13 antrekk til ungdomsskole start!

Klar for ny hverdag og skolestart!
Ungdomskolestart antrekk
Ungdomskolestart antrekk
Antrekk fra 4Men
Ungdomskolestart antrekk
Ungdomskolestart antrekk
Blå og beige Douchbag Hugger, kr 2149 fra Anton Sport
Ungdomskolestart antrekk
Ungdomskolestart antrekk
Fra venstre: Genser, kr 499, 90, t-skjorte, kr 999, bukse, kr 2199 alt fra Brandstad | Hvit bluse, kr 549,95, bukse, kr 599,95 alt fra b.young
Ungdomskolestart antrekk
Ungdomskolestart antrekk
Fra venstre: Kjole 1099,- fra b.young | Blå jeans, kr 499, t-skjorte, kr 399, blå cardigan, kr 599, belte, kr 499 | Brun genser, kr 499, bukse, kr 599, skjorte , kr 499 alt fra Dressmann
Ungdomskolestart antrekk
Ungdomskolestart antrekk
Fra venstre: Pique 1000,- fra Gant | Hvit genser med Soho-trykk, kr 259,95, bukse, kr 499,95 alt fra Gina Tricot
Ungdomskolestart antrekk
Ungdomskolestart antrekk
Fra venstre: Genser, kr 999, bukse, kr 899, skjorte, kr 649 fra Volt | Bukse, kr 3300, strikkegenser, kr 3600 | Beige bukse, kr 1900, lyseblå skjorte, kr 1300, blå genser, kr 2400 alt fra Mark + Brandy
Ungdomskolestart antrekk
Ungdomskolestart antrekk
Fra venstre: Svart strikkegenser, kr 1000, lys beige skjørt, kr 650 fra Message | Bukse, kr 699, hvit topp, kr 299 fra Lindex
Ungdomskolestart antrekk
Ungdomskolestart antrekk
Fra venstre: Jakke kr 999 fra Junkyard | Rosa sekk, kr 799, bukse, kr 649, topp, kr 499 fra Junior Barneklær

Stilige antrekk til ungdommen i huset.

Skolestart

En lang sommerferie står for hell. For noen går steget fra barne- til ungdomsskole, andre er klare for 9. og 10. klasse. Disse årene preges både av løsrivelse og å finne seg selv. Det er med andre ord krevende og spennende tider for ungdommen.

Ens personlige stil har gjerne mange uttrykk i løpet av livet, og ungdomsskolen er en periode der man gjerne utforsker, eller følger strømmen. Noen finner glede i å leke seg med klær og de mange uttrykksformene stil og mote kan gi. Det er også en tid som preges av et ønske om å finne sin egen tilhørighet, sin flokk.

En enkel base

Det er en del tilbehør ungdommen har behov for å ha i garderoben. Sekk og treningsbag, for eksempel. Caps vil også sannsynlig være et must i garderoben. Ellers er lista over klær variert ut fra stil, men det er fortsatt flere bærebjelker som er vanlige for de aller fleste, selv om stilen er ulik.

Basisplagg fungerer alltid, uansett. Gode t-skjorter, gensere, avslappede og mer formelle skjorter er sikre kort i garderoben for all ungdom. En t-skjorte i hvitt, grått og svart slår ikke feil, det gjør heller ikke en enkel og komfortabel skjorte.

Bukser

Bukser er med på å sette tonen for en stil, og ofte spiller moten blant gjengen en stor rolle på om det er løse, bootcut, høyt eller lavt liv, chinos eller jeans, stramme eller sleng som gjelder. Jeans utgjør selvsagt enda en bærebjelke i garderoben, og er et utgangspunkt for en rekke mulige stilretninger.

Kanskje endrer stilen til ungdommen seg i løpet av disse årene. Det er en naturlig del av det å vokse opp. Man vil, skal og bør få prøve seg fram.

Farger og mønstre

Forskjellige mønstre og farger, og særlig sammensetningen av disse, bidrar til å skape et eget uttrykk og stil. Lyse pasteller og sterke farger er fint til hvite t-skjorter og skjørt, mens striper er ideelt for en avslappet look. Dette gjelder både ham og henne.

Logoer og trykk på t-skjorter og gensere er fine til å understreke både stil og personlighet, og hos blant andre Junkyard, Brandstad og Carlings har de mye å velge i.

College

Collegegenser er en essensiell del av garderoben, og kanskje særlig for ungdommen. Litt liten, akkurat passe eller oversized - fasong er valgfri. For tiden er det populært med retro-inspirerte trykk fra 90-tallet, og slike gensere er komfortable og praktiske i en travel hverdag.

Vi ønsker lykke til på ungdomsskolen!

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal