Trendene du bør se opp for i 2022

Grønn lakkveske som bæred under armen
Grønn lakk fra Louis Vuitton
Dame med rosa hår, sorte solbriller og orange lang jakke
Dame med knall grønn knekort kjole
Venstre: Sølv i skjønn forening med oransje hos Max Mara. Høyre: Grønt er en av vårens hotteste farger, her er en versjon hos Bottega Veneta.
Dame i burgunder rød dressjakke og burgunder rødt skjørt.
Dame i gul dress jakke og gul dressbukse.
Venstre: Fine duse rødtoner og romslig blazer fra Altuzarra. Høyre: Fantastisk flott blazer i en nydelig gulfarge fra Jil Sander.

Det er noe forfriskende med følelsen av et flunkende nytt år, og med det nye året kommer det nye trender.

Vår og sommer

Tanken på varmere vær i sikte er helt herlig, og det samme er vissheten om at det ikke er altfor lenge før vi kan kle oss i færre lag, skjørt uten ullstrømper og luftige sandaler. Våren og sommeren kommer før vi vet ordet av det, så derfor må vi så klart gjøre oss klare!

Dette er moten for våren og sommeren.

Utallige motehus og merker har vist sine kolleksjoner for den kommende sesongen, og trendbildet er herlig, variert og detaljrikt!

La oss begynne med den enkleste, og kanskje gladeste, trenden.

Sterke farger

Det er langt fra første vår for denne trenden. Den har holdt seg i motebildet en god stund, og holder altså stand. Her snakker vi knallgrønt fra topp til tå, en miks av sterke gule, oransje og rosa toner. Skal du i bryllup i år? Kjør knallgult, da vel! Stilen gjør seg når den er pyntet til fingerspissene, men passer selvfølgelig også til en enkel bystil med neongrønn kjole og platåsandaler. Bare velg favorittfargen din, og gå for den. Uttrykket funker fantastisk bra til våren, og blir bare bedre når huden får seg en velfortjent glød av sommer.

Vi holder det XL

Store jakker og blazere er enda en trend folket har blitt så glad i at vi krever å få beholde den. Oversized i form er XL-blazeren super til en tettsittende kjole, eller til å understreke en «back to business»-stil med skjorte og dressbukser. Fest gjerne et belte i midjen, knepp opp skjorten og tilfør noen kjeder i halsen.

Helt petite

En kontrast til XL-jakken er kommet på banen, og vi kan ønske den lille jakken velkommen. Snuppete, tettsittende, kort eller lang – mini-jakken er ferskvare og veldig kul til denimshortsen, en vid bukse eller sykkelshorts. Denne jakken er også flott til neste trend, så følg med videre.

Dame med mørkt hår og en kort liten sort skinnjakke
Snuppete skinnjakke fra Givenchy