Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 9-19

Kontakt

67 56 41 30 Send e-post

Etasjeplan

2. etasje, Elvetorget

Parkering

P-hus gammel del Brodtkorbsgate 7

Velkommen til VITA, Norges største kjede innen skjønnhet og velvære!

 

Damene på VITA har full kontroll og oversikt over det du lurer på eller leter etter innen make-up, hudpleie, hårpleie, helsekost, duft og parfyme.

 

 Vi står klare til å hjelpe deg som søker gode råd, inspirasjon og gode produkter innen skjønnhet, helse og velvære og vil tilfredsstille dette via fokus på god service, høy faglig kompetanse og kjente merkevarer til lave priser.

 

 I make-up avdelingen finner du mascara, øyenskygge, leppestift og neglelakk. Til hud har vi dagkremer, nattkremer, rens, masker, oljer og solpleie innen mange kjente og gode merker. Vi kan også tilby shampoo, balsam, hårkurer og hårfarge. Innen kroppspleie kan du velge fra vårt utvalg av bodylotion, selvbruning, såper, håndkremer, deodoranter og flere spesialprodukter.

 

I vår butikk finner også menn det de trenger innen hudpleie, hudkremer, dusjsåpe, barberhøvler og aftershave for alle typer hud. Våre kjente merker som Gillette, Bulldog, Nivea, Tommy Hilfinger og flere gjør at vi er destinasjon nummer en innen hudpleie, hårstyling og barbering for menn.

 

Bli medlem av Club VITA å få bonuspoeng på alt du handler samt gode medlemstilbud.

 

I dag har vi 200 butikker fordelt over hele Norge og den første VITA butikken ble åpnet i Oslo i 1981.

 

Følg oss gjerne på instagram: vita_no

 

Velkommen til oss på VITA for gode råd, trygg veiledning og en trivelig handel.

Du finner oss ved siden av H&M på den gamle delen.

Merker:

Butikkategori: