21 gavetips til morsdag!

Søte cupcakes eller kake fra Soulcake til mamma søndag. Foto: Reflector
Tykke akvarellark og vakre akvarellfarger hos Panduro Hobby.

Å gjøre ekstra stas på mor i familien – det er en glede! Noe lite, noe stort, noe selvlaget, noe velvalgt – det er mye å ta av.

En god frokost, blomster på sengen, servere favorittmiddagen hennes, være vaskehjelp for en dag eller ta henne med ut på tur et sted hun liker. Mulighetene er mange - ønsker du noen tips til hva du kan kjøpe til mor i tillegg, har vi funnet frem våre beste forslag her.

Morsdag

Søndag 11. februar er det morsdag. Vi jubler, og roper hurra for alle mødre! En mor er så mangt, og det er mange måter å være mor på. Dette er alle mødres hedersdag, altså, og en dag der mor fortjener gode ord, tanker, en haug med klemmer og kanskje en liten oppmerksomhet?

Liten eller stor er opp til deg og ditt budsjett. Et kort og en klem er tross alt det aller viktigste! Et kort kan dessuten være et fiffig og fint kreativt prosjekt. Hos Panduro Hobby er det flust av muligheter for å lage et nydelig kort. Denne gang gikk vi for tykke akvarellark og vakre akvarellfarger. Kanskje blir kortet et ekspresjonistisk kunstverk til ære for en herlig mor? Det er vi sikker på at hun setter stor pris på.

En bukett tulipaner til mor er alltid koselig.
Hva med en strikkepakke til mamma?
Pysj fra Hunkemøller | Bilvask er en litt annerledes gave til mor.

Godt og blandet

Dersom din mor er en svoren strikker er nydelig garn og en ny oppskrift en fin og omtenksom gave. Rett & Vrang er en jungel av garnmuligheter i all verdens farger, og alpakkasilke er et silkemykt og varmende valg. Her får du også oppskrifter til alt fra nybegynnere til proffe superstrikkere.

Er mor ei frysepinn? Løsningen er enten gode tøfler i ull fra Bekkestua Sko eller en deilig pysj fra Hunkemøller.

Å bestille en bilvask er overraskende og uventet, og å så deilig. Dessuten er timingen perfekt i det vi går fra vinter og veldig snart mot vår. Tenk å slippe den vårvasken, og overlate bil og vask til kompetente hender! Hos Handz On hjelper de deg med dekkskift også om du skulle trenge det.

Verdens beste cupcakes fra Soulcake!
Sjokoladekake fra Baker Hansen og olivenolje fra Olivenlunden 1830.
Pastamaskin fra Jernia og kopp fra Kremmerhuset.
Cupcakes og kake fra Soulcake

Smakfulle oppmerksomheter

Soulcake lager de deiligste cupcakes og cookies, som vi er sikre på at mor vil elske.

Hos Baker Hansen får du kake med koselig hilsen til mamma og hos Olivenlunden1830 har de nypressede olivenoljer - om mamma liker slike ting.

Er mamma glad i Italia? Pasta, ost og middag laget av manne eller barn? Da er kanskje en pastamaskin perfekt - fin er den også denne fra Jernia.

Kaffen blir veldig mye bedre når du serverer den i koppen fra Kremmerhuset.

Om du ikke lager kortet selv får du mange forskjellige hos Ark og Norli.
Er mamma glad i Mummi? Du får hele serien hos Tilbords.
Håndklær og morgenkåpe fra Princess.
Duftserie fra Rituals og fin gavepakke fra L`Occitane.
Rose-serien er klassikere fra The Body Shop. og gavekort fra Olio blir aldri feil.

Til hjemmet

Hos Tilbords får du alt mamma ønsker seg og litt til - ta turen innom og finn akkurat det din mor ønsker seg - eller trenger.

Komplementer med flotte telysestaker eller en iøynefallende vase. Håndklær og en morgenkåpe fra Princess gjør det enda lettere å unne seg en avslappende stund på badet.

Spa

Når vi er inne på tema baderom. Gi mor en velfortjent spastund med deilige produkter som dufter himmelsk. Seriene fra Rituals er balsam for kroppen, og hos L’Occitane får du sett med velduftende produkter i ulike prisklasser.

The Body Shop sin søte innpakning er uvurderlig på baderomshylla, både Shea og rose-serien er klassikere.

Hos Olio kan du kjøpe et gavekort, så kan mamma få en avslappende ansiktsbehandling kanskje?

Gavekort

Her på Sandvika Storsenter er det flere muligheter til å lene seg tilbake og la dyktige hudpleiere og behandlere gi mamma herlige ansiktsbehandlinger, massasjer og mye mer. Dette gjør du hos Elite Klinikken, Sandvika Hudklinikk, Olio og Sandvika hud og kroppssenter. Perfekt gave som vi er sikre på at mor setter pris på!

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

En blomst på døra

Tropp opp på døra med en bukett blomster. Det er en garantert suksess. Mester Grønn finner du både på Stortorget og på Nytorget. Hva med en vakker tulipanbukett? Eller klassiske roser? Eller en selvkomponert fargefest? Det er bare fantasien som setter begrensninger.

Ta vare på mor søndag, liten eller stor oppmerksomhet, klemmen er den viktigste.

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal