Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 9-19

Kontakt

920 50 028 Send e-post

Etasjeplan

2. etasje, Stortorget

Parkering

P-hus gammel del Brodtkorbsgate 7

OM PALAIS DES THÉS. FRANKRIKE OG HVORDAN DET HELE STARTET:
Palais des Thés begynte med en gjeng te-entusiaster som bestemte seg for å etablere sitt eget teselskap.

 

For å sikre seg den aller beste kvalitet på teen, med hensyn til ferskhet og smak, bestemte de seg for å gjøre sine innkjøp direkte hos produsentene. Derfor besøkte de tehagene og områdene som produserer te regelmessig og kunne kontrollere og observere både arbeidsforhold og dyrkingsmetoder på nært hold.

 

Dette ga dem også en spesiell anledning til å møte de menn og kvinner som lever av å dyrke te, og samtidig utforske rikheten og mangfoldet som har inspirert tekulturen opp gjennom tidene. Denne krevende humanistiske ånden holdes enda vitalt levende i Palais des Thés. Gjennom hele året reiser vi ut i verden på let etter de beste teplantasjene og for å finne nye teer med sjeldne og utsøkte smaker.

 

Ved å besøke plantasjene jevnlig, og ved å etablere langvarige relasjoner med produsentene basert på vennskap, respekt og tillit er vi tro mot vår visjon: Å tilby våre kunder te av høyeste kvalitet og samtidig dele erfaringer og inntrykk fra våre reiser.

 

Vi er svært opptatt av miljøspørsmål, dyrkingsmetoder og arbeidsforholdene på plantasjene. Vår virksomhet er alltid basert på prinsippene om rettferdig handel.

 

Palais des Thés inviterer dere med på en reise i tekulturens verden.

Butikkategori: