Slik styler du høstens nye trender

Lyst til å kaste deg på noen av høstens nye og freshe trender? Her får du tips og inspirasjon til hvordan du skal style antrekkene.

Det er mange grunner til å elske høstmoten. For selv om temperaturene synker og kveldene blir mørkere, er det noe ekstra staselig ved å pakke seg inn i en ny og fresh kåpe og ta på seg et par kule boots.

Høstsesongen 2020 byr på mange nye og spennende trender. Som vi har skrevet om tidligere vil du blant annet se transparente detaljer, fargerike power suits, ballongkjoler i nye og ekstravagante materialer, i tillegg til en rekke varianter av brunt, croppede blazere og kjoler over bukser.

Men hvordan skal du egentlig style de nye trendene? Det skal vi hjelpe deg med her. Vi har tatt for oss tre av trendene, og stylet dem med andre stilige nyheter fra butikkene på Sandvika Storsenter.

Brunt i alle nyanser

Ifølge moteekspertene er brunt det nye sorte, så her er det all grunn til å kaste seg på, og gjerne med brunt fra topp til tå. Kombiner med plagg i ulike materialer og lek deg med forskjellige nyanser av fargen som for eksempel sjokolade, beige og sand.

Kåpe i teddy fra H&M, kr 799,- / Anine Bing kjole fra Kiman Woman, kr 4200,- / Vagabond boots med krokodillemønster fra Nilson Shoes, kr 1399,- / Mulberry skjerf fra For Women, kr 1350,- / Teddy votter fra Cream, kr 299,- / Mulberry veske fra For Women, kr 8300,-

Kjoler over bukser

Kjoler over bukser er en voksende trend, og det kan bli riktig så stilfullt. Gå gjerne for et par vide jeans eller bukser med sleng og en kjole som sørger for at buksene er synlig – midi eller for eksempel en variant med asymmetrisk skjæring.

Skjortekjole fra Zara, kr 449,- / Øreringer i hvitt gull fra Bjørklund, kr 2198,- / Sorte boots fra Laura Bellariva/Mariannes, kr 3150,- / Vide jeans fra Ganni, kr 2095,- / Seiko klokke fra Bjørklund, kr 3498,- / Daisy coat fra Gina Trocot, kr 1199,-

Croppede blazere

Nytt for sesongen er at blazeren gjerne skal rekke deg til navlen, og det er allerede kommet en rekke stilige modeller i butikkene. Blazeren er fremdeles volumiøs på skuldrene, men svinger inn ved midtpartiet på ryggen som gir deg en flott silhuett.


Cropped blazer fra Gina Tricot, kr 499,- / Sorte skinnbukser fra Part Two/Sessa, kr 3400,- / Høyhalset bluse fra Vero Moda, kr 429,95,- / Gant klokke fra Bjørklund, kr 2198,- / Mulberry skinnbelte med spenne fra For Women, kr 3400,- / Skoletter fra Sapatos, kr 799,- / Brun veske i krokodilleskinn fra Zara, kr 259,- / Selected Femme frakk fra Mariannes, kr 1699,-