Slik tar du vare på vinterhuden

Hudpleieserier
Hudpleieserier
Hudpleieserier
Fra venstre. Fuktighetsolje Oils of Life, kr 489 hos The Body Shop. Dagkrem Oils of Life, kr 449 hos The Body Shop. Shea Ultra Rich Body Cream, kr 359 hos L’Occitane.Dusjoljen Almond shower oil, kr 199 hos L’Occitane.
Hudpleieserier
Hudpleieserier
Venstre: Black rose skin infusion cream fra Sisley 1780,- Velvet Sleeping mask fra Sisley 1120,- PoreDermabrasion fra Dr. Brandt 795,- Alt fra Fredrik & Louisa. Høyre: Tørrolje 215,- Håndmaske 110,- Winter protection face and lips 150,- Alt fra Rituals.
Hudpleieserier
Hudpleieserier
Ansiktskrem fra Depot 349,- Maske fra Depot 99,- hos J&K Barber Shop.
Hudpleieserier
Hudpleieserier
Iconic glow kit 299,- fra BeautyAct. Pudderbørste 229,- BeautyAct.Vita-C brightening serum 349,- fra BeautyAct. 2% retinol power refining serum 349,- fra BeautyAct hos Kicks.

Produktene som redder deg i kulden.

Huden nyter litt ekstra drahjelp på denne tiden av året. Selv kjenner jeg at både ansikt og kropp trenger mer fukt og beskyttelse mot kulden, og lave temperaturer i kombinasjon med hyppig håndvask og desinfeksjon gjør at hendene sårt trenger pleie.

Jeg tok en runde innom de ulike aktørene her på senteret for deres beste tips til pleie av huden. Bli med på runden!

Oljer til kropp og ansikt

Oljer har blitt en naturlig del av hudpleien de siste årene, og gir den ekstra «oumphen». Serien «Oils of Life» fra The Body Shop inneholder ulike konsentrerte frøoljer, kjent for sin konsentrasjon av antioksidanter og omega 3 og 6, for å nevne noe.

Hos L’Occitane ble jeg anbefalt klassikeren Shea Ultra Rich Body Cream og dusjoljen deres. Begge er favoritter, og jeg kommer tilbake til dem gang på gang. De dufter godt, men diskrét, og er deilige og effektive.

Et lite hjemmespa

Sett av tid til å gi ansiktet ekstra oppmerksomhet. Siden vi alle bruker ansiktsmaske så å si daglig kan det føre til at huden blir trøblete. «Maskne» er et nytt begrep oppstått i kjølvannet av covid-19, men hos Fredrik & Louisa fikk jeg tips til å forebygge og behandle ansiktet.

En essensiell del av hudpleien er å skrubbe ansiktet, og favoritten blant de ansatte på parfymeriet er Dr. Brandts variant. Den bidrar til å gi klar hudtone og fjerner døde hudceller. En ansiktsmaske er også et must, og Sisleys sovemaske beroliger og pleier. Den kan dessuten brukes som sos-maske dersom huden er veldig irritert. Denne masken i kombinasjon med hudkremen fra samme merke skal være en sikker vinner!

Jeg er stor fan av funksjonelle produkter, og hos Rituals ble jeg anbefalt artige og gode alternativ. Linjen Ritual of Jing og tilhørende «winter protection face and lips» inneholder solkrem (anbefalt å bruke året rundt) og beskytter i tillegg mot vær og vind. Til såre, tørre hender har Rituals en nydelig håndmaske, gull verdt nå når omtanke og fukt til hendene er sårt tiltrengt. Sist men ikke minst gir tørroljen deres næring og fukt til både kropp og hår.

Pleie til menn

Men! Hva med mannfolka? Jo da, de kan selvfølgelig ta ekstra vare på huden om vinteren de også. Italienske Depot føres hos J&K Barber Shop, og dette merket byr på alt fra hårprodukter til skjeggpleie og hudpleie. Her er det fullt mulig å finne flere favoritter til mannen, og baderomshylla. En ansiktsrens med fine sandkorn til ansiktskrem og en ansiktsmaske i ny og ne holder vinterhuden i sjakk.

Glødende hud

Jeg avsluttet runden min hos Kicks, der jeg fikk en kjapp innføring i deres nye og egne hud- og makeupmerke. BeautyAct, har en prisgunstig og effektiv kolleksjon, som inneholder for eksempel serum til huden med it-ingrediensen c-vitamin. C-vitamin bidrar med å gi glød til huden. Sammen med 2 % retinol power refining serum sørger du for at ansiktet har et godt utgangspunkt i minusgrader. Ekstra glød takker i alle ikke jeg nei til nå når huden gjerne føles gunsten og livløs, og BeautyAct har flere gode produkter for nettopp dette.

Om du er av typen som liker å skjemme deg bort litt ekstra har Elite Klinikken behandlingen Babor Crash m/ 3-5 ampuller som «crasher» huden din med de edleste dråper fra Babors ampulle serum. Inkluderer også rens, peeling, massasje og maske.

Resultatet er glød, vitalitet og fornyelse. Fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr og livløs hud.

Elite Klinikken

Eller hva med en fuktighetsbehandling fra Guinot hos Sandvika Hud & Kroppssenter?

Elen.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00