Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 9-19

Kontakt

67 54 43 43 Send e-post

Etasjeplan

Kjørbokollen

Parkering

P-hus Nydel Sandvikasveien 176

CEWE Japan Photo er Skandinavias største fotokjede med 25 butikker i Norge og 9 i Sverige, og hos oss kan du bevare dine minner for livet.


Ekspressbilder mens du venter!
Hos oss kan du fremkalle dine bilder på våre ekspressmaskiner, på bare få minutter. Du kan fremkalle direkte fra din smarttelefon, minnekort, CD eller ekstern harddisk i butikken, eller du kan sende inn din online-bestilling og hente den i butikken hos oss. Vi leverer ekspressbilder i størrelsene: 10x15, 13x18, 15x20 og 20x30 cm. Vi har også et stort utvalg av ekspressgaver som vi lager i butikken – mens du venter. Kom innom oss for å se utvalget.

 

Minner for livet i en ekte bok – CEWE FOTOBOK
Vi leverer testvinnende fotobøker fra CEWE i mange størrelser og med forskjellige typer papir. Last ned vår gratis programvare fra CEWE Japan Photo her. 

 

Online bestilling
Ønsker du å lage bildeprodukter eller fremkalle bilder hjemmefra, så kan du gjøre dette i vår nettbutikk, www.japanphoto.no/fremkalling,  eller via vår gratis programvare. Du kan enkelt bestille digitale bilder fra 1,29 øre pr. stykk, flotte veggbilder i mange kvaliteter, i tillegg til et stort utvalg av bildeprodukter.

 

Kamera og utstyr
Enten du er på jakt etter noe nytt til deg selv eller ønsker gaveideer; hos oss finner du kamera, utstyr og bildeprodukter i de aller fleste kategorier og prisklasser. Vi har god kunnskap om aktuelle kameramodeller, bildeprodukter og fotografering. Vi har også et stort utvalg av rammer og album i butikken.

Vi tar også ID-/passbilder.

Velkommen innom for en hyggelig handel!

Merker:

Butikkategori: