Åpningstider

Ordinære åpningstider
Dag Åpningstider
Mandag 10:00 - 21:00
Tirsdag 10:00 - 21:00
Onsdag 10:00 - 21:00
Torsdag 10:00 - 21:00
Fredag 10:00 - 21:00
Lørdag 09:00 - 19:00
Søndag Stengt
Christiania Belysning

Åpent i dag 10:00 - 21:00

Christiania Belysning
  • Klikk & hent

Om Christiania Belysning

Vi er belysningsspesialister som jobber hver dag for bedre belysning i norske hjem. Hos oss får du et solid utvalg lamper og belysningsprodukter - alt fra de gode basisproduktene til smykkene som innreder hjemmet. Vi fører internasjonalt anerkjente merkevarer som Louis Poulsen, Flos, &Tradition, Secto Design, Northern, Le Klint og Antidark. 

Godt lys handler om samspillet mellom lampene, og plasseringen av disse i rommet, samt valg av lyspære. I Christiania Belysning møter du kompetente ansatte som alle er sertifisert i belysning, og bistår deg gjerne med alt du måtte lure på om belysning. 

I tillegg tilbyr vi en digital tjeneste kalt Lysplanlegging, der du møter en lysplanlegger som hjelper deg med valg - og plassering av lamper i ditt hjem, alt etter ditt behov og budsjett. Sammen gjør vi veien til god belysning enklere. 

* Finner du en lampe i nettbutikken som de ikke har i butikk? Fortvil ikke, du kan også kjøpe varer fra nettbutikken hos oss i butikk. Vi legger inn bestillingen for deg og du vil få varen sendt rett hjem for kun 179 kroner. Enkelt, raskt og greit. Hvis du lurer på noe angående varen eller trenger noen å sparre med før du bestemmer deg, får du samtidig god hjelp fra våre dyktige ansatte.

RIKTIG BELYSNING PÅ FØRSTE FORSØK?

Ønsker du god belysning på første forsøk i ditt hjem? Digital lysplanlegging er en lavterskeltjeneste som gjør det enklere for deg å velge riktig belysning som passer dine rom og ditt budsjett. Det er en digital tjeneste der våre belysningsspesialister hjelper kunden med å lage en belysningsplan for rommet/rommene. Belysning er et komplisert fagfelt, og det er fullt forståelig hvis du som kunde syns det er vanskelig å vite hva som er som skreddersydd hos deg. Med god rådgivning fra en fagekspert blir det enklere å velge lamper i butikk etterpå.

- Det beste tipset jeg kan gi når du skal velge lampe, er å tenke funksjon først, og design etterpå, sier Linda, lysplanlegger i Christiania Belysning.

Hva kan en lysplanlegger hjelpe deg med?

Belysningen i et rom er summen av alle lampene du har der. En lysplanlegger hjelper deg å se hele rommet under ett, og å velge riktige lamper til riktig bruk.

- Alle rom trenger en god balanse for at belysningen skal være funksjonell. Der kan jeg bruke min kompetanse for å hjelpe deg få et godt resultat, sier Linda.

Du kan booke 60 min lysplanlegging for et rom. Om du har et større prosjekt, kan du booke 120 min eller mer, og få hjelp til hele prosjektet. Prisen per time er 780 kr.

Hva får du?

Lysplanleggingen er en samtale der du og lysplanlegger sammen kommer frem til en løsning som vil fungere i ditt hjem. Underveis tar dere hensyn til ditt budsjett, hva du har fra før og hva rommet/rommene som skal belyses brukes til.

- Resultatet er en plan over hvor i rommet du trenger lamper, og hvilken type lampe det bør være. Du får også en liste over konkrete produktforslag fra vårt sortiment du kan bestille der og da, om du ønsker det. Men det er ingen kjøpsforpliktelse knyttet til tjenesten, sier lysplanlegger Linda.

Hvorfor bruke lysplanlegger?

Det er vitenskapelig bevist at lys påvirker oss både fysisk og psykisk, og godt lys i boligen er derfor viktig for å sikre trivselen.

Med en god plan, får du riktig belysning på første forsøk. Lysplanleggeren hjelper deg å ta hensyn til de tingene du kanskje ikke er klar over når du skal kjøpe lampe.

- Lamper bytter man gjerne ikke ut så ofte, så det er ikke så rart man som kunde ikke vet hva man bør ta hensyn til. Jeg har jobbet med lys hver dag i mange, mange år, og kan fortelle deg det du trenger vite for å ta gode valg, sier Linda.

LYSPLANLEGGING – GIR DEG GOD BELYSNING HJEMME

HVA GJØR DU:

  • Du booker en time med lysplanlegger. 1 time til kr. 780.
  • Du sender over en enkel skisse av rommet/rommene du vil ha hjelp til, med mål. Samt bilder av hvordan rommet ser ut.
  • Du møter en belysningsekspert via Zoom. I løpet av møtet kommer dere sammen frem til en optimal totalløsning, ut fra budsjettet ditt og andre forhold som må hensyntas, som stikkontakter, takpunkter m.m.
  • I etterkant av møtet får du sendt over et tilbud med produkter, samt en skisse der produktene er plassert i rommet. Dette er uforpliktende.
  • Slik sikrer du rett belysning på første forsøk.

Testemonial fra Ago og Astrid som har hatt lysplanlegging

– Det er uvurderlig å få hjelp til belysning av dem som kan faget. Vi er kjempefornøyde med resultatet. Selv ante vi ikke hvor vi skulle starte, sier Astrid og Ago.

  • Klikk & hent
Kart

Beliggenhet

1. etasje, Stortorget - gammel del

Parkering

P-hus Gammel del, Brodtkorbsgate 7

Våre tjenester

På nett

Aktuelle tilbud

Bli inspirert

Aktuelle merkevarer

Bilder

Christiania Belysning
Christiania Belysning
Christiania Belysning
Christiania Belysning
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
System.Linq.Enumerable+SelectListIterator`2[ThonShopping.Internet.Site.Features.ImageVault.Models.ExtendedImageBlockMedia,System.String]
Lysplanlegging rundt bord med 3 mennesker, en lysplanlegger og et ungt par som er kunder

Våre ansatte

Lysplanlegging rundt bord med 3 mennesker, en lysplanlegger og et ungt par som er kunder