Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 9-19

Kontakt

67 54 60 00 Send e-post

Etasjeplan

Kjørbokollen

Parkering

P-hus gammel del Brodtkorbsgate 7

THOMAS SABO er et av de globalt ledende smykke- og klokkeforetakene når det kommer til design, salg og distribusjon av produkter for alle kjønn.

 

Selskapet ble grunnlagt i 1984 av Thomas Sabo i Lauf an der Pegnitz i Sør-Tyskland. Butikken på Sandvika Storsenter en den første egenstående THOMAS SABO-butikken i Norge, og her er fokuset på å gi kundene en unik kjøpeopplevelse. Vi byr på alle elementene av «The World of THOMAS SABO»; fra den sofistikerte kolleksjonen Glam & Soul til den mer rocka Rebel at Heart-linjen. Begge inkluderer Love Bridge som var lansert i 2015, hvor du kan forevige dine beste minner ved å gravere smykkene med ditt personlige budskap.

 

Du vil også finne de mest mangfoldige kolleksjonene Charm Club og Karma Beads, hvor fantasien din er den eneste grensen. Alle eksisterende THOMAS SABO-kolleksjoner er perfekt harmonisert når det kommer til design og inpirasjon. Susanne Kölbli, som er THOMAS SABOs designsjef, gir merket sin sjel gjennom den særpregede stilen. Sammen deler Kölbli og Sabo en delikat interesse for trender, fremmede kulturer, mote og stil. I tillegg til deres unike lidenskap som er karakterisert av en nøyaktighet av detaljer og oppmerksomhet av trender, har de en stor respekt for materialene som blir brukt. Alle materialene møter de høyeste kravene når det kommer til produktkvalitet og design.

 

Velkommen inn og opplev en verden av THOMAS SABO, du også!

Merker:

Butikkategori: