Tegninger barna kan fargelegge til morsdag

Jente som fargelegger
Mønstret hjerte fargelagt i rosa
Fargelagt tegning av supermamma
Mønstrede bokstaver fargelagt i lilla hvor det står MAMMA

Morsdagsgavene kan godt være gratis. En av de fineste gavene en mor kan få er tegninger fra barna. Skriv ut en av disse tegningene og la barna fylle i fargene.

Enkel gave som varmer

Selv om det ofte kun er foreldrene selv som evner å se talentet som gjemmer seg i krusedullene, er tegninger definitivt en gave som varmer mammahjertet. Det blir ekstra personlig når barna setter sitt eget preg på gaven. Får man egentlig nok tegninger til å henge på kjøleskapet og vegger?

For å gjøre det enkelt for deg, har vi samlet et knippe bilder som kan skrives ut og fylles med regnbuens farger – selvfølgelig helt gratis.

Fargelegg et hjerte

Dette hjertet kan bli til et kjempefint morsdagskort med litt ekstra magi fra barna. Last ned bildet (png) av hjertet og finn frem fargeblyantene. Skriv gjerne en hyggelig hilsen i tillegg. Omtrent slik kan hjertet se ut når man er ferdig med å fargelegge.

Fargelegg «supermamma»

Alle vet jo at mødre har superkrefter. Last ned bildet (png) av tegningen «supermamma» og fyll med mammas favorittfarger.

Fargelegg «mamma»

Dersom barna foretrekker å tegne fritt, kan man fargelegge i ordet «mamma» og tegne rundt. Last ned bildet (png) av bokstavene) og la barna slippe kreativiteten løs.