Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 9-19

Kontakt

919 04 244 Send e-post

Etasjeplan

1. etasje, Elvetorget

Parkering

P-hus gammel del

Brodtkorbsgate 7

DAY BIRGER ET MIKKELSEN ble skapt av Keld Mikkelsen. På sine reiser fant han mye inspirasjon. Han hadde en visjon om å smelte sammen vakre og etniske inflytelser, med Skandinavisk design - en maskulin og vintage inspirert stil. Resultatet ble en luksuriøs blanding av moderne klassikere og et fantastisk håndverk, nyskapende og rik på detaljer. Et utvalg av hverdagstøy og selskapstøy, med et moderne innspill på dagligdags couture.

 

Merket DAY defineres av et moderne, klassisk og etnisk design. Og utrykker seg på en sexy og elegant måte.

 

Siden vi åpnet dørene i 1997, har Day Birger et Mikkelsen blitt et globaldesign-drevet selskap. Selskapet består av DAY WOMEN's Main Line, 2 ND DAY en yngre utbredelse som ble lansert i 211 og DAY HOME en interiørdesign linje lansert i 2005. Du kan finne kolleksjonene våre ved flere tusen utsalgssteder i 25 land rundt i verden.

 

Selv om Day Birger et Mikkelsen er internasjonale, er vi et personlig brand. Vi arbeider som en familie. Keld har følge av sin livspartner, Marianne Brandi. Hun er sjefs-designer og den kreative hjernen bak DAY HOME. Datteren deres, Amalie, er inspirasjonskilden til 2 ND DAY.

 

Vi inviterer deg til å oppleve vårt online-univers, og til å nyte vår enkle approach til undervurdert eleganse. Mer en noe, vil vi at du skal føle deg hjemme i dine klær, dine omgivelser og i ditt hjerte.

 

Velkommen til DAY BIRGER ET MIKKELSEN.

Merker:

Butikkategori: