26 smakfulle stoppesteder på Sandvika Storsenter

26 smakfulle stoppesteder
Boller og salat hos BIT og Saporito
Nøtteblanderen
Nøtteblanderen

Bli med på en kulinarisk reise gjennom Sandvika Storsenter.

Litt energi på turen

Start gjerne med en næringsrik smoothie, ferskpresset juice eller litt superfood.

SmoothieXchange

Har du ikke tid til å sette deg ned, men vil holde energien oppe på shoppingturen, er SmoothieXchange et raskt og supert alternativ. Her får du smoothies "the American way», laget på bestilling og stappfull av naturlige frukter, bær, grønnsaker og superfood. De har fettfri frozen yoghurt og ingen tilsatte konserveringsmidler eller sukker. Stikk innom og smak forskjellen!

Lilletorget eller Nytorget 1. etg.

Joe & The Juice

Joe & the Juice er en typisk lunsjkafé med sandwich, juice og kaffe, servert i lekre loungeaktige lokaler. Med klassisk Joe’s club sandwich og Pick me up juice varer energien litt lenger på shoppingturen.

Stortorget 1. etg.

Funky

Funky er den første yoghurtis-kjeden i Europa som tilbyr økologisk yoghurtis. Her får du økologisk, vegansk eller naturlig yoghurtis, frappe, milkshake og mer. Du kan velge mellom 10 ulike smaker på isen. Velkommen til oss for en fantastisk opplevelse!

Lilletorget, 1. etg.

Nøtteblanderen

Hos Nøtteblanderen ønskes du velkommen til en hel verden av nøtter, frø, tørket frukt, ris, bønner, linser, sirup, kokos og økologiske produkter. I butikken finner du både ferdige pakninger og produkter i løsvekt, hvis du for eksempel ønsker mindre mengder, vil lage en egen blanding eller du skal bort og har lyst til å sette sammen en flott og smakfull vertinnegave.

26 smakfulle stoppesteder
Start gjerne med en næringsrik smoothie, ferskpresset juice eller litt superfood.
26 smakfulle stoppesteder
Det er godt med litt påfyll underveis.
26 smakfulle stoppesteder
Hva med en kopp nykvernet kaffe og noe smått å bite i?
26 smakfulle stoppesteder

Mellomlanding

Det er godt med litt påfyll underveis. Hva med en kopp nykvernet kaffe og noe smått å bite i?

Kanel Steinovnsbakeri

Kanel sin historie går tilbake til 1882. I dag er det femtegenerasjon som sørger for å holde tradisjonen i hevd med rykende fersk gjærbakst, hjemmelagde supper og deilige salater på menyen. De produserer alt selv med utgangspunkt i gode råvarer. Visjonen er å gi topp service og gode opplevelser til kundene hver dag hele året.

Elvetorget, 2. etg.

Starbucks

Starbucks brenner kvalitetskaffe av hele kaffebønner. De er lidenskapelig leverandør av kaffe og alt annet som hører med i en avslappende kaffehusopplevelse. Du finner også et utvalg av førsteklasses Teavana te, godt bakverk og andre nydelige godbiter til glede for smaksløkene.

Stortorget, 2. etg.

Stockfleths

Alle kaffeelskere har sin favoritt, og Stockfleths har genuine kaffeelskere enten du nyter kaffen i den lille kaféen eller tar med deg nykvernet kaffe eller te og bryggeutstyret hjem. Stockfleths’ duft av nykvernet kaffe og spennende te-utvalg er en fin start på dagen, eller en fin pause på shoppingturen.

Stortorget, 2. etg.

Baker Hansen

Baker Hansen har deilige påsmurte bakervarer og søtsaker som du ikke kan motstå. Gode råvarer, dyktige fagfolk og en god kontakt med kundene er slik vi vil ha det. Visste du at Baker Hansen er Norges eldste familiedrevne bakeri? Her kan du sitte ned i rolige omgivelser, eller ute på Nytorget og se folk gå forbi, eller ta med noe påsmurt i farten.

Nytorget, 2. etg.

BIT Union

Ingen kan boller som Bit. Deigen settes tidlig om morgen og det dufter helt nydelig når dørene åpner. På Bit handler det om å skape matopplevelser gjennom valg og variasjon. Her får du inspirasjon til å utforske, kombinere og dele nye smaker. Velg mellom alt fra smakfulle bagetter og salater til de største og deiligste kanelbollene.

Lilletorget, 1. etg.

Espresso House

Espresso House har stor lidenskap for kaffe. De er Nordens største kaffebarkjede med til sammen over 460 kaffebarer i Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Danmark. På Sandvika Storsenter ligger de på Kjørbokollen hvor du kan synke ned i en deilig stol eller sofa og nyte kaffen.

Kjørbokollen.

26 smakfulle stoppesteder
26 smakfulle stoppesteder
26 smakfulle stoppesteder
Har du lyst på noe godt, men dårlig tid? Ta med deg noe i farta hvis du ikke har tid til å sitte ned.
26 smakfulle stoppesteder
Fantastisk Thaimat har kun takeaway.

Snart Boarding

Har du lyst på noe godt, men dårlig tid? Ta med deg noe i farta hvis du ikke har tid til å sitte ned.

