Seks forskjellige festantrekk

Damemodell i grønn kjole
La deg inspirere av årets festantrekk. Kjole fra Vero Moda.
Damemodell i sort skjørt og topp
Topp fra Undorn hos De Fem Hjørner 1999,- Skjørt fra Rils hos De Fem Hjørner 1499,- Pumps fra Anine Bing hos Kiman 4000,-
Damemodell i lang rosa kjole
Damemodell i lang rosa kjole
Kjole fra Envelope hos Kiman 4500,- Veske fra Ganni 1995,- Sko fra Anine Bing hos Kiman 4000,-
Damemodell i sort kjole med chiffonermer
Bluse 999,- Kjole fra Marco Polo 2099,- Begge fra heltCOCO, Bukse fra Gambio hos 4Women 2345,- Pumps fra Anine Bing hos Kiman 4000,-
Damemodell i hvitt skjørt, bomullstopp og blazer
Blazer fra Anine Bing hos Kiman Woman 4500,- T-skjorte fra Custommade hos 4Women 600,-Skjørt fra littSNOB 499,-
Nærbilde av damemodell med hvit topp med glitrende knapper på skulder
Nydelig detaljer på T-skjorte fra Custommade hos 4 Women 600,-
Damemodell i sort kort skjørt og hvit blazer
Blazer fra Anine Bing hos Kiman Woman 4500,- Paljettskjørt fra littSNOB 799,- Pumps fra Anine Bing hos Kiman Woman 4000,-
Damemodell i kort skjørt, sorte pumps og fargerik skjorte
Skinnskjorte fra Message 1500 Skjørt 999. At fra Message. Pumps fra Anine Bing hos Kiman 4000,-

Helhvitt og avslappet, særegent lag på lag eller trend fra topp til tå. Her er det noe for enhver smak.

Vi er klare for fest! I denne saken utforsker jeg ulike måter å style festantrekk på. Noen foretrekker full glamour, andre er ikke like fan av å pynte seg.

Her håper jeg at alle finner noe de kan la seg inspirere av. Vi har knallrosa for de som våger og elsker oppmerksomhet, sort lag på lag for både minimalisten og den kreative, mønstermiks for fashionistaen og mye mye mer!

En ny vri på dressen

Den sorte dressen er og blir et tidløst valg, være seg til hverdags eller fest. Her har jeg imidlertid prøvd å gjøre en variant av den sorte dressen, med en glitrende topp som er i skjæringspunktet mellom bluse og kort jakke. Den har litt rysjer, et herlig bouclé-aktig stoff og er stilig til et helt enkelt skjørt. Trives du bedre i bukser finnes toppen i matchende bukser!

Rå i rosa

Motebildet har lagt sin elsk på rosa, og i kombinasjon med en like rosa veske får du et antrekk som uten tvil er instagram-verdig. Er du ikke superfargerik til vanlig blir dette et overraskende og vakkert valg på fest.

Lag på lag

En ermeløs kjole med en gjennomsiktig bluse under gir deg en mørk feststil utenom det vanlige. Om du fullfører med mønstrede bukser er du sikret en personlig og selvsikker feststil.

Lyst i mørketiden

En feststil for den som ikke er så opptatt av å pynte seg. En enkel t-skjorte med glitrende detaljer mot et behagelig skjørt i kordfløyel. Dra opp helheten med en flott blazer, og bruk til hæler eller lave loafers.

Blazer-fokus

En blazer til et paljettskjørt blander det stramme med det glamorøse. En fin miks, som gir et elegant og partyklart uttrykk.

Tone for trend

En skinnskjorte med et lappeteppemønster til et tweedskjørt gir deg en iøynefallende stil på fest. Disse to elementene kan dessuten mikses og matches med så mangt. Skjorten med en stroppetopp og silkebukser, skjørtet med en vakker bluse eller glitrende topp.

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal