Movember: Sportsnyhetene til gutta

mann prøver å få fyr på et bål ute i fri natur
NYHETER OG INSPIRASJON: Aleksander Stormskjold i Alta Lightwight jakke fra Lars Monsen. Foto: Joakim Ingebrigtsen.
Mann på fjellet med Lars Monsen-klær og kniv
Alta Lightwight jakke fra Lars Monsen, kr 2999,- / Alta Skinnhansker fra Lars Monsen, kr 699,- / Foto: Even Lyngås/Lars Monsen
ulike nyheter innen fritidsklær, vinterklær, sportsklær
NYHETER INNEN BEKLEDNING: Tamok Gore-Tex jakke fra Norrøna/Anton Sport, kr 6499,- / Treningsgenser for utendørs trening fra Nike/Torshov Sport, kr 530,- / Tamok Gore-Tex bukse fra Norrøna/Anton Sport, kr 5499,- / Xeros jakke fra Firestorm/Piteraq, kr 4999,- / Rav ullgenser fra Ullvang/XXL, kr 799,- / Dæhlie langrennsbukse fra Intersport, kr 1499,- / Dæhlie langrennsjakke fra Intersport, kr 1499,-

Nå er det ekstra viktig å holde deg i aktivitet på egenhånd. Her er noen av de ferskeste nyhetene i sportsbutikken, samt inspirasjon til aktiviteter nå.

Det er for tiden slik at vi skal holde oss hjemme og unngå å komme i kontakt med for mange mennesker, og dermed har det aldri vært viktigere å holde seg i aktivitet på egenhånd.

Heldigvis finnes det massevis av inspirasjon og gode råd blant ekspertene i sportsbutikkene på Sandvika Storsenter – alt fra hvordan du skal holde varmen når du skal trene utendørs nå, til aktiviteter og utstyr for trening både utendørs og innendørs.

Her er noen av nyhetene du finner i butikk nå – alt fra Sandvika Storsenter.

Kom deg ut i naturen

I disse dager er det mange gode grunner til å komme seg mer ut i naturen, og du vil garantert finne inspirasjon og få gode tips fra de ansatte hos Piteraq.

De ansatte har erfaring med alt fra å krysse Sydpolen og Grønland på ski, klatring av Denali, Aconcagua, Elbrus og Kilmanjaro, til klatreturer til Fontainebleau og Yosemite. I tillegg har de god oversikt over aktiviteter i nærområdet, og vet hvilket utstyr du trenger uansett tur.

Et av de nyeste tilskuddene i sortimentet deres er serien til Mountain Equuipment, Firestorm, som setter en ny standard for funksjonalitet, isolasjon og beskyttelse. Plaggene har 20-30 prosent bedre varmeevne og beskytter i tillegg mot vind, fukt og regn.

to personer går tur i fjellet
UT PÅ TUR: Frisk luft og utendørs aktiviteter er godt for alle i disse dager. I nærheten av Sandvika finnes det flotte fotturer og klatreområder for nybegynnere og viderekommende. Foto: Toomas Tartes/Unsplash.com.