12 gaveideer til de minste

baby med bitering

På Sandvika Storsenter bugner det av riktige leker i god kvalitet til barna. Vår ambassadør Elen Kristvik har funnet sine julegavefavoritter til de minste.

– Jeg ble mor for ett år siden, og plutselig er butikker fylt med leker og små, søte klær blitt favorittbutikkene mine. Det finnes så utrolig mye fint, funksjonelt og lærerikt for de små – heldigvis i alle prisklasser.

Her har jeg samlet 12 gaveideer, fra spedbarnsalder og oppover. Håper du kan finne inspirasjon til hva du skal gi en liten du har kjær.

lekegym for babyer
Lekematte fra Done by Deer/Barnas Hus, kr 999
solfanger formet som en dinosaur
Solfanger fra Panduro Hobby, kr 19,90
liten, hvit sykkel
Balansesykkel fra Barnas Hus, kr 399

1. Babygym

– Babyer har behov for stimuli. En babygym med leker er en fin måte å underholde og stimulere barnet på. Denne har fem leker som kan henges opp på hele 13 forskjellige måter, forteller Kristvik.

Lekematte fra Done by Deer/Barnas Hus, kr 999,-

2. Solfanger

La den lille utfolde seg, og samtidig få utsmykke sitt eget rom. Hos Panduro Hobby får du masse moro til store og små, og å få male sin egen solfanger er en gøyal aktivitet. Det er også en fin og budsjettvennlig gave å gi. Husk å bruk vindusmaling på figurene, slik at sola skinner gjennom dem når de henges opp i vinduet.

Solfanger fra Panduro Hobby, kr 19,90,- pr stk.

3. Balansesykkel

En småtass som durer av gårde på en balansesykkel er et herlig syn. Dette skal min sønn få når han blir større, perfekt for å utvikle balanse og trene koordinasjon. Husk beskyttelsesutstyr! Passer barn fra to år.

Balansesykkel fra Barnas Hus, kr 399,-

gå-krokodille
lekeklosser i boks
rangle av tre

4. Gå-krokodille

Med snor kan denne søte krokodillen følge barnet rundt omkring. Passer fra ett år.

Gå-krokodille fra Brio/Kozmos, kr 269,-

5. Byggeklosser

Byggeklosser gir fart både på fantasien og motoriske ferdigheter. Som det står i beskrivelsen av produktet, dette passer aldersgruppen 3-99 år. Gøy for store og små!

Kapla startersett med 280 klosser fra Sprell, kr 1149,-

6. Aktivitetsrangle

Denne aktivitetsranglen er ideell for de aller minste. Skwish-ranglen har strikk, trestenger og kuler, og gjør sitt for å utvikle blant annet håndmotorikken. Den kommer i tre fargekombinasjoner; pastell, naturfarget og knallfarget.

Skwish molekylrangle fra Sprell, kr 279,-

bitering formet som et rådyr
brio svart gåvogn
malebok for barn

7. Bitering

Noe å bite i er et must for små babyer. Denne søte lille bien fra Filibabba er enkel å gripe tak i, og det er ulike teksturer i naturgummien. Det er gull for såre gommer.

Bitering fra Filibabba/Barnas Hus, kr 179,-

8. Gåvogn

Gåvognen fra Brio er en klassiker, og den perfekte kompanjong når en liten tass begynner å ta sine første skritt. Den passer barn fra ni måneders alder.

Gåvogn fra Brio/Kozmos, kr 549,-

9. Male- og aktivitetsbøker

Male-og aktivitetsbøker er en fantastisk kilde til kreativitet. De er også lærerike. Denne boka inneholder store motiver, og passer fra barnet er to år.

Min første malebok hos Panduro Hobby, kr 99,-

kosebamse, lam
barnebok, godnattboken
xylofon for barn

10. Kosedyr

Et søtt lite kosedyr må alle ha! Kosedyr fra Tinka/Ringo, kr 129,-

11. Bok

Lesestund på sengekanten er herlig for liten og stor, og det er flott og lærerikt for barnet å bli lest til. Denne boka inneholder nydelige illustrasjoner og fortellinger fra blant andre Inger Hagerup, Asbjørnsen og Moe og Astrid Lindgren.

Godnattboken fra Sprell, kr 399,-

12. Instrument

Denne leken er en strålende introduksjon til musikk! Multiinstrumentet inneholder xylofon, tromme, maracas og en symbal, og hvert instrument er utformet som et dyr. Fra 2-5 år.

Multiinstrument fra Djeco/Sprell, kr 499,-

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00