Gaver som varer

Personal shopper Marianne Stene i grønn islender, saltvannsperle-anheng, linbluse, kaffekopp og skål og Mulberry weekendbag
Gaver som varer er hyggelig å gi
Saltvannsperle-anheng, linbluse, smykkeskrin, Seiko klokke, kaffekopp og skål og Mulberry weekendebag
Anheng i gull med ferskvannsperle, Mestergull 2195,- | Klokke fra Seiko, Urmaker Larsen 7498,- | Linskjorte, Embla Bunader 4000,- | Stort smykkeskrin Embla Bunader 1565,- (finnes i over 20 ulike design). Rörstrand Ostindia skål og kaffekopp, Christiania Glasmagasin 169,- | Weekendbag fra Mulberry, For Men/ For Women 11300,-
Peronal shopper Marianne Stene med grønn islender
Personal shopper Marianne Stene i ullgenser fra Rett og Vrang. Garnpakke fra Rauma til Islender herre, Rett og Vrang 825,-

De trenger ikke være store og dyre, men ha kvalitet og godt design. Gaver som varer blir aldri feil om du er i tvil om hva du skal gi bort eller ønske deg selv.

Klassikere

Smykker og klokker er gaver man har i mange år. Velger du tidløse klassikere kan gaven gå i arv. Flere og flere velger bunad som høytidsantrekk og til de som drømmer om en festdrakt er bunadsskjorte eller smykkeskrin en perfekt gave på veien.

Det er servert

Det er mange som samler på service og det er en gave som vil bli satt pris på og bli brukt i mange år fremover. Kaffeservice fra Rörstrand Ostindia er en nydelig klassiker med delikat mønster.

På reisefot

Kjøp en weekendebag i skinn til den som stadig er på farten. Her får du kvalitet som holder i mange år og den tåler utallige flotte helgeturer.

Lag gaven selv

Hjemmestrikket genser må være noe av de fineste du kan gi bort til jul. Og hvem blir ikke glad for en så flott gave? Islandsgenser er klassiker som passer til både hverdag og på tur. Hvis du ikke strikker selv, kan du kjøpe en garnpakke på Rett & Vrang og gi til en med strikkedilla.

Kjenner du en som kunne trenge litt hjelp med en ny garderobe eller et festantrekk? Da kan et gavekort på personal shopper være midt i blinken. Vår personal shopper Marianne Stene har lang erfaring med å hjelpe våre kunder og kjenner butikkene på Sandvika Storsenter godt, så hun vet hvor hun finner det kunden ønsker.

Oppslag av fotobok
Fotobok, Elitefoto, fra 399,-
3 bokomslag, 198 land, syv meninger med livet og atlas
198 land med Einar Tørnquist, Norli 399,- | Syv meninger med livet, Norli 399,- | Atlas, Norli 399,-

Minner for livet

Fotobok er en personlig og nydelig gave, som garantert vil gjøre mottakeren glad. Samle bilder fra året som gikk, så er det lett å se hvor mye koselig dere gjorde sammen.

Les og lær

Det er aldri for sent å lære noe nytt! Bøker kan gi mange timer med glede, kunnskap og inspirasjon, en fin julegave som passer til alle.

Einar Tørnquist har hatt suksess med den morsomme podkasten 198 land, hvor han snakker om både nyttige og unyttige fakta om ulike land. Nå har det blitt en bok som garanter vil få frem både smil og latter.

Hvor mange land finnes i verden og hvor ligger egentlig Seychellene? Et atlas vet svarene og er et nyttig oppslagsverk å ha hjemme.

Hva er meningen med livet? Et spørsmål som har blitt stilt gang på gang. I boken Syv meninger med livet nærmer Thomas Hylland Eriksen seg spørsmålet i syv kapitler og gir mange ulike svar.

Tekst
Amfi Kreativ
Foto
Henrik Lindal / Produsentene