Morsdagsgaven mamma vil sette pris på

Sjokoladekake med teksten "Glad i deg"
Baker Hansen har sjokoladekake til en du er glad i
Hudpleieprodukter og neglelakk fra Apotek 1.
Håndkrem fra Nuxe 235,-, Tørrolje til kropp og hår fra Nuxe 344,- Gullmaske fra Camilla Pihl og Neglelakk fra Idun, alt fra Apotek 1
Godteri Yummi heaven
Godteri Yummi heaven
Popcorn og sjokolade fra Yummi Heaven
Rød te fra merket Pukka og en rosa sjokolade
En god kopp te eller en vegansk sjokolade fra Kinsarvik Naturkost
En boks med røde popcorn og en lapp det står "I love you" på
Si det med Popcorn fra Dropsen
Sjokolade formet som en champagneflaske, røde popcorn og en hjerteformet boks med sjokolade
Sjokolade i mange varianter hos Dropsen
Hjertekjærlighet, popcorn, brusboks og sjokolade
Nyheter og retro godis hos Yummi Heaven

Nå som ting er litt annerledes og vi har vært mye hjemme er det ekstra hyggelige med en liten oppmerksomhet til mamma.

Visste du at morsdagens røtter strekker seg så langt tilbake som til antikkens Hellas? Mens det den gang handlet om å feire guder, oppsto dagens tradisjon med å feire alles mødre i USA tidlig på 1900-tallet. Vi har feiret mødre i mange generasjoner, men i år er det ikke alle som kan besøke sin mor. Send en blomst eller et kort, eller ring. Har du muligheten til å treffe din mamma har vi noen tips til hva du kan ha med deg.

Apotek 1 er eksperter på hudpleie

Når du handler hos Apotek 1 kan du være trygg på at du vil få gode råd og hjelp til å finne den hudpleien som passer deg best. En god håndkrem eller en ansiktsmaske er perfekte gaver til mor, nå som kulden herjer ute og man sitter mye inne. Apotek 1 sine dyktige medarbeidere har bred kunnskap om hudpleie og god kjennskap til produktene i sortimentet.

Noe godt fra Yummi Heaven

Yummi Heaven har alt du kan drømme om av smågodt og du finner garantert mamma sin favoritt. Her er all salgs varianter av snacks, dip, diverse poser, kule retro-godterier, drikke og det meste du kan tenke deg!

Til te-elskere

Når kuldegradene biter på vinteren er det perfekt å kose seg inne med en varm kopp te og en god bok. Hva med å ta med en boks fra bestselgende te-serien Pukka? Med 40 te-varianter hos Kinsarvik Naturkost å velge fra finner du garantert en som faller i smak.

Til sjokolade-glade

Hos Kinsarvik Naturkost finner du også et godt utvalg av sjokolade - alt fra økologisk, vegansk, meieri- og til å med sukkerfri. Til den som har alt er kanskje sjokolade tingen å gi?

Sjokolade

Dropsen er stappfull med smågodt, sjokolade og konfekt i hylle på hylle. Her får du mange fine gavetips pakket og klart i gaveposer og lekre konfektesker.

Hva med hjertesjokolader, kjærlighet på pinne eller lakrisen fra Lakrids? - du finner garantert noe mor liker.