Lola & G

Ta deg en pust i bakken og nyt smaken av Italia på Sandvika Storsenter. Hemmeligheten bak det verdenskjente italienske kjøkken ligger i råvarene, hvor ikke minst olivenolje er en hovedingrediens. Hos Lola & G serveres rask mat for hele familien. Her kan hver og en finne sin favoritt blant det store utvalget av sandwicher, pizza, pasta, salater – og ekte italiensk iskrem. Buon appetito!

Lilletorget, 2. etg.

Bambus Sushi & Noodles

Bambus Sushi tilbyr en stor og spennende meny med retter fra Thailand, Kina, Vietnam og Japan. Her kan du sitte ned i restauranten eller ta med maten hjem. Ta deg en tur og opplev Østens uformelle matkultur og det unike miljøet.

Stortorget, 1. etg. og på Kjørbokollen.

Peppes Pizza

Peppes har den klassiske amerikanskinspirerte pizzaen, hamburgere, lasagne og salater. Sitt ned og nyt den i restauranten eller ta med hjem.

Stortorget, 1. etg.

Burger King

Burger King er kjent for å grille burgerne så de blir ekstra saftige. De har spennende barnemenyer med hamburger/cheeseburger/ nuggets, kald drikke, nystekt pommes frites, samt en leke. Lekene varierer fra uke til uke til glede for både store og små barn.

Nytorget, 1. etg.

Big Bite

Big Bite Subs er ledende på nysmurt brødbasert hurtigmat og salater. Her får du et sunt og smakfullt fast food-alternativ, nysmurt og alltid basert på de ferskeste råvarene. Godt enten du er på farten eller vil sitte ned og ta en pust i bakken. Og absolutt prisvennlig.

Kjørbokollen.

TEAOLOGY

Lidenskapelig opptatt av søt te og boblene opplevelser. Har du ikke prøvd en bubble tea ennå kan vi anbefale en tur innom Teaology for å prøve – du finner garantert en smak du liker.

Stortorget, 1. etg.

Mc Donalds

I’m lovin it - burgere, salat, is og kaffe og kanskje en milkshake. Her er mange selvbetjentstasjoner slik at du kan bestille uten å måtte stå i samme kø som de som venter på maten.

Lilletorget, 1. etg.

26 smakfulle stoppesteder
26 smakfulle stoppesteder
26 smakfulle stoppesteder

Reis fra land til land

Du trenger ikke sette deg på et fly for å få autentiske matopplevelser fra hele verden. Det holder å ta turen til Sandvika Storsenter.

El Camino

Fersk taco, bowl eller burrito, tilpasset akkurat slik du ønsker den, med kjøtt fra de beste leverandørene, mørnet og grillet til perfeksjon på Josper grill. Endelig får du den tilbakelente taqueriastilen El Camino er kjent for, på Sandvika Storsenter.

Stortorget, 1. etg.

JOHNNY ROCKETS

Johnny Rockets serverer ordentlig amerikansk kvalitetsmat. De beste burgerne, den beste friesen og nydelige milkshakes kombinert med retter du ikke finner andre steder enn akkurat her i Johnny Rockets´ hyggelige amerikanske diner-atmosfære. Nevnte vi at de også er gode på salater?

Stortorget, 1. etg.

EGON

Egon hører alle hjemme! Restauranten er en god nabo til Sandvika Storsenter. Du finner den lettest ved å ta utgangen fra Lilletorget ved McDonalds.

SAPORITO

En ekte italiener med alle de gode smakene på menyen, i hyggelig omgivelser. Både Pastore eller Saporito sin fantastiske Caesar salat er grunn til å ta turen. Vil du ha noe lett kan du nyte Bruschetta San Daniel.

Kjørbokollen.

Fantastisk Thaimat

Fantastisk Thaimat er nettopp det. Laget med kjærlighet og kunnskap fra det thailandske kjøkken, smaker det fantastisk. Her får du også sushi og bubbletea.

Take-away only.

Gateplan Nytorget på hjørnet vis-a-vis Thon Hotel Oslofjord.

En søt landing

En hver kulinarisk reise bør avsluttes med noe søtt og godt.

Yummi Heaven

Det er verken en restaurant, kafée eller smoothiebar, men Yummy Heaven har likevel mye godt på menyen. Kanskje du er her en lørdag og skal ha med lørdagsgodt hjem, eller du skal på kino og vil unne deg litt ekstra godt. Yummy Heaven har et bredt utvalg ferskt godteri og sjokolade.

Elvetorget, 1. etg.

Lakrids

Lakrids av Johan Bülow er et internasjonalt merke av kvalitetslakris som selges i mer enn 20 land. Visjonen er å spre kjærligheten for lakris over hele verden. Ikke bare den salte, men hele spekteret av smaksopplevelser man kan oppnå ved å bruke lakris.

Stortorget 2. etg.

Dropsen

Dropsen er spesialist innen konfekt og sukkervarer og drømmebutikken for den som er ute etter lørdagsgodt - hver dag!

Kjørbollen

Tekst
Amfi Kreativ
Foto
Henrik Lindal