Movember: Sportsnyhetene til gutta

mann prøver å få fyr på et bål ute i fri natur
NYHETER OG INSPIRASJON: Aleksander Stormskjold i Alta Lightwight jakke fra Lars Monsen. Foto: Joakim Ingebrigtsen.
Mann på fjellet med Lars Monsen-klær og kniv
Alta Lightwight jakke fra Lars Monsen, kr 2999,- / Alta Skinnhansker fra Lars Monsen, kr 699,- / Foto: Even Lyngås/Lars Monsen
ulike nyheter innen fritidsklær, vinterklær, sportsklær
NYHETER INNEN BEKLEDNING: Tamok Gore-Tex jakke fra Norrøna/Anton Sport, kr 6499,- / Treningsgenser for utendørs trening fra Nike/Torshov Sport, kr 530,- / Tamok Gore-Tex bukse fra Norrøna/Anton Sport, kr 5499,- / Xeros jakke fra Firestorm/Piteraq, kr 4999,- / Rav ullgenser fra Ullvang/XXL, kr 799,- / Dæhlie langrennsbukse fra Intersport, kr 1499,- / Dæhlie langrennsjakke fra Intersport, kr 1499,-

Nå er det ekstra viktig å holde deg i aktivitet på egenhånd. Her er noen av de ferskeste nyhetene i sportsbutikken, samt inspirasjon til aktiviteter nå.

Det er for tiden slik at vi skal holde oss hjemme og unngå å komme i kontakt med for mange mennesker, og dermed har det aldri vært viktigere å holde seg i aktivitet på egenhånd.

Heldigvis finnes det massevis av inspirasjon og gode råd blant ekspertene i sportsbutikkene på Sandvika Storsenter – alt fra hvordan du skal holde varmen når du skal trene utendørs nå, til aktiviteter og utstyr for trening både utendørs og innendørs.

Her er noen av nyhetene du finner i butikk nå – alt fra Sandvika Storsenter.

Kom deg ut i naturen

I disse dager er det mange gode grunner til å komme seg mer ut i naturen, og du vil garantert finne inspirasjon og få gode tips fra de ansatte hos Piteraq.

De ansatte har erfaring med alt fra å krysse Sydpolen og Grønland på ski, klatring av Denali, Aconcagua, Elbrus og Kilmanjaro, til klatreturer til Fontainebleau og Yosemite. I tillegg har de god oversikt over aktiviteter i nærområdet, og vet hvilket utstyr du trenger uansett tur.

Et av de nyeste tilskuddene i sortimentet deres er serien til Mountain Equuipment, Firestorm, som setter en ny standard for funksjonalitet, isolasjon og beskyttelse. Plaggene har 20-30 prosent bedre varmeevne og beskytter i tillegg mot vind, fukt og regn.

to personer går tur i fjellet
UT PÅ TUR: Frisk luft og utendørs aktiviteter er godt for alle i disse dager. I nærheten av Sandvika finnes det flotte fotturer og klatreområder for nybegynnere og viderekommende. Foto: Toomas Tartes/Unsplash.com.
mann og dame trener med opphengte ringer
HJEMMETRENING: Trening hjemme kan være minst like utfordrende som annen trening. Prøv deg frem med for eksempel romerske ringer. Disse er fra XXL, kr 499,- / Foto: Produsenten.
kollasj med diverse utstyr til å trene hjemme
NYHETER OG INSPIRASJON: Callaway golfbag fra XXL, kr 1499,- / Swenor rulleski med binding fra XXL, kr 2799,- / Medisinball (10 kg) fra XXL, kr 999,- / Casall boksehansker fra XXL, kr 150,- / Padel racket fra XXL, kr 1399,- / Dalpello alpinstøvler fra Anton Sport, kr 6999,- / Hurrungane Carbon alpinski fra Anton Sport, kr 10499,- / Vektvest fra XXL, kr 999,-

Ta med familien på telttur

I butikken til Lars Monsen finner du egenutviklede kolleksjoner med bekledning og utstyr til både tur og hverdags nøye utvalgt og testet av ham selv. Like perfekt til den turglade friluftsentusiasten, som til den hardbarkede ekspedisjonsfareren.

Har du lyst til å legge opp et lite eventyr med familien etter mange dager på hjemmekontor, ta turen innom for tips og råd.

I butikken finner du alt du trenger av utstyr og bekledning hvis dere skal overnatte utendørs, godt fottøy, alt til turkjøkkenet og utstyr til hunden.

Hos Torshov Sport finner du alt både du og barna trenger til fotball, hockey og løp, i tillegg til trening- og fritidsklær.

Utendørs aktiviteter og hjemmetrening

Utendørs aktiviteter er nøkkelen til å holde seg aktiv i disse dager, og sportsbutikkene på Sandvika Storsenter har alt du trenger, enten du skal på løpetur på glatt føre, spille golf i høstmørket, prøve deg på rulleski før snøen legger seg, eller trenger nytt utstyr før langrenn- og alpinsesongen.

Nytt i sortimentet til Anton Sport er den nyeste utgaven av skiene Hurrungane Carbon, som er lettere, mer stabil og mer lettkjørt enn noensinne. I tillegg finner du den nyeste serien Tamok Gore-Tex til Norrøna, som er den mest slitesterke jakken for frikjørere.

Både Anton Sport, Intersport og XXL har også det ferskeste utstyret og bekledningen innen langrenn, i tillegg til et bredt utvalg av utstyr for å trene hjemme. Medisinball, romerske ringer, frivekter og hoppetau, vil alle gi deg god trening. Hent gjerne inspirasjon til økter på YouTube.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
XXL
Åpent i dag 10:00 - 21:00