Made From Love

spisestuebord fra bolia
stue

Bolia ønsker deg velkommen til en verden av nydelige, bærekraftige design og inspirerende gaveideer.

I årets julekampanje får du eksklusive tilbud på nye design hver uke.

Nye og gamle tradisjoner

Velkommen inn til en verden av design. Til et sted der du i ditt helt eget tempo kan la deg inspirere av forskjellige gaveideer, flotte bordoppdekkinger, bærekraftige design og nye som gamle tradisjoner. Fra håndverket som formgir våre design, til en helt spesiell julekonkurranse. Alt skapt med kjærlighet og for å holde.

Eksklusive kampanjer

La et nytt spisebord danne rammen om julas små og store fester, eller vær sammen med venner og familie i en myk og omfavnende sofa. Gå på oppdagelse i våre ukentlige kampanjer og tilbud, som alle er skapt med kjærlighet og for å holde.

Ny sofa til jul?

Hver eneste sofa er skapt av fine, rene materialer med en tidløs og holdbar kvalitet og kan leveres helt hjem til deg. Vi skrur bena på og tar med oss emballasjen igjen. Alt for å gjøre det enkelt for deg, så du bare kan nyte den nye sofaen. Bestill sofa før 29. november, så sørger vi for at du får den før jul.

tørkede blomster i vase
pådekket bord
spisestuebord fra bolia
lamper fra bolia

Finn den perfekte julegaven

Finn inspirasjon til den perfekte gaven blant våre vakre og elegante designserier, som med enkle virkemidler og rene linjer skaper en helt spesiell stemning. F.eks. serviseseriene Arcs eller Forma, som du også kan få levert i løpet av bare 2–4 hverdager.

Gi kjærligheten videre

Vet du ikke hvilken gave du skal gi? Gi et gavekort som både kan brukes på nett og i alle Bolia-butikkene.

Flotte bordoppdekkinger

Timer som forsvinner på et øyeblikk, og minner som varer evig. God mat og godt selskap er en selvfølge, og med den rette borddekkingen kan du lage en innbydende ramme som gjør at gjestene får lyst til å bli værende. La deg inspirere av våre elegante designserier og inspirerende how-to-videoer med forskjellige uttrykk og stylingtips.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00