra stas å ta steget til ungdomsskolen i nytt antrekk, sko og tilbehør.

Ungdomsskolen – tiden for forandring. For mange er denne tiden endelig her, når man trer inn i ungdommen.

Det er litt av et steg å ta, og kanskje er både ønsket og behovet der for å oppgradere stilen i en eller annen grad.

På Sandvika Storsenter har vi utvalget, enten du liker det søtt, tøft eller casual. Vi har butikkene som gir deg en passende start til skolestart - bare se her!

Maanesten

Du går inn i en rosa drøm i det du ankommer Maanesten, her flommer det over av fantastisk fine smykker. Om du liker en enkel og komfortabel stil med jeans og topp eller joggedress er dette stedet for å finne prikken over i’en til antrekket. Miks og match ulike øredobber, dandér vakre ringer på fingrene og kjør lag på lag av halskjeder.

For øvrig finner du mer enn bare smykker her, for eksempel stilige hårstrikker, toalettmapper og pc-trekk.

Mote skolestart høst
Junkyard har sesongens råeste sneakers og klær hvor komfort står i høysetet. Stikk innom butikken på Nytorget.
Skolestart Ganni
Særegne mønstre og kule snitt hos Ganni.
Mote skolestart høst
Session er eksperter på brett, men du finner også klær og sko i butikken i 1 etasje på Lilletorget.

Junkyard

Her får du sesongens råeste sneakers og klær hvor komfort står i høysetet for jenter og gutter. Hodeplagg, behagelige hettegensere, fine jeans, ryggsekker og mye mer fra merker som Patagonia, Dickies, Adidas, Bisous Skateboard og Dr. Martens.

Det bugner dessuten over av sko, alt fra enkle slip-in-sandaler til sesongens råeste sneakers hos Junkyard. La for eksempel nye freshe sneakers være fokus i et antrekk, og hold resten nedtonet og enkelt i lik fargeskala.

Ganni

Ganni er manges favoritt, og det er ikke uten grunn. Særegne mønstre, kule snitt og fargeglade plagg preger Ganni sesong etter sesong. I tillegg har de sko, vesker og tilbehør som hatter, solbriller og scrunchies. Style en longsleeve-genser under en kjole eller kle deg i skjørt og genser med støvler med høyt skaft. Ganni ligger vis-a-vis Kicks på Kjørbokollen.

Session

Her er de eksperter på brett, men du får også sneakers og klær hos Session. Santa Cruz, New Balance og Nike er blant de mest kjente globale merkevarene her, men du finner også mindre, kule aktører, som Last Resort og Emerica. Gå for en avslappet look med hvite bukser, t-skjorte og favorittsneakersene.

Mote skolestart høst
Stilige gensere, myk teddy og gode jeans hos Bik Bok.
Mote skolestart høst
Carlings - stedet for jeans. Du finner de i 1 etasje på Stortorget.
Få en passende start på skoleåret

Bik Bok

Stilige gensere, myk teddy og gode jeans – tre ting du får hos Bik Bok. De har selvsagt mye mer, kule capser, fine smykker og belter gir antrekket prikken over i´en. Her får du både deilige joggedresser, festklare kjoler og alt imellom avslappet og festklar stil. Style en løs jeans med høyt liv til en tynn strikk og gjør looken uformell med en caps på hodet. Bik Bok ligger i 2 etasje på Lilletorget, vis-a-vis restauranten Lola & G.

Carlings

Stedet for jeans. Vi nevner i fleng: Lee, Dr Denim, Levi´s, Karve, Winwin Denim, Wrangler og Neuw. Altså et fantastisk utvalg jeans, men også komfortable og tidløse plass fra blant andre Dickies, Obey og Human Scales. Skinnjakker, hettegensere, luer og t-skjorter gir deg en fresh og tilbakelent stil.

Style en singlett til jeans og knyt en genser rundt midjen, eller gå for en kul look bestående av rutete jakke og cargo-inspirerte bukser. Stikk innom og få inspirasjon hos ekspertene på Carlings.

Få en passende start på skoleåret hos Sandvika Storsenter.

Av Elen Kristvik
Foto Produsentene