Er du klar for en akkurat passe skummel Halloween?

Kle deg ut som hva du vil på Halloween
Lag spøkelser av papir og heng opp garntråd som edderkoppnett

Hos Sprell finner du det du trenger for å arrangere en akkurat passe skummel & gøyal fest, enten du skal stelle i stand for små hekser og troll eller prinsesser

Dekk bordet & kle deg ut

Dekorer et skikkelig festbord med duk, kopper og tallerkener med Halloween-motiv. Populære pyntefavoritter er spindelvev, flaggermus, hodeskaller og skjeletter. Og selvfølgelig gresskar!

  1. Du finner også mange morsomme kostymer. Barn elsker å kle seg ut hele året og hos Sprell finner du kostymene som tåler å bli lekt med gang etter gang!

10 tips til aktiviteter du kan gjøre på Halloween

BINGO

Lag en Halloween-bingo, og la barna finne ulike ting hjemme og krysse av på et ark for funnene de gjør. Premie til den som finner tingene først!

SPØKELSESVANDRING

Lag en liten spøkelsesløype inne eller ute, la barna krype under et bord med teppe over, gjennom spindelnettet av garn som er hengt opp på kryss og tvers i gangen, inn i en hule bak sofaen og klatre opp spøkelsesfjellet til toppen av trappen. Langs veien legger du ut skåler med skummelt godteri eller små oppgaver og spørsmål som må besvares.

HALLOWEEN REBUS

Lag en skummel rebus eller gåte og la barna finne løsningen - premien erhalloweengodis!

SKUMMELT GODT SNOP

Bak skumle muffins - grønn konditorfarge gjør de litt ekle å se på, men gode å spise. Legg en gummigodis-mark nederst i saftglasset.

HANSKEGODIS

Server godteri i en engangshanske. Det er litt ekkelt å plukke opp godteriet, men også veldig morsomt!

HENGENDE MARSMALLOWS

Bruk nål og trå, og tre marsmallows på trådene og lag øyne med rosiner eller tilsvarende. Heng tråden i taket og la marsmellowsene henge ned i rommet. Kul aktivitet er å la barna prøve å spise marsmallowsene uten å bruke hender.

SPINDELNETT ELLER LABYRINT

Heng garnremser ned fra taket eller knyt de sammen som et spindelnett og fest i tak og vegger slik at det fomer en liten labyrint barna skal komme seg gjennom uten å røre. Det samme kan du gjøre med foreksempel toalettpapir.

LYKT

Surr litt gassbind rundt syltetøyglass eller telysholdere, la det være litt glass synlig, her setter du to øyne og vips har du en mummie-lykt.

MALTE STEINER ELLER DORULLER

Mal steiner eller tomme doruller sorte, oransje eller grønne og tegn på skjelettansikt, Batman, hekseansikt eller gresskaransikt.

SMÅSPØKELSER

Du trenger to hvite servietter og litt sort tråd/garn per spøkelse. Krøll sammen en serviett til en ball, brett den andre servietten ut og legg ballen inni, knyt tråden rundt ballen og servietten slik at det blir som et hode. Tegn på øyne.

Psst: du kan også bruke kjærlighet på pinne, brett servietten rundt selve kjærligheten og knyt tråden der pinnen begynner.

Ha en skremmende god feiring!

Av
Sprell
Foto
Sprell/Meri Meri

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00